Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@06:00:33 GMT

راهکارهای فرهنگسازی استفاده از کالای داخلی در مساجد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۲۴۴۶

راهکارهای فرهنگسازی استفاده از کالای داخلی در مساجد

خبرگزاری شبستان: اصلانی با اشاره به تقویت روحیه خود باوری در مساجد گفت: راهکارهای فرهنگسازی استفاده از کالای داخلی در مساجد باید صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، در جامعه اسلامى، مساجد در تمام جنبه‏‌هاى زندگى فردى و اجتماعى مسلمانان حضور فعال دارند و در آن نقشی محورى ايفا مى‏‌كنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مخاطبانی که براى انجام فرايض دينى هر روز به مسجد رفت و آمد مى‌‏كنند، ضمن اداى فريضه نماز با قرارگرفتن در اين اجتماع در خلال صحبت با يكديگر از اخبار جامعه باخبر مى‏‌شوند و در جريان مسایل روز نیز قرار مى‏‌گيرند.

 

همچنين، وجود منابر در مساجد كه از آن‌ها به عنوان يك «رسانه عمومى در اسلام» نام برده مى‌شود نيز نقش مهمى در نشر افكار ايفا مى‏‌كنند و سخنرانان با استفاده از آن‌ها به نشر عقايد اسلامى و انتقال مسایل مهم جامعه به مردم مى‌پردازند.

 

با توجه به اینکه بحث حمایت از کالای ایرانی به عنوان شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری انتخاب شده است این ظرفیت در طول سال برای تبلیغ و اطلاع‌رسانی آن فراهم است تا به صورت مکرر و نه موردی و مقطعی در مساجد ترویج و تبیین شود.

 

به همین جهت و در راستای نقش تاثیرگذار مساجد در تحقق این موضوع با مینو اصلانی؛ رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور مصاحبه‌ای انجام شده است که متن آن در ادامه می‌آید:

 

مینو اصلانی در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به جایگاه مساجد در فرهنگسازی استفاده از کالای ایرانی در میان اقشار جامعه گفت: تقویت روحیه خودباوری واتکای به نفس در میان مردم بویژه در میان جوانان می تواند در شکوفایی و استقلال اقتصادی نقش موثری داشته باشند و این مهم باید از پایگاههای اثرگذاری دینی همچون مساجد در جامعه ترویج یابد.

 

 

وی با اشاره به جایگاه تاثیرگذار مساجد به عنوان محور حرکت های انقلابی اذعان کرد: با نگاه به جایگاه اثرگذار مساجد درصدر اسلام،  پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس امروز هم می توان به نقش اثرگذار خانه های خدا در اقتصاد مقاومتی، فرهنگسازی استفاده از کالای داخلی نیز پی برد. زیرا که در حال حاضر بهترین راه برطرف کردن مشکلات جامعه، فعالیت حول محور مسجد و بهره گیری از فضای معنوی آن است.

 

 

 رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور به راهکارهای  فرهنگسازی استفاده از کالای داخلی در مساجد اشاره و خاطر نشان کرد: می توان با برپایی نمایشگاههای مختلف از تولیدات داخلی، برپایی نشست ها، جلسات گفتمان سازی و همچنین دعوت از تولید کنندگان داخلی در مساجد به منظورمعرفی تولیدشان، دراین زمینه گام های اثرگذاری برداشت.

 

 

اصلانی از امام مسجد به عنوان پدر محله نام برد و گفت: بدون شک تاثیرگذاری، سخنان امام مسجد در میان آحاد افراد جامعه بر همگان واضح است، بنابراین می توان  بر مبنای منطق قرآن کریم و روایات اهل بیت(ع) در میان مردم این موضوع را تبیین و فرهنگسازی کرد که استفاده از کالای  بیگانه به نوعی وابستگی به غرب را به دنبال خواهد داشت و به نوعی حرام شرعی محسوب می شود، تا از طریق مردم نسبت به استفاده از اجناس خارجی کم اقبال شوند.

 

 

وی با  اشاره به اینکه فرهنگ ما برگرفته از فرهنگ دینی و آموزه های اهل بیت(ع) تصریح کرد: استفاده از کالای خارجی  خارجی عمدتا فرهنگ منحط غربی را هم به کشورمنتقل می کند، در صورتی که ما از کالاهای داخلی استفاده کنیم و به طور دقیق بر مبنای سبک زندگی خودمان از این کالاها استفاده کنیم، در واقع از فرهنگ و الگویی که در جامعه خودمان ترسیم می شود، صیانت کرده ایم.

 

 

اصلانی با اشاره به فعالیت  گسترده جوان مومن در پایگاههای بسیج بیان کرد: این مراکز، بهترین پایگاه برای مهارت افزایی به شمار می آیند، از اینرو می توانند، با بهره گیری از ظرفیت جوانان درزمینه کارآفرینی و خود کفایی اقتصادی برنامه های گسترده ای را برگزار و آموزش های مختلفی را در زمینه توانمند سازی آنها اجرا کنند.

 

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: سپاه پاسداران دولت قرآن کریم سبک زندگی اسلامی نماز جمعه اردبیل ارتش حسن روحانی خبرگزاری شبستان جشنواره جهانی فیلم فجر مینو اصلانی کالای ایرانی مسجد طراز اسلامی مسجد کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد