Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@22:24:34 GMT

وجود تنها موزه عاج خاورمیانه در رامسر

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۹۷۴۱۲

وجود تنها موزه عاج خاورمیانه در رامسر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، علی غلامی مدیرمجتمع موزه‌ای شهدای رامسر در جلسه شورای اداری این شهرستان با بیان اینکه برای راه اندازی موزه عاج رامسر بنای قدیمی محل فرمانداری سابق مربوط به پهلوی اول که ۷۰ درصد تخریب شده بود بازسازی و نورپردازی شد گفت:: ویترین‌های این موزه در دنیا منحصربه فرد بوده و ۳۰۰ قلم شی تاریخی به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان در آن به نمایش گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از راه اندازی موزه حمام قدیم، موزه مردم شناسی شمال ایران، بازسازی چشمه پهلوی اول که قابلیت تامین آب بخشی از منطقه را دارد را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مجتمع عنوان کرد و اظهار داشت: از آنجایی که رامسر به عنوان مرکز کنوانسیون تالاب‌ها شناخته می‌شود لذا تالاب ۲۰۰ متری این مجموعه در طرح توسعه قرار گرفت و هم اکنون با وسعت ۱۵۰۰ متر به عنوان یک جاذبه رامسر محسوب می‌شود.
رییس مجتمع موزه‌ای شهدای رامسر گفت: موزه میراث روستایی به وسعت ۲ هکتار و بازارچه سنتی برای حمایت از تولیدات داخلی بزودی در این مجتمع ساخته خواهد شد.
غلامی از وجود بیش از ۳۵ هزار قطعه سفال در موزه‌های استان تهران خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۰ هزار قطعه سفال با ارزش مربوط به شمال ایران است که برنامه ریزی شده است از تهران به رامسر منتقل شود.
وی ساخت موزه مشاهیر شمال را یکی دیگر از برنامه‌های در دست اقدام بنیاد مستضعفان در مجتمع موزه‌ای رامسر اعلام کرد و گفت:: مسیر اصلی آبگرم‌های معدنی رامسر از این مجتمع میگذرد لذا احداث مجتمع آبدرمانی نیز یکی دیگر از برنامه‌های این مجموعه است.
رییس مجتمع موزه‌ای شهدای رامسر از پیشنهاد شهردار رامسر جهت ساخت ماکت بنا‌های بین المللی جهت جذب گردشگران بین المللی استقبال کرد و گفت: رامسر دارای شهدای گرانقدری از انقلاب و دفاع مقدس و مدافع حرم دارد به همین جهت ساخت مسجد و یادمان شهدا نیز از برنامه‌های در دست اقدام است.

این مسئول ساخت خانه کودک، مجموعه رستورانی و سالن آمفی تئاتر روباز را از دیگر برنامه‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: پروژه توسعه مجتمع موزه‌ای رامسر یکی از بزرگترین برنامه‌های بنیاد مستضعفان است چرا که موزه رامسر جز ۵ موزه پربازدید کشور محسوب می‌شود.
غلامی از بازدید ۱۲۰ هزار مسافر در ایام نوروز از این مجتمع موزه‌ای رامسر خبر داد.
انتهای پیام/ک


وجود تخصصی‌ترین موزه عاج دنیا در رامسر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موزه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۷۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته