Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مشاور فرمانده کل ارتش گفت: در دریای کم عمق خلیج فارس که میانگین عمق آن تنها ۶۴ متر است، شناور‌هایی با رانش اتمی و هسته‌ای که عموما متعلق به آمریکا و کشور‌های فرامنطقه‌ای است عبور می‌کنند که برای آبزیان به ویژه دلفین‌ها بسیار آسیب‌پذیر است. امیر «محمد حسن نامی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به برگزاری اجلاس فرماندهان نیروی دریایی ارتش کشور‌های حاشیه اقیانوس هند که از فردا (دوشنبه ۳ اردیبهشت) در تهران بزگرار می‌شود، اظهار کرد:  تامین امنیت اقیانوس هند اعم از تجارت و بازرگانی دریایی، حفاظت از شناور‌های دریایی، جلوگیری از دزدی دریایی و همچنین افزایش مودت، دوستی و اتحاد میان کشور‌های حاشیه اقیانوس هند میان ۲۶ کشور حاشیه اقیانوس هند، از جمله اهداف اصلی برگزاری اجلاس بزرگ فرماندهان نیروی دریایی ارتش در تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به همت جمهوری اسلامی ایران قرار است در اجلاس پیش‌رو، یک نظم اتحادیه‌ای در زمینه‌های «امنیت دریانوردی در اقیانوس هند» و همچنین «حفاظت از محیط زیست» میان کشور‌های حاشیه اقیانوس هند ایجاد شود.

مشاور فرمانده کل ارتش با بیان اینکه در حال حاضر زباله‌های زیادی در برخی از اقیانوس‌ها به صورت توده در حال حرکت است و تاکنون هیچ کشوری در جهت پاکسازی زیست محیطی اقیانوس‌ها اقدامی نکرده است، عنوان کرد: در اجلاس تهران سعی خواهد شد تا چندین اقدام عملیاتی و کاربردی در جهت پاکسازی محیط زیست آب‌های حاشیه اقیانوس هند تنظیم شود.

امیر نامی با بیان اینکه آینده زندگی بشر در گرو بهره‌برداری بهتر و مناسب‌تر از آب‌ها به ویژه ‌آب‌های اقیانوس‌ها و دریاهاست، تصریح کرد: در این جهت لازم است کشور‌های همجوار به نگهداری و حفظ محیط زیست آب‌ها توجه بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعدادی از کشور‌های هم‌جوار جمهوری اسلامی ایران در حال آسیب رساندن به محیط زیست خلیج فارس هستند، گفت: کشور‌های حاشیه جنوب خلیج فارس که بر خلاف جمهوری اسلامی ایران و عراق، هیچگونه آب ورودی به خلیج فارس ندارند، روزانه میلیون‌ها متر مکعب آب دریا را برداشت کرده، آب شیرین آن را استحصال می‌کنند و نمک باقی‌مانده را به داخل دریا برمی‌گردانند که این پدیده ناگوار برای آبزیان بسیار مضر است.

مشاور فرمانده کل ارتش افزود: در دریای کم عمق خلیج فارس که میانگین عمق آن تنها ۶۴ متر است، شناور‌هایی با رانش اتمی و هسته‌ای که عموما متعلق به آمریکا و کشور‌های فرامنطقه‌ای است عبور می‌کنند که برای آبزیان به ویژه دلفین‌ها بسیار آسیب‌پذیر است. اگر دلفین‌ها در شعاع ۲۵۰ تا ۳۰۰ متری این شناور‌ها قرار بگیرند «کور» یا «عقیم» می‌شوند.

امیر نامی در پایان با بیان اینکه آمریکا تلاش دارد همیشه در همه جا حضور داشته باشد و همچنان سعی دارد ژست ژاندارم جهان را برای خودش حفظ کند، خاطرنشان کرد: در هر اجلاسی که آمریکایی‌ها با نگاه صهیونیستی خود در آن حضور داشتند، به وضوح اقدامات و اظهارات آن‌ها که بر خلاف روند صلح و آرامش بوده، مشاهده شده است و به همین خاطر بود که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به حضور آمریکا در اجلاس نظامی تهران رای منفی داد و آن‌ها را از حضور در این اجلاس منع کرد.   انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برگزاری ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو با «عادل کریملی» همتای آذربایجانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد.

محمدمهدی اسماعیلی در این دیدار گفت: اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با آذربایجان داریم و به همین خاطر یک ایرانی در آذربایجان و یک آذربایجانی در ایران احساس غربت نمی‌کند.

وی افزود: بنای ما در دولت آیت‌الله رئیسی بازطراحی رابطه فرهنگی با کشورهای همسایه است.مواضع جمهوری اسلامی ایران در درگیری‌های اخیر تاکید بر حقانیت برادران آذربایجانی بود.

اسماعیلی گفت: تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود. مرزهای آبی و دریایی مشترک و طولانی با کشور آذربایجان داریم و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهرهای مرزی ایجاد شود. همچنین آمادگی داریم بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک سینمایی برگزار کنیم.

اسماعیلی گفت: رییس‌جمهور ایران تاکید دارند هر کار فرهنگی در حوزه همسایگان در بخش‌هایی باشد که کاملاً همراهی و اتفاق نظر متقابل وجود داشته باشد.

وی افزود: در تلاش هستیم تا اولین جشنواره فیلم‌های سینمایی کشورهای حاشیه خزر را برگزار کنیم در همین زمینه از شما و سینماگران شما دعوت می‌کنیم تا در این جشنواره حضور داشته باشید.

کد خبر 6095070 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۵ اردیبهشت
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • هدف استعمار فرانو تسلط بر مغز جوانان است
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد