Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@11:34:33 GMT

بازارداغ معامله شناسه پیام رسان‌های داخلی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۶۲۷۱

بازارداغ معامله شناسه پیام رسان‌های داخلی

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، بحث فیلترینگ پیام رسان تلگرام اوج گرفته است و دستور معاون اول رییس جمهوری و مرکز مدیریت راهبردی افتا مبنی بر لزوم فعالیت سازمان‌های دولتی و خصوصی در پیام رسان‌های داخلی حالا بازار معامله شناسه‌ پیام رسان‌های داخلی داغ‌تر از همیشه است و سازمان‌های دولتی و خصوصی به منظور ثبت کانال و فعالیت در پیام رسان‌های داخلی با مشکل روبرو شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سید مرتضی موسویان، رییس مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی درباره فروش شناسه‌های کانال‌های مطرح تلگرامی در پیام رسان‌های داخلی گفت: با این مسئله به شدت برخورد خواهد شد و هیچ کس نمی‌تواند شناسه کانال شامد دار را معامله کند چرا که به راحتی پیام رسان آن را به صاحب اصلی و حقوقی که آن را در تلگرام ثبت کرده باز می‌گرداند. مدیران پیام رسان‌ها برخی صحبت‌ها را مطرح می‌کنند اما مردم باید بدانند که این مدیران پیام رسان اصرار داشتند تا لیست رسانه‌ها و کانال‌های تلگرامی دارای شامد را دریافت کنند اما به دلیل مسائل امنیتی و حقوقی این کار انجام نشد اما اعتقاد داریم برای ساماندهی این وضعیت باید یک وب سرویس راه‌اندازی می‌شد که فعلا در دستور کار نیست.
 
رییس مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد تاکید کرد: مدیران کانال‌های تلگرامی دارای شامد که ثبت شده هستند و مجوز دارند بهتر است سریع تر برای ثبت و دریافت شناسه در پیام رسان‌های داخلی مطابق با شناسه تلگرامی با ارسال کد شامد به پشتیبانی پیام رسان  پیام ارسال کنند چرا که این کار برای حفظ برند آنها ضروری است و در صورت عدم انجام این فرآیند مسئولیت مالکیت شناسه با صاحب شناسه خواهد بود.
 
وی ادامه داد: مدیران کانال‌های تلگرامی بعد از ثبت و مهاجرت به پیام رسان‌های بومی ضروری است تا با وارد کردن آدرس شناسه پیام رسان‌های سروش، ایتا، گپ، آی گپ، بیسفون و بله برای کانال ارتباطی خود در این شامد دریافت کنند.
 
صحبت‌های مرتضی موسویان، رییس مرکز رسانه‌های دیجیتال در حالی عنوان می‌شود که مدیران رسانه‌های دولتی و خصوصی نسبت به ثبت کانال در پیام رسان‌های داخلی به دلیل ثبت کانال توسط فرد دیگری در گذشته با مشکل روبرو شده‌اند و عمده رسانه‌ها با یک شناسه واحد در تمامی این پیام رسان‌ها فعالیت ندارند.
 
یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه داشت، سابقه طولانی فعالیت سودجویانه‌ عده‌ای در کسب و کار معامله شناسه‌های اینترنتی و عدم برخورد جدی با فروشندگان دامنه‌ها و شناسه‌ها در فضای مجای است که باعث شده تا فضای فعالیت این افراد بدون هیچگونه خطری گسترش و ادامه پیدا کند.
 
در حال حاضر، تبلیغات فروش شناسه‌ها و دامنه‌های اینترنتی و پیام رسان‌ها علاوه بر سایت‌های خرید و فروش و فضای مجازی به روزنامه‌ها نیز ورود پیدا کرده و نشان از حجم بالای این کسب و کار با درآمدهای نجومی دارد.
 
باقر افخمی، بازرس انجمن شرکت‌های اینترنتی ایران با اشاره به خرید و فروش دامنه‌های اینترنتی اظهارداشت: چندین سال است که افرادی سودجو با خرید دامنه‌های اینترنتی آنها را صاحب می‌شوند و سپس با ‌هایی بالا و در برخی موارد نجومی به فروش می‌رسانند.
 
وی افزود: یکی از بیشترین مشکلات مطرح در دادگاه جرایم اینترنتی به اختلاف بر سر دامنه‌های اینترنتی و شناسه کانال‌ها در فضای مجازی است؛ به صورتی که صاحب یک برند مرتبط زمانی که قصد خرید شناسه مرتبط را دارد باید هزینه بالایی را به صاحب شناسه که سوءاستفاده‌گر محسوب می‌شود پرداخت کند.
 
میرهدایی، فروشنده شناسه‌های اینترنتی و کانال‌های فضای مجازی با بیان اینکه ثبت دامنه و شناسه سازوکاری ندارد خاطر نشان کرد: هیچ قانونی خاصی توسط مسئولان کشور برای احراز واقعی مالکیت دامنه و شناسه در فضای مجازی ایجاد نشده و همین مسئله باعث شده تا تمامی شرکت‌های دولتی و خصوصی و حتی سازمان‌ها با مشکل در ثبت روبرو شوند.
 
وی تصریح کرد: درآمد فعالیت در این حوزه بالا است چرا که شرکت‌ها و سازمان‌ها اغلب مجبور به پرداخت هرگونه هزینه‌ای برای خرید شناسه مورد نظر و مرتبط با کسب و کار خود هستند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۶۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد

یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفتگو با ایسنا با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است.

چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟

وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های‌ سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند.

نیازها قانونی کشور در حال تامین است

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیازهای قانونی کشور با نرخ 28 هزار و 500 و نرخ حدود 40 هزار تومان مرکز مبادله‌ تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.

آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخدادهای سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.

وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • تبدیل ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا (فیلم)
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)
  • تعیین‌کنندگان نرخ دلار معرفی شدند/ قیمت دلار امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳