Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@11:23:25 GMT

اما و اگر‌های مصرف چربی حیوانی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۱۲۰۱

یک متخصص تغذیه در خصوص، اما و اگر‌های مصرف دنبه حیوانی توضیحاتی را ارائه داد. آفتاب‌‌نیوز : ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه افزود: بدن به تمام انواع روغن‌ها احتیاج دارد، اما به نسبت معینی باید از آن استفاده کرد. درگذشته ۴۰ تا ۴۵ درصد انرژی مورد نیاز از طریق مصرف چربی‌ها دریافت می‌شد، اما امروزه به این نتیجه رسیده اند که می‌توان سطح مقدار انرژی حاصل از درشت مغذی‌ها را به ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این کاهش انتظار می‌رفت از آمار بیماری‌های قلبی و عروقی کاسته شود، اما متاسفانه با وجود برآورد‌های صورت گرفته، این اتفاق رخ نداد و این بار بجای چربی ها، منابع قندی تصفیه شده و فست فود‌ها وارد عرصه تغذیه مردم شدند که آثار تخریبی و مضر بسیار گسترده‌ای بر سلامت انسان‌ها دارد. در نتیجه، رفته رفته به میزان بیماری‌ها افزوده شد و هم اکنون آمار بیماری‌های غیرعفونی بیش از بیماری‌های عفونی است.
وی با اشاره به این که قسمتی از ترکیبات دنبه که به آن «تالو» می‌گویند برای بدن مفید است، ادامه داد: با این حال، نباید میزان استفاده از آن از هفت درصد تجاوز کند که اگر به همین میزان از دنبه استفاده کرد، حتی موجب کاهش کلسترول بدن نیز می‌شود. کلسترول گرچه جزو ترکیبات بسیار مورد نیاز بدن است که البته ۸۰ درصد آن توسط خود کبد ساخته می‌شود تا هورمون‌های مهم بدن را که پایه استروئیدی دارند، بسازد، اما فراتر از آن منجر به افزایش کلسترول «توتال» که در بردارنده LDL، HDL و VLDL است می‌شود. در نتیجه اگر به استفاده از روغن‌های حیوانی بسنده شود، اگرچه ترانس ندارند، اما موجب افزایش LDL که کلسترول ناسالم بدن است می‌شود و زمینه را برای ابتلای فرد به بیماری مهلک فشار خون فراهم می‌کند.
نائب رئیس انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران یادآور شد: فشار خون، بیماری بدون علامت و مرگبار است و متاسفانه زمانی فرد متوجه آن می‌شود که یا کلیه اش را از دست داده، یا چشمش آسیب دیده و یا قلبش به مرحله‌ای از نارسایی رسیده که برگشت ناپذیر است.
مظهری با اشاره به شرایط خاص گذشته و مصرف دنبه گفت: این که در گذشته روغن حیوانی بیش از حد استفاده می‌شد و افراد هم سالم بودند، علت این بود که فعالیت زیادی داشتند و هوا نیز سالم بود، اما شرایط فعلی با گذشته بسیار تفاوت کرده است؛ بنابراین برای داشتن یک زندگی سالم باید سه اصل طلایی تغذیه یعنی تعادل، تنوع و تناسب را مورد توجه قرار دهیم. تناسب یعنی افراد بسته به سن و جنس به تغذیه مشخصی نیاز دارند و در تعادل نیز در عین این که از غذاخوردن لذت می‌بریم و گرسنگی را مرتفع می‌کنیم، باید در حد متعادلی حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی، ریز مغذی ها، و فیبر‌های محلول و غیر محلول و آنتی اکسیدان‌ها باشد.
وی تاکید کرد: این که اطلاعات غلطی بنام طب اسلامی و سنتی در جامعه اشاعه می‌دهند، نوعی سودجویی است و عده‌ای سودجو سلامت مردم را هدف قرار می‌دهند. افراد باید به آموزه‌هایی که در مورد سلامت از رسانه‌ها داده می‌شود، توجه کنند.
منبع: سلامت آنلاین

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار

مصرف سیگار موجب بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلا به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را از دست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • غذای پزشکی تولید شد
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال