Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی، توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز الگویی برای عدالت آموزشی، توسعه و پیشرفت در کشور هستند، گفت: بسیاری از مسئولین کشور تحصیلات خود را در مدارس خیرساز انجام داده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از ستاد خبری بیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی، محمد حسینی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز با ساخت مدرسه در مناطق محروم به یک معروف بزرگ در جامعه عمل می کنند، اظهار کرد: در قرآن کریم در بیش از 550 آیه سفارش و تاکید به طلب علم، فراگیری دانش و توسعه آن در جامعه شده که این خود بیانگر اهمیت علم در اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه تولید علم در کشور رشد چشمگیر داشته و هر روز قله های بلند علم و دانش در این کشور فتح می شود، عنوان کرد: بسیاری از دانشمندان، نخبگان و مسئولین کشور تحصیلات خود را در مدارس خیرساز انجام داده اند و به جایگاه های بالا رسیده اند و این افتخاری بزرگ برای خیران مدرسه ساز است.

 

وی با بیان اینکه ساخت مدرسه متعلق به دین اسلام و مذهب خاصی نیست؛ گفت: تمام ادیان و مذاهب به این کار پسندیده که کمک به تحصیل و فراگیری علم ودانش آست توجه ویژه دارند.

 

حسینی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش سنگ بناي توسعه و پیشرفت کشور است، اظهار کرد: هیچ جامعه ای بدون توسعه علمی نمی تواند به توسعه پایدار که متضمن رفاه اجتماعی، فردی، سعادت، خوشبختی، عزت، سربلندی، اقتدار و استقلال است، دست پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه دولت برای ساخت، توسعه و تجهیز مدارس اقدامات خوبی انجام می دهد، گفت: دولت نگاه ویژه ای به توسعه فضاهای آموزشی دارد اما بدون حمایت خیران در این مسیر به توفیقات بزرگ دست پیدا نمی کند.

 

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی، توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی، ورود خیرین به حوزه مدرسه سازی را یک الگو مناسب برای دستگاه اجرایی عنوان کرد و افزود: اگر اقتصاد و فرهنگ کشور همانند جریان مدرسه سازی پر رونق باشد دیگر شاهد مشکلات از این دسته در کشور نخواهیم بود.

 

حسینی با تأکید بر اینکه باید یا یک برنامه ریزی برای شناسایی و جذب مشارکت خیرین، ادارات و موسسه‌ها و بانک‌ها در حوزه ساخت و تجهیز مدارس استفاده شود، گفت: استفاده از ظرفیت ادارات در کنار خیرین یک اولویت مهم است که باید به آن توجه ویژه شود و نهادها و دستگاه های اجرای هم به این حوزه توجه خاصی داشته باشند.

 

وی با اشاره به ساخت و تجهیز مدارس در روستاها و مناطق محروم کشور و به خصوص در استان خراسان جنوبی عنوان کرد: در سالهای قبل از انقلاب و اوایل انقلاب در کمتر روستایی و یا دهستانی مدرسه برای دانش آموز وجود داشته باشد اما اکنون به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و کمک خیرین در تمامی روستاها مدارس ابتدایی و راهنمایی وجود دارد و فرزندان ایران اسلامی به راحتی می توانند ادامه تحصیل نمایند.

 

حسینی با اشاره برگزاری بیستمین جشنواره خیرین مدرسه استان و کمک خیرین به ساخت مدارس در استان گفت: هر روز برای ساخت مدارس در خراسان جنوبی بخشی از مشکلات برطرف می شود و ما از همه خیرین هم استانی ها، ایرانیان داخل و خارج از کشور دعوت می کنیم که برای آبادانی و پیشرفت این استان محروم آستین بالا بزنند و در این امر خیر پیشقدم شوند.

 

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: قرآن کریم دولت سبک زندگی اسلامی سپاه پاسداران مجلس حمایت از کالای ایرانی سعدی ارتش اردبیل جشنواره جهانی فیلم فجر استاندار خراسان جنوبی بیرجند خراسان جنوبی کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد

احمد رضا اجتهادی گفت: این تعداد فضای آموزشی شامل ۲۴۰ کلاس درس با زیربنای ۴۴ هزار و ۹۵۰ مترمربع است که در اختیار دانش‌آموزان استان قم قرار گرفته‌است.

مدیرکل نوسازی مدارس قم عنوان کرد: سال گذشته کلنگ‌زنی پنج پروژه جدید نیز به انجام رسید که در حال ساخت است.

اجتهادی بیان کرد: اداره‌کل نوسازی مدارس قم، طرح استفاده از ظرفیت‌های خیری برای درآمدزایی و خودکفایی مدارس و پیگیری این موضوع را در استان در دستور کار دارد که یکی از جلوه‌های این امر، پیگیری تاسیس سامانه تولید برق از انرژی پاک خورشیدی در پشت بام مدارس است.

مدیرکل نوسازی مدارس قم  بیان کرد: سال گذشته همزمان با آیین بهره‌برداری از ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی سراسر کشور در ایام الله دهه فجر، سامانه تولید برق از انرژی خورشیدی در دبستان دخترانه حضرت فاطمه زهرا (س) به بهره‌برداری رسید که ۲۰ کیلووات ظرفیت دارد و طبق نرخنامه مصوب سال گذشته، می‌تواند در هر ماه حدود ۹۰ میلیون ریال درآمد برای مدرسه کسب کند.

۳۰۵ هزار دانش‌آموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یک‌هزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.

۵۶ درصد دانش‌آموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفه‌ای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیش‌دبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل می‌باشند.

۹۵ درصد دانش‌آموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل می‌کنند. ۵۰.۴ درصد دانش‌آموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • ساخت ۱۸۰۰ کلاس درس در آذربایجان غربی