Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@21:18:57 GMT

نواقص و معایب محورهای منتهی به مرز مهران باید مرتفع شود

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۴۸۴۹

نواقص و معایب محورهای منتهی به مرز مهران باید مرتفع شود

ایلام-رئیس پلیس راه ایلام گفت: نواقص و معایب محورهای منتهی به مرز مهران باید مرتفع شود.

سرهنگ رضا همتی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مطالبات پلیس راه در حوزه ترافیک مطرح و نواقص و معایب طرح سال قبل مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا مشکلات سالهای گذشته به حداقل میزان ممکن کاهش یابد.

وی ادامه داد: تمام تلاش مسئولان استان نیز در این راستا است و لیکن بایستی در اقدامات اجرایی تسریع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راه استان ایلام یادآور شد: کانون و هدف ترددها به شهر مهران ختم می شود و بنابراین مدیریت ترافیک شهر و اطراف شهر مهران بویژه پارکینگ ها نقش مهمی در حفظ تعادل و حرکت یک نواخت وسایل نقلیه در طول جاده های منتهی به این شهر را دارد که به این موضوع مهم بایستی به صورت جدی توجه شود.

وی تصریح کرد: موضوع بازگشایی مرز چیلات نیز مطرح است که این موضوع می تواند نقش مهمی در کاهش تمرکز و توزیع بار ترافیک ورودی به شهرستان مهران در ایام پرتردد اربعین داشته باشد و لیکن برابر بازدید های به عمل آمده بایستی بستر ها و زیرساخت‌های این موضوع فراهم آید که در حال حاضر آمادگی برای بازگشایی این مرز فراهم نشده و برای برنامه ریزی در خصوص این مرز بایستی سرعت اقدامات زیرساختی در دو طرف مرز ایران و کشور همسایه، یعنی عراق، تقویت شود.

سرهنگ همتی زاده ماموریت اربعین را بزرگترین آزمون میدانی دستگاه های مختلف لشکری و کشوری در انعکاس خدمات دستگاه های مختلف استان در سطح کشور دانست و گفت: البته ما این ماموریت را یک ماموریت مقدس و پر اجر می دانیم و با تمام توان از حداکثر امکانات برای دفاع از عنوان مقدس؛ خادمی زوار امام حسین(ع) تلاش خواهیم کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت​

تین نیوز

نرخ بهره بین بانکی در اولین هفته از اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسید.

این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان ماه به بعد محسوب می شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال های پایین تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک ها در دوره های مالی کوتاه مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی رو به رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام های بین بانکی سررسید کوتاه مدت یک هفته ای یا کمتر دارند. وام دهی بانک ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • ترافیک سنگین در محور چالوس/ این محورها مسدود هستند
  • ترافیک سنگین در محورهای کرج - چالوس
  • ترافیک سنگین در محور چالوس/بارش باران در برخی محورهای ۳ استان
  • وضعیت جاده‌ها، امروز ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ترافیک سنگین در محور چالوس
  • کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت​