Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام روش تزریق داخل چشمی برای بهبود بینایی افراد در معرض نابینایی به خصوص بیماران دیابتی را موثر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی در حاشیه برگزاری دومین همایش بهاره چشم پزشکی در مرکز همایش‌های رازی اظهار داشت: تزریقات داخل چشمی از ۱۳ سال پیش به طور وسیع و گسترده در دنیا و ایران در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فوق تخصص شبکیه با عنوان این مطلب که تا قبل از تزریق داخل چشمی مجبور به تجویز داروهایی بودیم که از طریق خون بر روی شبکیه تاثیرگذار بودند، افزود: تزریق داخل چشمی باعث می‌شود که به صورت مستقیم شبکیه افراد با این روش از خطر نابینایی جلوگیری کند.

به گفته دبیر علمی همایش بهاره چشم پزشکی، استفاده از تزریق داخل چشمی در موارد زیاد به ویژه برای عوارضی همچون رشد رگ غیرطبیعی داخلی چشم، خونریزی، ورم شبکیه و ... انجام پذیر است.

وی همچنین استفاده از روش تزریق داخل چشمی را برای بیماران دیابتی و افراد دچار فشار خون و چربی خون که رگ‌های شبکیه آنها مختل شده است و همچنین نوزادان نارس دچار اختلال بینایی و در مواردی که رگ‌زایی غیرطبیعی در اثر بیماری سنی شبکیه رخ می‌دهد، قابل استفاده دانست.

قاسمی تاکید کرد: تا قبل از انجام روش تزریق داخل چشمی، چیزی در حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد این افراد تقریبا بینایی خود را از دست می‌دادند، ولی با استفاده از این روش درصد بسیار بالایی از آنها بینایی خودشان را حفظ خواهند کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در عین حال به عوارض تزریق داخل چشمی اشاره کرد و گفت: عفونت، جدایی شبکیه، خونریزی و ... از جمله عوارض تزریق داخل چشمی بوده که البته خیلی نادر است به طوری که در کشور ما میزان ابتلا به عوارض تزریق داخل چشمی در مراکز دانشگاهی با کشورهای بزرگ دنیا برابر است.

قاسمی تاکید کرد: به رغم مفید بودن تزریق داخل چشمی برای این قبیل بیماران اما باید گفت که بینایی این قبیل افراد بعد از انجام این روش به میزان نرمال برنمی گردد.

این فوق تخصص شبکیه بر ضرورت تشخیص اختلال شبکیه و مراجعه به موقع به چشم پزشک تاکید کرد و گفت: افراد دچار تاری دید، دوبینی، کج و ماوج دیدن و همچنین افراد دیابتی و دچار فشار خون و چربی خون و افراد سن بالا می‌بایست با مشاهده این علائم خود را به چشم پزشک معرفی کنند.

وی اظهار داشت: فاصله تشخیص تا درمان اگر زیاد شود احتمال تکرار تزریق داخل چشمی وجود دارد، از همین رو لازم است این فاصله بین تشخیص تا درمان کوتاه شود.

در همین زمینه: بیماری ارثی شبکیه منجر به نابینایی می‌شود | ۱۵۰ هزار مبتلا در کشور شیوه‌های ساده محافظت از چشم‌ها را بشناسیم عوارض تجویز نمره اشتباه عینک ۵ توصیه برای سلامت چشم‌ها بازی در فضای باز مانع از نزدیک‌بینی می‌شود لکه‌های قرمز داخل چشم علامت چیست؟ ۹۰ درصد انحرافات چشمی مادرزادی قابل درمان است بیماری ‌های رایج چشمی در میان ایرانیان

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند که تشکل‌های دانشجویی به محیط داخل دانشگاه کمک کنند که اسلامی و با نشاط باشد و در برگزاری برنامه‌های مختلف و تعامل با دانشجویان همکاری کنند.

 

زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند که تشکل‌های دانشجویی محیط داخل دانشگاه را کمک کنند که اسلامی و با نشاط باشد و در برگزاری برنامه‌ها و تعامل با دانشجویان و جذب دانشجویان مختلف همکاری کنند.


وی افزود: همچنین تشکل‌های اسلامی تعامل و ارتباط خود را با سایر تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های اسلامی، کانون های علمی و فرهنگی همچنین کمک به پر کردن اوقات فراغت دانشجویان را داشته باشند.


وزیر علوم اضافه کرد: ۸۵ ساعت از اوقات فراغت دانشجویان در داخل دانشگاه می‌گذرد و باید برای این زمان برنامه داشته باشیم و همچنین بسیج دانشجویی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه و خوابگاه‌ها داشته باشد.


وی ادامه داد: رهبر انقلاب از بسیج دانشجویی انتظار دارد که اولین نقش خودش را در افزایش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی در داخل دانشگاه رقم بزند و تعامل چهره به چهره با دانشجویان داشته باشد؛ و محیط داخل دانشگاه را یک محیط زیبایی که فکر زیبای بسیج و بسیجی درآن باشد، داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • زلفی گل: دانشگاه هیچ کسی را بیخود اخراج نمی‌کند
  • مشاهده سرو یک نوع قلیان کشنده در کافه‌های لاکچری شهرهای تهران، تبریز و شیراز | بعد از کشیدن این قلیان افراد از خود بی‌خود شده و بعد بیهوش می‌شوند
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد