Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@14:39:12 GMT

اگر سوریه «اس 300» بگیرد چه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۹۱۳۰۵

پایگاه خبری «دمشق الان» در گزارشی با عنوان «اگر سوریه اس 300 داشته باشد چه می‌شود؟» قدرت موشکی سوریه را در برابر هر گونه حماقت احتمالی تازه آمریکا و اسرائیل برای تعرض به آسمان این کشور را روز افزون توصیف کرد.

در این گزارش آمده است: سوریه اسطوره ارتش شکست ناپذیر (ارتش اشغالگر اسرائیل) را نابود کرد، هنگامی که در سال 1973، سامانه‌های دفاع هوایی سوریه بیش از نیمی از هواپیماهای فانتوم دشمن را بر فراز آسمان سوریه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین منهدم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معلوم است هر کسی که هوا را در اختیار دارد، جنگ را به هر عظمتی تحت کنترل خود می‌گیرد، چیزی که ارتش سوریه در سال‌های گذشته به علت غیر فعال شدن سامانه و تیپ‌های دفاع هوایی از جغرافیای سوریه پس از حمله تروریست‌ها از دست داده و شکاف و اختلال بزرگی در سامانه پدافند هوایی ارتش سوریه ایجاد کرد، همین امر نفوذ هواپیماهای دشمن (اسرائیل) به آسمان سوریه و حمله آن به پایگاه‌های نظامی ارتش سوریه در سال‌های گذشته را موجب شد و تعجب آور نیست که حملات تروریستی به گردان‌های دفاع هوایی سوریه با حمایت و هدایت دشمن (اسرائیل) صورت گرفته باشد.

پس از آنکه ارتش سوریه توانست بیشتر خاک سوریه را بازپس گرفته و گروه‌های تروریستی را از بین ببرد، نیروهای دفاع هوایی و سیستم‌های دفاع هوایی از رده خارج، دوباره فعال شدند و حوزه پدافند هوایی قدرت خود را بازیافت و به مقابله با هواپیماهای متعرض به حریم هوایی سوریه پرداخت.

سقوط هواپیمای F-16 (اسرائیل) در 10 فوریه بر فراز منطقه اشغالی الجلیل نقطه عطف مهمی در عرصه منطقه و در قضیه برتری هوایی در منطقه است، دیگر زمان یکه تازی هوایی دشمن گذشته است و البته بیشتر از یک هواپیما در این حادثه مشهور افتاده است اما سانسور رسانه‌ای دشمن به منظور کاستن از شدت وحشت در داخل اسرائیل صورت گرفت.

دفاع هوایی ارتش سوریه در بهترین وضعیت خود قرار دارد و این موضوع پس از تجاوز سه جانبه توسط ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه به پایگاه‌های نظامی سوریه در سپیده دم 14 آوریل و به بهانه حمله شیمیایی دوما روشن شد که در آن سامانه‌های دفاع هوایی سوریه غرور موشک‌های هوشمند بالدار (تاماهاوک و الستورم شادو) و غیر آن را در هم شکستند.

به گفته منابع رسمی نظامی سوریه و روسیه 71 فروند موشک از جمع 103 موشک شلیک شده از ناوها و هواپیماهای راهبردی منهدم شدند و مسیر حرکت بیشتر موشکهایی هم که توانستند از تیررس سامانه‌های دفاع هوایی سوریه خارج شوند، نیز منحرف شد.

نیروی دفاع هوایی سوریه 110 موشک را از سامانه‌های جدید و قدیم خود شلیک کرد تا موشک‌های خوشگل و هوشمند ترامپ را به انبوهی از ضایعات بر فراز آسمان سوریه مبدل کند.

شگفت آور است که اکثر سیستم های دفاع هوایی سوریه با وجود برخی سیستم‌های مدرن در آنها، قدیمی هستند، اما شاید ارتش سوریه برای مطابقت با بهترین سیستم های دفاعی در جهان آنها را نوسازی کند. برخی از سیستم های دفاع هوایی سوریه به دهه شصت و هفتاد قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی بازمی گردد و هنوز هم با کارایی بالایی کار می کند.

ما نباید کارآیی سربازان سوری را در استفاده از دفاع هوایی خود فراموش کنیم چرا که انهدام موشک های بالدار و هواپیماهای برای آنها مدرن فقط یک سرگرمی شده که در اوقات فراغت خود انجام می‌دهند.

ما در مورد سامانه‌های S-200 و S-125، و غیره صحبت کردیم اما اگر سوریه S-300 داشت، چه می شد؟ مقامات ارشد روسیه گفته اند که موضوع تعلیق تحویل S-300 به ارتش سوریه پس از تجاوز اخیر مورد بازنگری قرار گرفته است و اگر این امر اتفاق افتد هواپیماهای دشمن اسرائیلی جرأت ترک پایگاه هایشان را نخواهند داشت.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سوریه ارتش اس 300 سوریه حرم حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • همدلی نیروهای مسلح مثال‌زدنی است
  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است