Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:رییس دانشگاه خوارزمی که برای شرکت در نشست سالیانه اتحادیه دانشگاه‌های جهان به جمهوری آذربایجان سفر کرده است، با اصغر فارسی، رایزن فرهنگی ایران در باکو دیدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در این دیدار ابراهیم نوه‌ای، ريیس دانشگاه خوارزمی ضمن ارايه توضیحاتی در خصوص فعاليت‌هاي دانشگاه خوارزمی و پیشینه و قدمت صدساله اين دانشگاه، از توانمندی و آمادگی آن برای توسعه و گسترش همکاری و ارتباط و انتقال تجربیات با دانشگاه‌های جمهوری آذربایجان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وي گفت: براي رسيدن به اين مهم و معرفی دستاوردهای علمی کشورمان، آماده هستيم تا با دانشگاه‌ها و مراکز علمی جمهوری آذربایجان قرارداد همكاري امضا كنيم و در چارچوب اين قرارداد‌های مشترک اقدام كنيم.

 

در ادامه اصغر فارسی، رایزن فرهنگی كشورمان در باكو با اشاره به سهولت تردد و قرابت‌های مختلف فرهنگی و تاریخی بین مردمان دو کشور، این مشخصه‌ها را در امر تبادل استاد و دانشجو مهم ارزیابی كرد و خواستار حضور هیأت‌های مختلف علمی و دانشگاهی ايران در مجامع و همایش‌های برگزار شده در جمهوری اذربايجان برای معرفی هرچه بیشتر توانمندی‌های علمي ايران شد.

 

بنا بر اعلام اين خبر، اتحادیه دانشگاه‌های جهان (IAU) نهادی بین‌المللی است و فعالیت خود را به عنوان یکی از مؤسسات وابسته به یونسکو از سال 1950 میلادی آغاز کرده و مقر اصلی آن در کشور فرانسه (پاریس) است.

 

این اتحادیه برای توسعه آموزش عالی در دنیا هم‌اکنون بیش از 630 عضو از سراسر جها ن دارد. مهم‌ترین اهداف این سازمان بررسی جنبه‌های مختلف آموزش عالی و ارايه جدیدترین تحقیقات و دستاوردهای این حوزه به مؤسسات عضو از طریق برگزاری نشست‌های سالیانه و انتشارات است.

 

مهم‌ترین نشست این سازمان، نشست سالیانه اتحادیه دانشگاه‌های جهان است که هر ساله با حضور اعضا در یکی از کشورهای عضو برگزار می‌شود و به بررسی جدیدترین چالش‌های پیش روي آموزش عالی در جهان می‌پردازد.

پایان پیام/298

منبع: شبستان

کلیدواژه: سبک زندگی اسلامی سپاه پاسداران دولت جشنواره جهانی فیلم فجر اردبیل آیت الله مکارم شیرازی نماز جمعه حسن روحانی دیدار امام سجاد ع رایزن فرهنگی دانشگاه خوارزمی باکو کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان

ایروان اعلام کرد: ارمنستان رویکرد مثبتی به تلاش‌های میانجی‌گری برای تحدید حدود مرزها بر اساس دستیابی به صلح واقعی پایدار در قفقاز جنوبی و همچنین به رسمیت شناختن متقابل تمامیت ارضی ارمنستان و جمهوری آذربایجان دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، آرارات میرزویان وزیر امور خارجه ارمنستان، پیشنهاد قزاقستان برای میزبانی مذاکرات صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان را پذیرفته است.

قاسم جومارت توکایف رئیس‌جمهور قزاقستان در سفر هفته گذشته خود به ایروان گفت که می‌تواند پلتفرمی را برای چنین دیداری فراهم کند.

الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان بعداً تصریح کرد که آستانه پیشنهادی برای دیدار وزرای خارجه آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان ارائه کرده است.

او گفت که باکو از این طرح حمایت می‌کند.

وزارت امور خارجه ارمنستان در 26 آوریل اعلام کرد که آرارات میرزویان آماده دیدار با جیحون بایراموف همتای آذربایجانی خود در قزاقستان است. اما وزارت امور خارجه ارمنستان اعلام کرد که هنوز تاریخ دقیق این دیدار مشخص نیست.

در بیانیه وزارت امور خارجه ارمنستان آمده است: ارمنستان رویکرد مثبتی به تلاش‌های میانجی‌گری برای تحدید حدود مرزها بر اساس دستیابی به صلح واقعی پایدار در قفقاز جنوبی و همچنین به رسمیت شناختن متقابل تمامیت ارضی ارمنستان و آذربایجان دارد و از تلاش‌های میانجی‌گری و پلتفرم‌های مذاکره پیشنهادی برای تعیین حدود مرزها بر اساس اسناد مورد توافق دوجانبه، از جمله اصول اساسی و اعلامیه آلماتی 1991 استقبال می‌کند.

گفتنی است، آخرین دیدار میرزویان و بایراموف در ماه فوریه در برلین برگزار شد که در آن نشست پیشرفت چشمگیری در راستای دستیابی به توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان حاصل نشد.

آرارات میرزویان بعداً شکایت کرد که باکو از به رسمیت شناختن تمامیت ارضی ارمنستان اجتناب می‌کند و همچنان خواستار افتتاح کریدور زنگزور بین آذربایجان و نخجوان است.

خاطرنشان می‌شود که الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان دو روز پیش خواستار ایجاد یک کریدور شد. وی همچنین تصریح کرد که برای امضای معاهده صلح بین دو کشور، ارمنستان باید قانون اساسی خود را تغییر دهد.

رئیس‌جمهور آذربایجان حتی پس از اینکه دولت نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان را مجبور به بازگرداندن چهار روستای آذربایجان کرد، به طرح این خواسته‌ها ادامه داد.

هفته گذشته، باکو و ایروان اعلام کردند که بر سر تعیین حدود اولیه مرز بین دو کشور در بخش قزاق-تاووش به توافق رسیده‌اند.

پس از آن، گزارش‌هایی مبنی بر شلیک اولین پاسگاه‌های مرزی بین دو کشور منتشر شد. باکو گفت که 10 تا 12 کیلومتر از مرز در حال حاضر مشخص شده است.

مخالفان دولت ارمنستان و دیگر منتقدان دولت پاشینیان از توافق برای بازگرداندن این چهار روستا به جمهوری آذربایجان انتقاد کردند.

اعتراضات علیه تحدید حدود در منطقه تاووش ارمنستان در ایروان پایتخت این کشور از هفته گذشته آغاز شده است.

علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهدعلی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • رییس اورژانس کشور وارد یاسوج شد