Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای روستای تمبی شهرستان چرام گفت:تقریباً ۸۰درصد اهالی روستای ما یک جریان سیاسی مشخص دارند که این مورد یک عقیده و تفکر شخصی مردم روستای ما تلقی می‌شود. اما برداشت ما این است که همین مورد باعث چنین برخوردی با ما و عدم خدمت رسانی به روستای تمبی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عضو شورای روستای تمبی شهرستان چرام در گفتگوی اختصاصی با خبرنگارسایت  چرام با اشاره به دریافت ماشین جمع آوری زباله های روستایی، بیان کرد: در حال حاضر روستاهای شهرستان چرام که دارای دهیاری هستند، ماشین زباله کش دارند ولی این مورد درحالیست که دو روستایی که فاصله بسیار کمی ازهمدیگر دارند، هم از این نعمت برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جعفری دوست افزود: روستای تمبی که بعد از روستای بردیان شهرستان چرام، بیشترین بعد مسافتی را با مرکز شهرستان دارد، فاقد این امکانات بوده است.

 

وی به پیگیری این مورد اشاره کرد و گفت: ما در حال حاضر حدود ۱۲ سال است که پیگیر این مشکل هستیم که همزمان با فرماندار شدن آقای فتاح پور( فرماندار رسمی دوره قبل) به مرحله دریافت ماشین جمع آوری زباله روستایی رسیدیم ولی این سوال که: چرا این مورد را دریافت نکرده ایم، برای خودمان نیز هنوز جای سوال است؟

 

عضو شورای روستای تمبی شهرستان چرام با بیان اینکه تاکنون هیچ مسئولی جواب قانع کننده ای به ما نداده است، اظهار کرد: ما می‌توانستیم زباله های روستایی را در خیابان اصلی این منطقه بریزیم تا به مسئولان گوشزد شود!. اما به حرمت مردم و آبروی شهرستان این کار را نکرده ایم و درصورت لزوم، بفکر این کار هم هستیم.

 

وی به موانع خدمت رسانی به این روستا اشاره کرد و گفت: تقریباً ۸۰درصد اهالی روستای ما یک جریان سیاسی مشخص دارند که این مورد یک عقیده و تفکر شخصی مردم روستای ما تلقی می‌شود. اما برداشت ما این است که همین مورد باعث چنین برخوردی با ما و عدم خدمت رسانی به روستای تمبی شده است.

 

جعفری دوست افزود: این موارد در حالی است که در دولت قبل و در بحث مهم آموزش و پرورش به علت بعد زیاد مسافتی با مرکز شهرستان در مدرسه شهید آتش پنجه که مدرسه ابتدایی بود، قسمتی را به عنوان مدرسه راهنمایی گذاشتند تا دانش آموزان راهنمایی روستا از آن استفاده کنند.

 

وی در ادامه گفت: متاسفانه این نعمت از ما گرفته شد و اکنون روستای ما بدون مدرسه راهنمایی است و دانش آموزان ما مجبور هستند در مدرسه ای تحصیل کنند که زیر نظر شهرستان همجوار است.

 

دهیار روستای تمبی تصریح کرد: این موانع در حالیست که روستای ما از لحاظ جمعیتی از سایر روستاهای شهرستان پرجمعیت تر است اما این روستا بدون مدرسه راهنمایی است.

 

این مسئول، با اشاره به دخالت جریانات سیاسی در خدمات رسانی به روستای تمبی، بیان کرد: بنده شک ندارم که جریانات سیاسی در خدمات رسانی به روستای ما دخیل است.

 

وی افزود: مسئولان می‌توانند به روستای ما بیایند و از نزدیک مشاهده کنند که وضعیت آسفالت معابر و خیابان های ما چگونه است زیرا ما تمام مستندات را بایگانی کرده ایم.

 

وی در ادامه گفت: ما به مسئولان نیز رجوع کرده ایم که در جواب ما می گویند،شرمنده ایم.

 

جعفری دوست عنوان کرد: در روستا اقدام جالب طرح ایران مبنی بر جمع آوری ماهواره اجرا کردیم که انحرافی شکل نگیرد اما با اجرای این طرح انتظار از مسئولان می‌رود که حداقل آنتن دهی و دیجیتال این روستا را فراهم کنند ولی متاسفانه این روستا آنتن‌دهی مناسبی ندارد.

 

عضو شورای روستای تمبی شهرستان چرام با اشاره به احداث خانه عالم در این روستا عنوان کرد: در دولت قبل برای احداث خانه عالم در این روستا اقداماتی صورت گرفت که با پایان یافتن عمر این دولت، احداث این خانه متوقف شد.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۴۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد نادرخانی گفت: این طرح‌ها شامل اجرای خطوط انتقال شمال شهر خرمدره به طول ۴ کیلومتر، آبرسانی به فاز ۳ شهرک گلدشت، تأمین آب آشامیدنی سایت اداری و مساکن ملی خرمدره، تکمیل مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی سوکهریز است.

وی افزود: احداث ۲ کیلومتر خط انتقال آب روستای فلج، یک کیلومتر خط انتقال روستای قلعه حسینیه، حفر و تجهیز چاه شماره ۱۶ خرمدره و تکمیل مخزن ۴۰۰۰ متر مکعبی خرمدره از جمله دیگر طرح‌هایی است که امسال در دستور کار شرکت آبفا قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بیان کرد: سال گذشته نیز ۱۰ طرح آبرسانی با اعتبار بالغ بر ۹۷ میلیارد تومان در شهرستان خرمدره اجرا و به بهره برداری رسید.

نادرخانی گفت: اجرای ۸۰ میلیارد تومان طرح‌های توسعه‌ای در تصفیه خانه آب ابهر و خرمدره نیز از جمله اقدامات شرکت آبفا در سال گذشته در شهرستان خرمدره بود.

این مسئول یادآور شد: توسعه خدمات آب و فاضلاب به ویژه در حوزه روستایی از اولویت‌های کاری شرکت آبفا در سال جدید است که در این راستا روستای نصیرآباد خرمدره به عنوان نخستین روستای استان، از خدمات جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب برخوردار شد.

گفتنی است شهرستان خرمدره با ۷۵ هزار نفر جمعیت و ۳۴ هزار مشترک یکی از ۸ شهرستان تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب در استان زنجان است.

کد خبر 6089966

دیگر خبرها

  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد