Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-وزیر اقتصاد گفت: سیاست‌های ارزی دولت که یکی از اصلی‌ترین آنها تعیین نرخ ارزی یکسان بود آرامش را به بازار ارز برگرداند و سفره‌بازی اخیر را از بین برد.کرباسیان وزیر اقتصاد در پاسخ به سوال نماینده همدان درباره نوسات ارزی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به نمایندگان گفت: به دلیل مسئولیت‌پذیری دولت یازدهم و دوازدهم پاسخگویی به سوالات نمایندگان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سه سوال مطرح شده دو سوال مطرح شد که یک سوال راجع به انتخابات ارزی سال ۹۵ است که پاسخگویی به آن موضوعیت ندارد و من در خصوص التهابات ارزی اخیر صحبت می‌کنم. ۱۲ روز پیش رئیس بانک مرکزی توضیحات لازم را ارائه دادند و نمایندگان هم نکات قابل ذکر را بیان کردند و سیاست‌هایی تدوین شد که با استفاده از آنها همراهی نمایندگان اثرات آن به طور روزانه در حال بررسی است.

وی افزود: سیاست‌های ارزی دولت که یکی از اصلی‌ترین آنها تعیین نرخ ارزی یکسان بود آرامش را به بازار ارز برگرداند و سفره‌بازی اخیر را از بین برد. نرخ چهار هزار و ۲۰۰ تومان برای ارز قیمت کارشناسی است.ما در سال حمایت از کالای ملی هستیم و تعیین نرخ ثابت برای ارز کمک می‌کند ما برای تعیین مواد اولیه دچار مشکل نباشیم همچنین عدم تغییر قیمت در کالای اساسی و بهداشتی در حال حاضر وجود ندارد و قیمت کالای اساسی ثابت می‌ماند.

کرباسیان خاطرنشان کرد: از طرف دیگر ارز صادرات به چرخه اقتصاد بازمی‌گردد به طوری که یا ارز را می‌فروشند یا واردات می‌کنند یا سپرده ارزی دارند همانطور که آقای لاریجانی گفتند سپرده ارزی را به رسمیت بشناسیم همچنین رئیس جمهور گفت این سیاست‌ها اقدام مناسبی بود برای آمادگی و برخورد با تصمیماتی که آمریکا در ۲۲ اردیبهشت خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: از موارد مثبت دیگر این تصمیمات جلوگیری از قاچاق بود. وقتی پول ارز مشخص است ارزی برای قاچاق تامین نمی‌شود و ارز صادرات بازمی‌گردد و قیمت آن کاهش می‌یابد. از اقدامات دیگر جلوگیری از خروج سرمایه است همانطور که آقای لاریجانی گفتند ساماندهی صرافی‌ها یکی از اقدامات واجب بود. برای جلوگیری از رانت و مابه‌التفاوت قیمت هم در سیاست‌های جدید ارز تعیین راهبرد داشته‌ایم.

وزیر اقتصاد در پاسخ به سوال دوم نمایندگان گفت: سوال دوم نمایندگان علت ورود بانک‌ها در عرصه مسکن و گرانی غیرواقعی بود البته این سوال را علی‌رغم اینکه مربوط به سال ۹۵ است و باز هم موضوعیت ندارد پاسخ می‌دهم. متاسفانه در سال‌های قبل بانک‌ها به دلیل انتقال به بنگاه‌داری از سیستم بانکی خارج شده بودند  اما با سیاست‌های دولت اموال و دارایی‌های غیرمرتبط آنها فروخته شد.

وی افزود: خوشبختانه روز سه‌شنبه فرصتی است تا بیاییم و گزارش ریز همه این موارد را بدهیم و راجع به مواد ۱۵ و ۱۶ هم مفصلا صحبت کنیم. قانونگذار به صراحت گفته بانک‌ها نمی‌توانند معاملات بانکی کنند البته به جز بانک مسکن. و اجاره و خرید ساختمان‌های جدید هم ممنوع شده است. در دولت دوازدهم ساختمان‌های غیرمرتبط بانک‌های دولتی فروخته شدند. جز بانک‌های خصوصی که به آنها هم ابلاغ کردیم باید مالیات بپردازند. البته عده‌ای از بانک‌های خصوصی می‌گوید به این دلیل که برخی نتوانستند پول خود را بپردازند از دارایی خود پرداخت کنند. لذا مسکن از بنگاه‌داری جدا شده است.

 ادامه دارد

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: سیاست دولت در کنترل نوسانات ارزی به مجلس اعلام شد

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: برای کنترل نوسانات ارزی بحث‌هایی در کمیسیون‌های مجلس مطرح شد که در این رابطه دولت مجموعه کارهای مدنظر را در اختیار خانه ملت قرار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید محمد حسینی امروز چهارشنبه - دوازدهم اردیبهشت- در حاشیه جلسه هیئت دولت و در مجمع خبرنگاران اظهار داشت: در برخی کمیسیون های تخصصی با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی بحث‌هایی مطرح بود که با همکاری دو قوه نوسانات ارزی کنترل شود.

وی افزود: همچنین مطرح شد که اگر دولت در این خصوص اعلام نظر نکرده و برنامه خود را اعلام نکند مجلس اقداماتی انجام خواهد داد که بر همان مبنا هم پاسخی تهیه شد و مجموعه کارهایی که در حال انجام است و یا در آینده مدنظر است، تبیین شد و فکر می‌کنم در حال حاضر مساله خاصی وجود نداشته باشد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره چگونگی تعامل دولت و مجلس جدید با ابراز امیدواری از اینکه مجلس دوازدهم بهتر از مجلس فعلی خواهد بود، تصریح کرد: البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم.

حسینی یادآورشد: البته از مجلس آینده هم انتظار داریم همکاری بسیار خوبی با دولت داشته باشند و با اقداماتی که دولت طی نزدیک این سه سال انجام داده مشکلی پیش نخواهد آمد.

ادامه دارد..

کد خبر 749672

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • اعلام سیاست دولت به مجلس برای مهار نوسانات ارزی
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • حسینی: سیاست دولت در کنترل نوسانات ارزی به مجلس اعلام شد