Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@10:34:43 GMT

شیراز| مدارس طبیعت در مناطق ۱۱ گانه شیراز توسعه یابد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۰۲۴۱۷

شیراز| مدارس طبیعت در مناطق ۱۱ گانه شیراز توسعه یابد

عضو شورای شهر شیراز خواستار توسعه مدارس طبیعت در شیراز شد و گفت: جای خالی مدارس طبیعت در نظام آموزشی احساس می‌شود و باید بیش از پیش توسعه یابد. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به‌نقل از روابط‌عمومی شورای شهر شیراز، سیروس پاک‌فطرت در حاشیه برنامه پیاده‌روی دانش آموزی به مناسبت روز زمین پاک که به میزبانی مدرسه طبیعت ژاهو که با حضور اعضای کمیسیون حقوق شهروندی شورای شهر و حدود 150 دانش‌آموز در بلوار شهید چمران برگزار شد، اظهار داشت: شورای شهر از هر اقدامی برای تربیت بهتر و سلامت جسمی و حرکتی کودکان حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از اینکه مدرسه طبیعت ژاهو این چنین فضای آموزشی را به صورت طبیعی در آورده است قدردانی کرده و از مسئولان این مدرسه قدردانی می‌کنیم گفت: آنچه که در درجه اول قابل اهمیت است حفظ باغ است، قدمت این مدرسه به سه سال پیش م‌ رسد در حالی که در کشورهای پیشرفته قدمت این مدارس 20 ساله است که این موضوع نشان می دهد جای چنین فضاهای آموزشی طبیعی در نظام آموزشی خالی بوده است.

عضو شورای شهر شیراز افزود: زندگی امروز شهروندان به صورت ماشینی و  آپارتمان است بنابراین فرزندان ما نیاز دارند تا ساعتی در روز یا هفته در محیطی خارج از محیط های آپارتمانی باشند.

پاک‌فطرت بیان کرد: در این مدرسه دانش آموزان از لحاظ روحی و روانی و از لحاظ آمادگی جسمانی آماده می شوند و در رشد و آینده آنان بسیار مهم است.

عضو شورای شهر شیراز گفت: نیاز شهر شیراز به اینگونه مدارس در یازده منطقه شهرداری احساس می شود و ما نیز به عنوان عضو شورا از این گونه اقدامات حمایت می‌کنیم.

مدیر مدرسه طبیعت ژاهو نیز با بیان اینکه این باغی که مدرسه در آن مستقر شده در حال نابودی بود، اظهار داشت: در نخستین اقدام 300 اصل نهال کم آب بر در این باغ کاشته شد و به عنوان نخستین باغ در بولوار شهید چمران آبیاری آن به صورت قطره‌ای اجرا شد.

سید محمدمهدی محجلین با بیان اینکه وجود چنین فضای آموزشی طبیعی برای کودکان ضروری است، گفت: برای کودک دانستن به اندازه احساس کردن اهمیت ندارد، اگر حقایق بذرهایی باشند که بعدها منجر به تولید دانش و خرد می‌شوند، عواطف و هیجانات در حکم خاک باروری هستند که این بذرها باید در آن رشد کنند و سال‌های اولیه دوران کودکی زمان آماده کردن این خاک است. 

وی افزود: هدف از ساخت مدرسه طبیعت ایجاد علاقه به طبیعت و حفظ محیط زیست، دقت و تیزی حواس پنج گانه، رفع ترس و بازدارندگی از عوامل مختلف طبیعت، مهارت‌های حرکتی و تجسمی، سازگاری و توانمندی در تعاملات اجتماعی، افزایش قدرت خلاقیت، اعتماد به نفس و تمرکز در کودکان است.

جعفری، مدیر دیگر مدرسه طبیعت ژاهو نیز اظهار داشت: کودکان در مدرسه طبیعت علاوه بر بازی سرخوشانه و آزادانه در طبیعت باغ، امکان تجربه فعالیت‌هایی چون نجاری، نقاشی، مجسمه سازی، ساخت ماکت، سفالگری، استخر و آب بازی، استخر شن، کشاورزی و کاشت و برداشت محصول و چیدن گیاهان دارویی و تهیه دمنوش را تجربه می‌کنند.

وی با بیان اینکه با ساخت این مدرسه برای 15 نفر آموزگار متخصص ایجاد اشتغال شده است، افزود: تمام وسایل و تجهیزات این باغ ایمن هستند و علاوه بر آن محیط باغ نیز تحت پوشش بیمه قرار دارد بنابراین جای هیچ‌گونه نگرانی برای والدین وجود ندارد و تمام شهروندان و مدیران مدارس با رزرو وقت قبلی می‌توانند از امکانات این باغ استفاده کنند.

انتهای پیام/ ز

R7772/P41362/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۲۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در3 زلزله دوسال قبل خوی بیش از 400 باب کلاس درس در مناطق روستایی و شهری خوی دچار آسیب شده بودند که 313 کلاس درس تعمیراتی و 123 کلاس درس نیز تخریبی بودند .

یاسررهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در حاشیه بازدید از روند ساخت مدارس تخریب شده در زلزله های خوی گفت : در زلزله های متعدد 2 سال قبل خوی 35 باب مدرسه با 313 کلاس درس دچار خسارت شده بودند که همه این مدارس و کلاسهای درس مطابق با استاندارد های لازم به همت اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان و خیران بازسازی و تعمیر شدند.

وی افزود : در زلزله های خوی 14 باب مدرسه با 123 کلاس در نیز تخریب شده بودند که با توجه ویژه دولت و استاندار آذربایجان غربی عملیات بازسازی و احیای این مدارس بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و ساخت آنها آغاز شد .

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد : ساخت این مدارس مطابق با استاندارد های لازم هم اکنون بطور میانگین از 50 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

وی تاکید کرد : با تلاش اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان همه این مدارس تا مهرماه و آغاز سالتحصیلی جدید تکمیل و آماده بهره برداری می شوند.

رهبر دین اعتبارات این طرحها را بیش از 180 میلیارد تومان اعلام کرد.

در کنار دولت خیران شهرستان خوی هم از کار نیک مدرسه سازی و کمک به بازسازی مدارس خسارت دیده از زلزله عقب نماندند .

مدرسه 6 کلاسه  خیرساز مرحوم گلوانی هم یکی از این مدارس است که امروز در خوی به بهره برداری رسید .

این  مدرسه شش کلاسه با 750 متر مربع زیر بنا  و با 8 میلیارد تومان اعتبار توسط حاج حسین گلوانی بیاد پسر مرحومش تامین اعتبار و احداث  شده که امکان تحصیل 180 دانش آموز را فراهم ساخت .

علی نژاد  فذرماندارخوی در آئین افتتاح این مدرسه با تقدیر از خیران در بازسارزی و نوسازی مدارس در ایام زلزله در خوی  گفت: خیران از بدو تاسیس مجمع خیران مدرسه ساز تاکنون  136 باب مدرسه را بابیش از 800 کلاس درس ساخته و تحویل آموزش و پرورش داده اند .

تکاور رئیس مجمع خیران مدرسه ساز در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما گفت : خیران در نوسازی و بازسازی 46 باب مدرسه مشارکت داشتند  که 25 باب از این مدارس تکمیل و تحویل آموزش و پرورش شده است .

وی افزود :12  باب مدرسه خیر ساز نیز آماده بهره برداری است که بزودی افتتاح می شوند.

امام جمعه خوی هم در این آئین گفت : کارهای جهادی مختلف در کشوور انجام می شود که یکی  از آنها عمل نیک  مدرسه سازی است .

حجت الاسلام قاسم خانی افزود: قطعا اگر خیران مدرسه ساز بیش از پیش در این عرصه فعال باشند در جبران کمبود فضاهای آموزشی بسیارنقش موثری خواهند داشت .

 شهرستان خوی در امر مدرسه سازی به همت خیران در جایگاههای برتر کشوری قرار دارد .

با بهره برداری از مدارس دست ساخت در شهرستان خوی برای بیش از 5 هزار دانش اموز فضای تحصیلی و آموزشی مناسب فراهم می شود.

 

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران