Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان گفت: تملک اراضی مردم و تزریق نقدینگی به آنها ایجاد شغل محسوب نمی‌شود و در راستای توسعه اقتصادی باید ظرفیت‌های اقتصادی جدیدی را در استان گیلان پیش‌بینی کرد. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مصطفی سالاری ظهر امروز در نشست مطالعه و بررسی پروژه راه آهن رشت - آستارا اظهار داشت: با همکاری، تعامل و در نظر گرفتن ابعاد اجتماعی پروژه خط آهن در استان گیلان باید در راستای بهره‌برداری هرچه زودتر این پروژه به اتفاق نظری مطلوب در استان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با بیان اینکه با تعامل و اتفاق نظر استانی در اجرای این پروژه به‌طور حتم با همکاری و حمایت مضاعف از سوی دولت مواجه می‌شویم تصریح کرد: بهره‌برداری از پروژه راه‌آهن رشت ـ آستارا تاثیر ویژه‌ای بر روند زندگی مردم استان گیلان دارد.

سالاری با تاکید بر اینکه معایب و مزیت‌های پروژه خط آهن رشت ـ آستارا باید به‌صورت دقیق و مهندسی بررسی شود گفت: فاصله ریل راه آهن از منطقه جلگه‌ای و جانمایی این خط بر دامنه‌ها علاوه بر افزایش زیبایی‌های بصری موجب می‌شود تا مردم منطقه از اجرای این پروژه آسیب کمتری متحمل شوند.

 وی با اشاره به اینکه تملک اراضی مردم منطقه و تزریق نقدینگی به آنها ایجاد شغل محسوب نمی‌شود و در راستای توسعه اقتصادی باید ظرفیت‌های اقتصادی جدیدی را در استان پیش‌بینی کرد گفت: توجه به ملاحظات اجتماعی و توسعه‌ محلی در استان گیلان از اهمیت بالایی برخوردار است.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه کارکرد اصلی پروژه راه‌آهن رشت ـ آستارا کارکردی ملی بوده و تکمیل کریدور شمال ـ جنوب را محقق می‌کند خاطرنشان کرد: با توجه به این امر اولویت سیاستگذاری دولت در تکمیل پروژه خط آهن رشت ـ آستارا منطبق بر حمل و نقل بار است.

وی با اشاره به اینکه توجه به ابعاد مختلف پروژه خط آهن‌ رشت ـ آستارا و میزان سودرسانی این پروژه به مردم استان گیلان مهم و حائز اهمیت است تصریح کرد: حق طبیعی مردم باید در ایجاد امنیت اقدامات معیشتی لحاظ شود و نمی‌توان از حق طبیعی مردم برای تحقق امنیت در معیشت گذشت.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با تاکید بر اینکه اجرای این پروژه باید به نحوی باشد تا میزان کمی از املاک و اراضی مردم تحت الشعاع قرار گرفته و از بین برود گفت: در جانمایی ریل خط آهن رشت ـ آستارا باید طوری اقدام شود تا اراضی مستعد کمتری برای بهره‌برداری اقتصادی تملک شود.

وی توجه به منفعت مردم در اجرای پرژه خط آهن رشت ـ آستارا را حائز اهمیت عنوان کرد و با بیان اینکه حتی اگر هزینه‌های تکمیل این پرژه 20 درصد افزایش یابد باز هم توجه به منافع مردم با اهمیت‌تر است گفت: در ایجاد این خط ضمن کاهش موانع برای معیشت مردم منطقه باید به ایجاد ظرفیت‌های شغلی جدید در حاشیه راه‌آهن توجه کرد‌.

سالاری توجه به رضایت عمومی در انجام پروژه خط آهن رشت ـ آستارا را مهم دانست و با اشاره به اینکه در اجرای این پروژه باید از بروز آسیب‌های اجتماعی و مخدوش شدن امنیت روحی مردم جلوگیری کرد افزود: بهبود وضعیت معیشتی، اقتصادی و اجتماعی مردم گیلان باید در بهره‌برداری از این پروژه لحاظ شود.

انتهای پیام/ش

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند

به گزارش «نماینده»، سید جعفر تشکری هاشمی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط امانی و با اشاره به وضعیت دوچرخه های رها شده در محله جوادیه، گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده ‌کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صدها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تأکید کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آنها برگرداند ، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز آموزشی و تجاری تا ایستگاههای حمل و نقل عمومی استفاده کرد؛ اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آنها سلب کرده‌ایم.

تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی وضعیت دوچرخه ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده؛ اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند و بارها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده‌ و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.

وی افزود اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.

وی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند باید هرچه سریعتر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آنها ایجاد نکنیم و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

دیگر خبرها

  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • تردد کامیون‌ ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا کند شد
  • پیش‌بینی ۱۵ میلیارد تومان برای تملک پارکینگ در منطقه دو شهرداری قم
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است