Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نخستین جلسه شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان اعلام شد که امسال میزان بارندگی در کردستان ۴ درصد افزایش داشته و تأمین آب شرب روستایی نیز با مشکل روبه‌رو است. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۸ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اقبال شاه‌نظری امروز در نخستین جلسه شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان کردستان که با دستور کار طرح ملی سازگاری با کم‌آبی برگزار شد، با اشاره به مصوبه هیئت وزیران و ابلاغ آن توسط معاون اول رئیس جمهور به وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه اظهار داشت: مبنای کار وزارت نیرو در دوره جدید سازگاری با کم‌آبی بوده نه مقابله با آن، چراکه کشور در شرایط خشکسالی قرار دارد و چاره‌ای جز تغییر رویه مصرف و استفاده بهینه از منابع آبی و سازگاری با این اقلیم وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امسال میزان بارندگی استان تاکنون 350 ملی‌متر بوده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 درصد افزایش داشته و باتوجه به پیش‌بینی‌ها در اردیبهشت‌ماه به حد نرمال می‌رسیم اما اما نسبت به درازمدت کاهش داشته‌ایم و این مراقبت و صیانت بیشتر از منابع آبی را می‌طلبد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان با بیان اینکه پدیده خشکسالی در کشور اتفاق افتاده و ادامه دارد، تصریح کرد: با توجه به تغییر اقلیم، احتمال هرگونه اتفاق در میزان ذخیره سدها امکان‌پذیر است، بنابراین باید از ذخایر سدهای استان به‌نحو مطلوب و بهینه استفاده شود تا دوران خشکسالی سپری شود.

شاه‌نظری با بیان اینکه قطعاً صرفه‌جویی و مصرف بهینه بالاخص در بخش‌های کشاورزی و شرب تأثیرگذار است، افزود: امیدواریم صدا وسیما و اصحاب رسانه کردستان همانند گذشته در امر اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی همراهی کنند.

محمد حسین محمدی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: اهمیت صرفه‌جویی در بخش کشاورزی به‌مراتب بیشتر از بخش شرب بوده چراکه میزان مصادف در این حوزه بسیار بیشتر است.

معاون شرکت آب و فاضلاب روستایی کردستان نیز در ادامه اظهار داشت: امسال تامین آب شرب روستایی به لحاظ کمی و کیفی مشکل است چراکه آب شرب روستایی بیشتر از منابع آب زیرزمینی تأمین می‌شود و آب‌های زیرزمینی به‌دلیل خشکسالی و برداشت بی‌رویه دچار مشکل شده‌اند، بنابراین تأمین آب روستاها می‌تواند بحران‌زا باشد.

انتهای پیام/ش

R7848/P1377/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۷۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، اسماعیل نمازی با اشاره به آمادگی نیروگاه‌های کشور برای تأمین برق پیک تابستان امسال، افزود: از این میزان تولید ۶۱ درصد آن مربوط به واحد‌های سیکل ترکیبی است که میزان تولید انرژی آنها با افزایش ۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود ۱۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم با افزوده‌شدن هشت واحد بخار جدید در نیروگاه‌های غرب کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان، بعثت پارس جنوبی (دو واحد) و ارومیه شاهد جهش تولید نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به‌عنوان واحد‌های تولیدکننده برق دوستدار محیط‌زیست هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی از کارآمدترین روش‌های بهبود راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور به شمار می‌آید که نه‌تن‌ها برای صنعت برق، بلکه برای محیط‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف سوخت نیز بسیار مؤثر است و در سال‌های آینده شاهد تأثیر گسترده آن خواهیم بود. نمازی گفت: تنها از محل افتتاح این واحد‌های جدید سالانه دو میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه در فروردین‌ماه بخش اعظم برق موردنیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین شده است، گفت: میزان تولید برق واحد‌های گازی در این مدت با افزایش ۱۲ درصدی به چهار میلیون مگاوات و سهم تولید واحد‌های بخاری نیز به ۵.۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳