Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان گفت: زمینی ۱۳ هکتاری برای احداث "نمایشگاه دائمی سازه‌های بومی محلی گردشگری" در ورودی شهر رشت در  نظر گرفته شد. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مصطفی سالاری عصر امروز در دیدار با تشکل‌های کارگری در سالن اجتماعات استانداری گیلان در رشت اظهار داشت: کارگران حق بزرگی بر گردن جامعه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با بیان اینکه دولت در حوزه‌هایی که بر زندگی اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار کارگری نقش دارد به طور یکجانبه تصمیم‌گیری نمی‌کند عنوان داشت: برای تحقق این امر تاکید کرده‌ایم که نیمی از اعضای کارگروه‌های 48گانه گیلان را اقشار غیردولتی تشکیل دهند.

سالاری نظرات مطرح‌ شده از سوی اقشار غیردولتی را نظراتی کاربردی و راهگشا دانست و خاطرنشان کرد: اقشار غیردولتی باید در تصمیم‌گیری‌ها سهیم باشند زیرا تصمیمات اخذ شده با زندگی و معیشت آن‌ها ارتباط مستقیم دارد.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به معضلات و مشکلات اقشار کارگری تصریح کرد: بسیاری از این مشکلات مربوط به حوزه تولید است زیرا اگر چرخ تولید کشور به خوبی بچرخد، هم شرایط اقشار کارگری و هم شرایط اقتصادی کشور رونق پیدا می‌کند.

وی ضمن ابراز تاسف از تعطیلی بسیاری از کارخانه‌ها و واحدهای تولید در استان گیلان و شهرستان رشت اظهار داشت: شهر رشت روزی یکی از قطب‌های صنعتی کشور بود و باید بررسی شود که چرا امروز به چنین شرایطی دچار شده است.

استاندار گیلان با بیان اینکه کاهش رونق اقتصادی در حوزه تولید مستقیماً بر زندگی کارگران تاثیر دارد ابراز داشت: حوزه‌های مختلف مالی، مالیاتی و شرایط حوزه واردات و صادرات با زندگی کارگران ارتباط مستقیم دارد.

سالاری با تاکید بر لزوم مطرح شدن مشکلات و دغدغه‌های جامعه کارگری خاطرنشان کرد: در سال گذشته 820 میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولید پرداخت شد و استان گیلان از نظر تعداد تسهیلات ارائه شده به عنوان استان نخست کشور انتخاب شد.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با اعلام اینکه همه مشکلات حوزه تولید با گردش مالی و پرداخت تسهیلات حل نمی‌شود عنوان داشت: در حال حاضر برخی واحد‌های تولیدی بدهکار هستند و حتی توان پرداخت هزینه آب و برقشان را نیز ندارند.

وی با تاکید بر اینکه حل نشدن اصولی معضلات حوزه تولید سبب ورشکستگی واحدهای تولیدی می‌شود ابراز داشت: حل این مشکلات تنها وظیفه دولت نیست و همه نهادهای ذی ربط باید در رفع مشکلات کمک کنند زیرا عدم حل این مشکلات دامنگیر کارگران می‌شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه تشکیل شوراهای کارگری سبب پیگیری منسجم و کارشناسی خواسته‌های کارگران می‌شود افزود: بومگردی یکی از حوزه‌های سی‌گانه‌ای است که برای رونق گردشگری در نظر گرفته‌ایم و موارد دیگری مانند مدیریت آب‌بندان‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته است که سبب رونق اشتغالزایی برای کارگران می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان گیلان تصریح کرد: زمینی 13 هکتاری برای احداث "نمایشگاه دائمی سازه‌های بومی محلی گردشگری" در ورودی شهر رشت در نظر گرفته شده است و سازندگان این سازه‌ها می‌توانند آثارشان را در این مکان به معرض نمایش بگذارند.

وی گفت: تولیدکنندگانی که سازه‌های بومی خود را در استان گیلان تولید می‌کنند می‌توانند بدون پرداخت اجاره در "نمایشگاه دائمی سازه‌های بومی محلی گردشگری" حضور پیدا کنند و محلی نیز برای ایجاد واحد تولیدیشان در شهرک صنعتی سپیدرود رشت در نظر گرفته شده است.

استاندار گیلان با اشاره به کاهش وضعیت رونق حوزه تولید استان گیلان نسبت به دهه‌های 50 تا 70 اظهار داشت: امروز می‌توانیم در بسیاری از حوزه‌ها مانند بسته‌بندی محصولات کشاورزی رشد و رونق خوبی کسب کنیم.

انتهای پیام/ش

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند

شهردار تبریز با حضور در روزبازارهای شهریم دستورات لازم را برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ به همراه احد صادقی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی، غلامرضا احمدی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز و علیرضا زبردست مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز از آخرین وضعیت بازارچه‌های محلی که با نام روز بازار شهریم در برخی از نقاط شهر فعالیت دارند، بازدید کرد.

وی با بیان اینکه بازارچه‌های شهری توسعه پیدا می‌کند، اظهار کرد: تبریز به تناسب وسعت و تعداد جمعیت از بازارچه‌های محلی کمی برخوردار می‌باشد که در این راستا برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی دستورات لازم را صادر کرد.

علیرضا زبردست، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز نیز ضمن ارائه گزارش وضع موجود و چالش‌های این سازمان، رئوس برنامه‌های پیش رو را تشریح کرد.

وی در خصوص طراحی و استانداردسازی بازارچه‌ها، نظارت و ساماندهی روز بازارهای شهریم، تغییر سیاست در واگذاری غرفه و مدیریت بازارچه‌ها، شناسایی تولیدکنندگان و مشارکت با بخش خصوصی برای تقویت بخش بازرگانی سازمان و راه‌اندازی فروشگاه‌های سیار و عرضه کالاهای اساسی برای تنظیم بازار، برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به شهروندان که از جمله برنامه‌های آینده سازمان است، توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایمنا، شهردار تبریز از بازارچه‌های مرزداران، یاغچیان، صمدی و بازارچه در حال احداث واقع در منطقه هفت تبریز بازدید و تدابیر لازم برای تکمیل و تجهیز این بازارچه‌های محلی در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان اتخاد کرد.

کد خبر 750750

دیگر خبرها

  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق