Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان امروز، 2 اردیبهشت در دیدار خانواده های معظم شاهد و ایثارگر استان که در سالن اجتماعات مصلی رشت برگزار شد، با بیان اینکه درددل شما عزیزان شنیدنی و پذیرفتنی است، اظهار کرد: جانبازان و ایثارگران یادگاران دوران محنت و انقلابی های عملی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از شهدا و ایثارگران به عنوان مصادیق بارز انقلاب اسلامی و حضور همه جانبه انقلابیون یاد کرد و افزود: شما تکلیفتان را انجام دادید و امروز بر مردم و مسئولان فرض است که تکلیف خودشان را در قبال شما انجام دهند. هر قدر نظام و مسئولان به شما خدمتگزاری کنند، بدون منت کم است.

امام جمعه رشت، با بیان اینکه دولت روسیه هنوز بازماندگان جنگ جهانی دوم را که در راه حراست از مرزهای این کشور جانفشانی کردند، مورد بازپروری و حمایت مادی و معنوی قرار می دهد، گفت: سربازان آمریکایی که در جنگ اول خلیج فارس حضور داشتند، بعد از جنگ به مقام افسری رسیدند و حتی کسی که از ناو وینسنس هواپیمایی ایران را هدف موشک قرار دارد، بزرگترین جایزه مالی و نظامی را دریافت کرد لذا دنیا نسبت به کسانی که درباره مرز و بومشان ایثار و فداکاری می کنند، بها می دهد. شما هم علاوه بر دفاع از مرز و بوم، در راه دین خدا جان دادید و نور چشم ما هستید و اگر کسی نسبت به خدمتگزاری به شما درنگ کند، به دین و کشور خیانت کرده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان، خداوند را خریدار جان و اندیشه شهدا و ایثارگران دانست و تصریح کرد: آن روزی که خدا می بایست جان و فکر شما را بخرد، خرید و لذا شما چشم به دیگران ندوزید. البته از دیدگاه دینی بر حکومت اسلامی فرض است که با تمام قوا به مردم خدمت کند، اما شما در راه خدا ایثار و فداکاری کردید.

وی با بیان اینکه ایثارگران هر روز و هر لحظه در جهاد هستند، خاطرنشان کرد: قدر خودتان را بدانید، زیرا این جهاد به بلندای عمر شماست و هر کسی شما را بیازارد، خدا را آزرده کرده است، زیرا شما شاهدان عینی دفاع هشت ساله هستید.

آیت الله فلاحتی، با تجلیل از خانواده های شهدا و ایثارگران به ویژه همسران بزرگوار آنان، یادآور شد: متاسفانه برخی از افراد محرومیت های شما را درک نمی کنند و با تهمت زدن به یادگاران انقلاب و جنگ تحمیلی موجب رنجش این عزیزان می شوند.

وی از اقشار مختلف جامعه خواست که زبان رسای مطالبه گری داشته باشند و عنوان کرد: جامعه ای که بر مردم آن سکوت، رکود و رخوت حاکم باشد، آن جامعه مرده است و مسئولان رفته رفته خائن می شوند لذا جامعه بالنده جامعه ای است که مردمانش روح مطالبه گری داشته باشند.

مسئول در نظام اسلامی مجاهد جبهه جنگ است

این کارشناس دینی، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را جزو اقشار دردمند جامعه دانست و گفت: حزب و جناح نباید برای ما مهم باشد، بلکه فقط باید به مردم خدمت کنیم و شما که از جنس مردم هستید. همچنین جوانان به عنوان آینده سازان این نظام باید همواره مورد توجه و تاکید ما قرار داشته باشند، زیرا نسل جدید چیزی از جنگ و جهاد و ایثار و شهادت نمی داند.

امام جمعه رشت ادامه داد: امروز بزرگترین مسئولیت ما تربیت فرزندان است تا مسیر انقلاب و آرمان های نظام اسلامی را ادامه دهند، زیرا نسل های آینده تحت تاثیر امواج گسترده امپراتوری رسانه ای قرار دارند و معلوم نیست چه راهی را در پیش می گیرند. آینده این نظام که همه ما سر سفره رنگین شده از خون شهدا نشسته ایم، به نیروهای انقلابی نیازمند است و لذا باید به فکر جوانان باشیم و خودمان را مسئولان آنان بدانیم.

وی با اشاره به فضای حاکم بر شهر و روستای ما، اضافه کرد: هنجارهای فعلی جامعه دغدغه مقام معظم رهبری است لذا ایشان از حرکت هایی مانند راهیان نور و اعتکاف تجلیل می کنند. قطعا بزرگترین مطالبه ایثارگران باید فرهنگ این مرز و بوم باشد و شما فرهنگ سازان کشور و نظام هستید و باید وارد عرصه های فرهنگی شوید و با حضور همه جانبه در کنار مسئولان، مدارس، دانشگاه ها، مساجد و... فرهنگ اهل بیت(ع) را ترویج کنید.

نماینده ولی فقیه در گیلان، روحیه شهدا و ایثارگران را روحیه معنویت طلبی و مسجدمحوری دانست و افزود: اگر بر جامعه ای معنویت حکم فرما باشد، سایر امور نیز تمشیت خواهد شد. در دفاع مقدس دیدیم که دشمن تا بن دندان مسلح در مقابل ما حرفی برای گفتن نداشت و امروز همه قدرت های جهانی را مقهور عزت و اقتدار خود ساخته ایم که همه اینها به واسطه معنویت است.

آیت الله فلاحتی، با بیان اینکه به زودی با جوانان از قشرهای مختلف نشست هایی خواهم داشت، خاطرنشان کرد: در نظام اسلامی یک مسئول مجاهد جبهه جنگ است و باید ایثار و جانفشانی کند و اگر نمی تواند، باید برود لذا احیای روح مطالبه گری یکی از خواست های رهبری است و شما هر جا جرم دیدید فریاد بزنید، اما هنجارها را حفظ کنید و اجازه ندهید فضا ماتهب شود، زیرا برای رهبر انقلاب چیزی مهمتر از حفظ آرامش و امنیت مردم نیست.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان

رییس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود، گفت: تامین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست‌گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ در غیر این صورت

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از نظام پزشکی، محمد رییس‌زاده در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران اظهار کرد: درباره جایگاه پزشک در ایران باید گفت زمانی که از نقش پزشک صحبت می‌کنیم، منظورمان تنها نقش درمانگر در بیمارستان و اتاق عمل نیست، بلکه طبیبان حافظان تار و پود سلامت مردم و جامعه هستند. جایگاه پزشکی در کشور و سرزمین ما با تار و پود سرزمین مان به شکل جدایی‌ناپذیر تنیده است.

وی با تاکید بر لزوم حفظ حرمت جامعه پزشکی افزود: جامعه پزشکی در نیم قرن اخیر رشد بسیار درخشان و زبان‌زدی داشته است و به قول استاد ایرج فاضل این درخت تنومند حسودان و دشمنانی هم دارد. حفط جایگاه، شأن و عظمت جایگاه پزشک نیازمند تلاش پیوسته و توجه عمیق همگان است. جامعه پزشکی باید متولی حفظ و حراست و شأن رشته خود باشد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: سیاست‌گذاران و مجریان نیز باید متوجه اعمال و رفتار و کنش خود با جامعه پزشکی باشند. با این جامعه فرهیخته و وظیفه خطیر آن نمی‌توان کشتی گرفت و شوخی کرد. بعضی از شوخی‌ها و ندانم کاری‌ها با جامعه پزشکی جدی جدی سلامت مردم را دستخوش تغییر خواهد کرد.

وی ادامه داد: اعتقاد و اعتماد راسخ مردم به جراحان ایرانی ابدی نخواهد بود اگر مدیریت نکنیم. در حال حاضر در مخیله هیچ ایرانی وجود ندارد که برای عمل پیچیده قلب و تومور مغزی و اطفال در اروپا یا آمریکا خدمت بهتری می‌گیرم اما این همیشگی نخواهد بود و نیازمند حراست و حفاظت است. متأسفانه فعالیت عامدانه و غیرعامدانه در جهت تخریب جامعه پزشکی در جریان است. ایجاد دو قطبی جعلی با هدف رو در رو قرار دادن پزشک و مردم در کنار خلاف عرف عده معدودی از جامعه پرشکی منجر به ایجاد ذهنیت‌های نادرست شده است.

رئیس‌زاده خاطرنشان کرد: جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود. روند حرکات جهانی به سمت کمبود نیروی تخصص در افق ۲۰۳۰ دنیا است؛ در کشور ما شاید چالش اساسی پیش روی ما نباشد اما زمانی که در کشور توسعه یافته کمبود نیرو اتفاق می‌افتد، این جبران از کشورهای در حال توسعه صورت می‌گیرد. تأمین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ وگرنه سیاست افزایش ظرفیت راه به جایی نخواهد برد و تبدیل به کشت فراسرزمینی برای کشورهای دیگر خواهد کرد.

وی اضافه کرد: کاهش اقبال به رشته‌های علوم پزشکی در کشور ما و جهان و برخی کشورهای توسعه یافته قابل توجه است؛ برخی تخمین‌ها در سال ۲۰۳۰ حکایت از این دارد جهان با ۱۸ میلیون کمبود کادر درمان مواجه خواهد شد. در آمریکا کمبود بیش از ۳۰۰ هزار متخصص پزشکی وجود خواهد داشت. در این کشورها تمایل به رشته‌های پیچیده به طرز معناداری کاهش پیدا کرده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: چالش درون پزشکی ما ضعیف شدن اخلاق حرفه‌ای و اخلاق پزشکی است که نگرانی بسیار جدی است که اخلاق حرفه‌ای در هیاهوی نابسامانی‌های اقتصادی و مدیریتی خودش را نشان می‌دهد. وظیفه ما و انجمن‌های علمی این است که نسبت به تقویت اخلاق حرفه‌ای تاکید کنند ما در این زمینه سابقه تاریخی درخشان و اساتید بزرگ و الگو داریم.

وی با بیان اینکه در وضعیت نابسامانی در اقتصاد سلامت در رشته‌های مختلف پزشکی مواجه هستیم و این نابسامانی در عدالت بین رشته‌ای روز به روز تشدید می‌شود که باید مدیریت کنیم. تعارضات بین رشته‌ای در کشور ما به بدترین شکل مدیریت می‌شود. وزارت بهداشت کمیسیون تعیین حدود صلاحیت‌های حرفه‌ای را علیرغم قانون مجلس شورای اسلامی در سازمان نظام پزشکی تعطیل کرده است.

رئیس‌زاده افزود: اساتید اذعان دارند کیفیت آموزش در حوزه علوم پایه و رزیدنتی و تخصصی و فوق تخصصی به سمت مطلوب حرکت نمی‌کند. انگیزه دانشجویان و تمرکز برای یادگیری دچار روند منفی شده است. دخالت نابجا در حوزه سلامت امروز از هر زمان دیگری گسیخته شده و از دست متولی سلامت یعنی وزارت بهداشت خارج شده است. مداخلات غیر مجاز در جامعه پزشکی چالش جدی دیگری است. برخی از همکاران ما تکنسین پرور هستند از آن سو قانون ضعیف و غیر بازدارنده ورود سونامی گونه تکنسین‌ها را در امر مداخلات غیر مجاز تسهیل کرده است؛ ما دو سال است با تمام توان در مجلس به دنبال تغییر این قانون هستیم. ورود مداخلات غیر آکادمیک که به اسم طب سنتی رایج شده است و قوانین پوشش بیمه‌ای درست می‌کنند مورد تأیید جامعه پزشکی نیست و خطر جدی برای سلامت مردم است.

وی ادامه داد: بیش از پنج هزار سایت در حوزه زیبایی تبلیغ می‌کنند. قوانین بازدارنده برای برخورد وجود ندارد. تعرفه دستوری مالیات ندارد. وقتی تعرفه‌ها را با فرسنگ‌ها فاصله از قیمت واقعی تعیین می‌کنید یعنی مالیات را پیشاپیش گرفتید. بعد از آن همین تعرفه را وارد طرح پلکان و قاصدک می‌کنید و بعد مالیات اخذ می‌کنید و چند ماه بعد نیز پرداخت می‌کنید؛ این موضوع در هیچ صنف دیگری وجود ندارد و چالش اصلی حتماً متوجه سلامت مردم خواهد بود.

کد خبر 751468

دیگر خبرها

  • سهمیه خانواده های شهدا و ایثارگران در استخدام ها لحاظ شود
  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است