Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@13:49:14 GMT

درباره حضور ۲ سینماگر ایرانی در جشنواره کن موضعی نداریم

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۱۵۴۸

درباره حضور ۲ سینماگر ایرانی در جشنواره کن موضعی نداریم

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز ۱ اردیبهشت از جشنواره جهانی فیلم فجر بازدید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباسی صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز ۱ اردیبهشت ماه با حضور در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر در جمع خبرنگاران گفت: فلسفه جداسازی جشنواره ملی و جهانی فیلم فجر چند مساله بود که من به یک نکته آن اشاره می کنم؛  هیجان سینمای داخلی موجب می شد بخش بین المللی تحت الشعاع بخش داخلی قرار بگیرد در حالی که کارکردهای بسیاری برای هر ۲ وجود داشت و به خاطر این کمرنگ شدن، بخش خارجی عملا آنطور که باید رشد و توسعه پیدا نمی کرد بر اساس این استدلال، جشنواره ها از هم جدا شدند و به نظر می آید در این دو سه سال جشنواره جهانی فیلم فجر توسعه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره عنوان «فجر» در جشنواره بیان کرد: عنوان «فجر» صرفا به معنی دهه فجر نیست بلکه نسبتی است که با نظام جمهوری اسلامی داریم و این نسبت در سینمای ایران وجود دارد و خواهد داشت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تعامل با جشنواره های خارجی و حضور اصغر فرهادی و جعفر پناهی در جشنواره کن گفت: نگاه تعامل حداکثری با سینمای جهانی وجود دارد و جشنواره جهانی فیلم فجر هم با همین نگاه حرکت کرده و می کند و ما با همین رویکرد برنامه های خود را ترسیم و تنظیم کرده ایم درباره حضورهای جهانی هم این پیگیری صورت می گیرد البته یک سری قوانین وجود دارد که باید رعایت شود.

صالحی درباره موضع رسمی وزارت ارشاد اسلامی در مورد حضور اصغر فرهادی و جعفر پناهی در کن گفت: در این دو مورد هنوز به موضع رسمی نرسیده ایم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره همکاری ارگان ها و دستگاه های مختلف در برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: به نظر من باید تعامل به شکل قوی تری هم در حوزه فرهنگی و هم امنیتی وجود داشته باشد. جشنواره جهانی فیلم فجر می تواند فرصتی برای سینما و فرهنگ ایران باشد خوشبختانه در این سه سال نگاهی که مورد نظر بوده قوی تر و عمیق تر شده و سال به سال حوزه فرهنگی و امنیتی به مشترکات بیشتری رسیده است و هر مقدار که تعاملات ما با سینمای ایران بیشتر باشد به نفع فرهنگ ایران است و امسال هم تعاملات بسیار خوب بوده است.

وی اضافه کرد: به نظر می آید کل کشور باید احساس کند که سینمای ایران برایمان یک فرصت ملی است و اگر از این فرصت استفاده حداکثری کنیم نه تنها به نفع سینما بلکه به نفع ایران است به همین دلیل وزارتخانه ها و سازمان های دیگر هر مقدار به سینما به ویژه سینمایی که در این جشنواره دریچه ای به خارج گشوده، نزدیک تر شوند به نفع همه بخش ها است.

وی درباره نگارش نامه های سینماگران به رییس جمهور گفت: اهالی سینما حق دارند طرف خطابشان افراد مختلف باشد در برخی موارد حس آنها می تواند این باشد که با رییس جمهور نامه نگاری کنند.

منبع:مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۱۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره «آیین سرزمین من» ویژه مدارس شهر کرمان به‌صورت متمرکز در دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

این جشنواره در دو بخش نمایشگاه آداب و رسوم لباس و غذا‌های محلی مدارس سما و بخش تقدیر از خانواده شهدای دانش‌آموز مراسم گلزار شهدای کرمان و تجلیل از دانش‌آموزان برتر مدارس سما کرمان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در آیین افتتاح نمایشگاه فرهنگ بومی با اشاره به جایگاه والای فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی اظهار کرد: ایران از جمله کشور‌هایی است که سرشار از خُرده‌فرهنگ‌ها و آداب و رسوم و سنت‌های محلی است و بسیاری از این مسائل روز به روز در حال کمرنگ شدن و حتی به کلی فراموش شدن هستند و دانشگاه‌ها می‌توانند برای احیای آنها گام بردارند.

علیرضا منظری توکلی، معماری، هنر، ادبیات، ورزش‌ها، بازی‌ها و خوراک و پوشاک را از خصوصیات هر منطقه برشمرد و توضیح داد: با وجود پیشرفت‌های شگرفی که در زمینه ارتباطات ایجاد شده و از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی بین ملت‌ها تبادل فرهنگی و عقاید صورت می‌گیرد، زنده نگه داشتن سنت‌های کهن ایرانی یکی از الزامات مهم فعالان فرهنگی ماست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره برای تقدیر و بزرگداشت شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان تشریح کرد: زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا، مسئولیتی همگانی است و جامعه فرهیخته و دانشگاهی در این مسیر وظیفه بزرگ‌تری برعهده دارند تا مظلومیت و حقانیت این عزیزان را به نسل‌های بعدی بنمایانند.

حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان هم بر ضرورت برگزاری محافلی از این دست را برای تبیین بیشتر و شناساندن فرهنگ اصیل و برخاسته از عدالت ملت غیور ایران به‌خصوص مردمان دیار کریمان ضروری دانست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»