Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@11:06:54 GMT

تولید دستگاه‌های جوجه کشی مجهز به هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۹۰۷۸۲

تولید دستگاه‌های جوجه کشی مجهز به هوش مصنوعی

با گسترش علم و فناوری در حوزه دستگاه‌های جوجه کشی) http://chicken-device.ir/product-category/egg-incubator/) و استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی در ساخت انکوباتور‌ها، در ایران نیز برای اولین بار دستگاه‌های جوجه کشی ساخت گروه صنعتی اسکندری (http://chicken-device.ir/) با این قابلیت تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تولید گوشت طیور و پرندگان برای تامین امنیت غذایی هر کشوری ضروری است و توسط دولت‌ها برنامه ریزی‌های لازم در این زمینه انجام شده و بودجه قابل توجهی به آن اختصاص می‌یابد. قطعا یکی از مهمترین مراحل پرورش طیور تهیه جوجه‌های یک روزه است. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی از دستگاه‌های جوجه کشی برای هچ جوجه‌ها و تهیه جوجه یک روزه استفاده می‌شود. برای این منظور سالانه ۱۱ میلیون دلار از واردات کشور به انواع ماشین جوجه کشی اختصاص میابد. با توجه به اهمیت مساله یکی از مهمترین برنامه‌های گروه صنعتی اسکندری به عنوان بزرگترین واحد تولیدی دستگاه‌های جوجه کشی در خاورمیانه تولید انکوباتور با استاندارد‌های جهانی است.
یکی از مهمترین قابلیت‌های ماشین‌های جوجه درآوری برند‌های برتر دنیا هوش مصنوعی است که باعث افزایش راندمان و بازدهی آن‌ها و البته ارجحیت آن‌ها نسبت به دستگاه‌های ایرانی می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع، گروه صنعتی اسکندری برای نخسیتن بار در کشور با همکاری اساتید دانشگاه صنعتی ارومیه اقدام به طراحی و تولید دستگاه‌های جوجه کشی با قابلیت هوش مصنوعی و منطق فازی نموده است. با بکارگیری برد‌های مجهز به هوش مصنوعی، انکوباتور‌های EIG قادر هستند دما و رطوبت جوجه کشی را به صورت هوشمند کنترل کنند. این قابلیت منحصر به فرد منجر به افزایش قابل توجه راندمان دستگاه‌های جوجه کشی EIG می‌شود.
با استفاده از نسل جدید دستگاه‌های جوجه کشی که از هوش مصنوعی و پروتکل فازی برای کنترل دما و رطوبت استفاده می‌کنند، امکان تهیه جوجه‌های یک روزه به صورت انبوه در فارم‌ها و مرغداری‌های سراسر کشور و در مناطق جغرافیایی و اقلیم‌های مختلف وجود دارد. دستگاه‌های جوجه کشی صنعتی گروه صنعتی اسکندری که برای جوجه کشی از تخم‌های نطفه دار با تعداد بسیار بالا به کار گرفته می‌شوند با برند سوپرمینیاتور در بازار به فروش می‌رسند.
با بهره گیری از هوش مصنوعی ماشین‌های جوجه کشی قادر هستند از انواع پرندگان مختلف مانند پرندگان تزئینی گران قیمت با دقت بسیار بالایی جوجه کشی کنند. همچنین این دستگاه‌ها قادر هستند از انواع پرندگان مختلف مانند شترمرغ، بلدرچین) http://chicken-device.ir/product/%D۸%AF%D۸%B۳%D۸%AA%DA%AF%D۸%A۷%D۹%۸۷-%D۸%AC%D۹%۸۸%D۸%AC%D۹%۸۷-%DA%A۹%D۸%B۴%DB%۸C-%D۸%A۸%D۹%۸۴%D۸%AF%D۸%B۱%DA%۸۶%DB%۸C%D۹%۸۶/ کبک، بوقلمون، اردک، غاز و قرقاول نیز جوجه کشی کنند. معمولا برای جوجه کشی از تخم‌های نطفه دار پرندگان تزئینی مانند طوطی و کاسکو و سایر پرندگان تزئینی و اهلی، استفاده از دستگاه‌های جوجه کشی خانگی و ارزان قیمت گروه صنعتی اسکندری توصیه می‌شود که با برند ایزی باتور عرضه می‌شوند.
مهندس اسکندری مدیر فروش گروه صنعتی اسکندری در زمینه اشتغال زایی این واحد صنعتی می‌گوید: با تولید هر دستگاه جوجه کشی به صورت مستقیم برای دو نفر شغل ایجاد می‌شود. همچنین بر اساس براورد‌ها یک واحد خوداشتغال روستایی با بکارگیری این دستگاه‌ها در جوجه کشی بوقلمون می‌تواند درآمد ۵۰ میلیون تومانی کسب کند. همچنین اکثر باغ وحش‌های کشور مجهز به دستگاه‌های جوجه کشی این گروه هستند و از آن‌ها برای جوجه کشی از پرندگان شکاری مانند شاهین و عقاب در باغ وحش‌ها استفاده می‌شود.
مهندس اسکندری در رابطه با صادرات انکوباتور‌های این شرکت می‌افزاید: گروه صنعتی اسکندری به عنوان بزرگترین کارخانه سازنده دستگاه‌های جوجه کشی در خاورمیانه و واحد تولیدی برتر شمال غرب کشور به انتخاب خانه صنعت، سازنده انکوباتور‌های با ظرفیت‌های ۱۲ تا ۱۰ هزار تخم مرغ است که به کشور‌های غرب آسیا و آسیای میانه صادر می‌شود. ۹۰ درصد دستگاه‌های جوجه کشی خانگی خاص این کارخانه برای جوجه کشی از انواع پرندگان زینتی مانند طوطی، طاووس و کاسکو با قیمت و شرایط خاص به کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس فروخته می‌شوند.
با اضافه شدن قابلیت هوش مصنوعی به دستگاه‌های جوجه کشی ایرانی انتظار می‌رود که واردات ۱۱ میلیون دلاری این دستگاه‌ها از کشور‌های خارجی رفته رفته کاهش یافته وروند معکوس به خود بگیرد. گروه صنعتی اسکندری با تولید دستگاه‌های جوجه کشی با قابلیت‌های بسیار متنوع و روز دنیا مفتخر به کسب عنوان واحد برتر تولیدی سال ۹۵ از خانه صنعت شده است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۰۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت

سعید خسروجردی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: سال گذشته افزون بر ۶ میلیون و ۷۴۲ هزار قطعه جوجه ریزی در ۱۲۹ مرغداری فعال این شهرستان برای تولید این میزان گوشت مرغ صورت گرفته بود.

او افزود: تأمین به موقع نهاده‌های مورد نیاز مرغداران شهرستان، از عوامل اقبال این قشر تولید کننده به افزایش جوجه‌ریزی بود که موجب رشد تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: ظرفیت تولید مرغ گوشتی در داورزن در ۲ سال اخیر با فعال شدن پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۳۵ هزار قطعه و ایجاد ۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه، به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و انتظار می‌رود امسال بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان غربی خراسان تولید شود.

خسروجردی بیان کرد: از سویی بزرگترین مرغداری غرب خراسان با ظرفیت ۱۰۰ هزار قطعه که سال ۱۴۰۱ در شهرستان داورزن پروانه تاسیس گرفته بود اکنون با تکمیل مراحل ساخت و تجهیز، پروانه بهره برداری خود را دریافت کرده است و به زودی با آغاز فعالیت جوجه ریزی، توان تولید مرع این منطقه را افزایش قابل توجهی خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب