Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: در اصفهان باید برای تعیین تکلیف نهایی، همه دستگاه ها به اجماع نهایی برسند و در زمینه شعار "نه به پلاستیک"، همه ادارات باید از خودشان شروع کنند.

سیدرحمان دانیالی در همایش روز زمین پاک که صبح یک‌شنبه_ دوم اردیهبشت‌ماه_ همزمان با روز زمین در سالن همایش های کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: مهم ترین نکته در بحث پسماند شعار "از خودمان شروع کنیم" است که اگر در این حوزه اقدامات سازنده ای داشته باشیم قطعا شهر و کشور پاک تری خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیشنهاد زمین پاک در یونسکو از طرف فرزند یک مبلغ دینی صورت گرفت و پذیرفته شد، افزود: در دین مبین اسلام اشارات بسیاری در خصوص مسایل زیست محیطی آمده است و علی‌رغم همه این اشارات متاسفانه اقدامات و توجهی به این زمینه نداشته ایم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد: در دولت ها نیز موارد متعددی شامل رعایت استانداردها، مشارکت مردم، پیگیری اقتصاد سبز و ایجاد شفافیت در موارد زیست محیطی آمده است اما به نظر می رسد علی‌رغم تمام این قوانین، هیچ چیزی به اندازه آموزش، مفید و موثر نبوده است.

دانیالی با تاکید بر فعالیت خوب سمن های محیط زیستی در اصفهان گفت: متاسفانه در این زمینه دو نقص دیده می شود که تداوم ارتباطات با مجموعه های محیط زیستی و هم‌چنین سستی دستگاه های اجرایی برای جلب مشارکت اجتماعی دیده می شود

وی با تاکید بر اینکه قانون مدیریت پسماند از بهترین قوانین محیط زیستی است، افزود: متاسفانه همه دستگاه های اجرایی کوتاهی بسیاری در این زمینه داشته اند که شرایط زیست محیطی را به وضعیت نامطلوبی کشانده است.

دنیالی در خصوص دلایل مشکلات زاینده رود، تصریح کرد: عدم توجه، خوش خیالی و بی خیالی نسبت به بهره برداری بی رویه و توسعه های ناهمگون در موارد مختلف در استان بالادستی و پایین دستی، وضعیت زاینده رود و تالاب گاوخونی را با تبعات بسیار ناخوشایندی روبه‌رو ساخته است.

وی با تاکید بر اینکه به غیر از تنش اجتماعی، خشکی گاوخونی، کانونی برای تولید گرد و غبار وسیع بوده است، گفت: گرد و غبار تالاب گاوخونی تا شعاع هزار کیلومتری همراه با ذرات باردار فلزی اثرات بسیار وحشتناکی بر محیط زیست و سلامت جامعه خواهد داشت.

وی در خصوص شیوه نامطلوب دفن زباله های افزود: متاسفانه ۹۵ درصد شیوه دفن زباله در ایران به صورت تلمباری است که این خود فاجعه ای بزرگ است و به معنای وجود رودخانه های بزرگ از شیرابه خواهدبود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: ۵ هزار تُن پلاستیک در زباله های ما تولید می شود و اعداد و ارقام در خصوص تولید زباله بسیار تکان دهنده است و به شدت نیازمند کار اجرایی، آموزشی و عملیاتی در این زمینه هستیم که شهرداری اصفهان نیز در این زمینه فعالیت های خوبی را داشته است.

دانیالی با دعوت از سازمان های مردم نهاد برای توجه بیشتر به مسایل زیست محیطی و کمک به دستگاه های اجرایی افزود: متاسفانه تکلیف اصفهان هنوز مشخص نیست که آیا اصفهان می خواهد یک شهر توریستی باشد یا یک شهر علمی و یا صنعتی، در حالی که در دنیا و کشورهای مختلف برای شهرهای خود در حوزه های مشخص، برنامه مشخصی دارند و دستگاه های مختلف اجرایی آنها برای رسیدن به آن هدف تلاش می کنند.

وی با انتقاد از بلاتکلیفی اصفهان در حوزه های مختلف گفت: به نظر می رسد در اصفهان باید برای تعیین تکلیف نهایی، همه دستگاه ها به یک اجماع نهایی برسند و در زمینه شعار "نه به پلاستیک"، همه ادارات باید از خودشان شروع کنند و وظیفه سازمان های مردم نهاد نیز در این خصوص، مطرح کردن مطالبات به حق مردم از جامعه و دستگاه ها است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان گفت: نگاه ما استانی است و برای مشکلاتی همچون وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم، اما امیدوارم که اتفاقات خوبی برای جریان دائمی آب در این رود بیفتد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدجواد توحیدی‌راد امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: از شورا و مدیریت شهر اصفهان تشکر می‌کنم، زیرا اگر همراهی و کمک آن‌ها نبود، شورای استان با چالش روبه‌رو می‌شد.

وی با اشاره به اینکه دولت و سازمان‌های آن، مدیریت شهر و روستا و سازمان‌های مردم نهاد سه ضلع اداره امور شهرها و روستاها هستند، افزود: در تمام جلسات کشوری از اصفهان دفاع کردم و آنجا که اصفهان را برخوردار می‌نامند، یادآور شده‌ام که اصفهانی‌ها در غیرت، مدیریت خوب، خلاقیت، تقدیم شهدا و دفاع از نظام برخوردار است.

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان گفت: امیدوارم در سالی که شاهد فعالیت مجلس جدید هستیم، با هم‌افزایی نمایندگان شاهد اتفاقات خوب در استان باشیم.

وی گفت: نگاه ما استانی است و برای مشکلاتی همچون وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم، اما امیدوارم که اتفاقات خوبی برای جریان دائمی آب در این رود بیفتد.

کد خبر 748675

دیگر خبرها

  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است