Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@15:52:37 GMT

صادرات ایران به "پاکستان" 16 درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۰۲۶۰۵

صادرات ایران به 'پاکستان' 16 درصد افزایش یافت

خبرگزاری میزان- رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان گفت:میزان صادرات کشورمان به پاکستان در سال گذشته در مقایسه با سال 95، افزایش 16 درصدی را نشان می دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، مراد نعمتی زرگران با تشریح روند مبادلات ایران و پاکستان در سال گذشته گفت:بر اساس آمارها، همچنین حجم مبادلات دو کشور در سال گذشته افزایش 15 درصدی را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان افزایش حضور هیات های بلند پایه اقتصادی ایران و پاکستان در سال گذشته، ادامه داد:حجم مبادلات دو کشور در سال 96 با افزایش ١٥ درصدی به یک میلیارد و 336 میلیون دلار افزایش یافت.

نعمتی زرگران گفت:طی سال گذشته، صادرات کالا از جمهوری اسلامی ایران با افزایش ١٦ درصدی از لحاظ دلاری و پنج درصدی از لحاظ وزنی از ٧٩٥ میلیون دلار در سال 95 به ٩٢٤ میلیون دلار در سال گذشته افزایش یافت.

رایزن بازرگانی ایران در پاکستان اضافه کرد:واردات کالا از این کشور نیز در سال گذشته با افزایش ١٣ درصدی در ارزش دلاری و ٤٣ درصد از لحاظ حجمی از ٣٦٤ میلیون دلار به ٤١٢ میلیون دلار در سال ٩٦ رسید.

نعمتی زرگران همچنین با تشریح فعالیت های بازرگانی و تجاری برای گسترش حجم معمالات تجاری دو کشور، اضافه کرد:سال گذشته فعالیت های قابل توجهی به منظور افزایش تجارت با پاکستان انجام شد که تبادل بیش از ١٤٠ هیات تجاری و افزایش 100 درصدی این هدف در مقایسه با سال قبل آن از این اقدامات است.

نعمتی زرگران، حل موضوع تعرفه شیرینی و شکلات صادراتی ایران و کاهش تعرفه از ٢.٢ دلار به هشت دهم دلار و افزایش حدود 20 درصدی صادرات شیرینی و شکلات کشورمان به پاکستان را از دیگر اقدامات انجام شده برای آسان شدن تجارت دوجانبه عنوان کرد.

رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان، حضور اعضای هیات رئیسه انجمن کاشی و سرامیک ایران برای نخستین بار در پاکستان و تفاهم با انجمن سازندگان و آبادگران پاکستان به عنوان متولی ساخت و ساز در آن کشور برای حضور در نمایشگاه بیلد آسیا و صادرات مصالح ساختمانی ایرانی به ویژه کاشی و سرامیک به پاکستان را از دیگر دستاوردهای بخش تجارت کشورمان در این کشور همسایه در سال گذشته عنوان کرد.

وی حضور 15 شرکت ایرانی در پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه 'بیلد آسیا' پاکستان و امضاء یادداشت تفاهم ساخت کارخانه آسیاب سیمان به ارزش ٢٥ میلیون دلار بین شرکت های إیرانی و طرف پاکستانی را از دیگر اقدامات انجام شده برای افزایش تجارت دوجانبه میان دو کشور بیان کرد.

نعمتی زرگران، پیگیری برقراری روابط بانکی بین دو کشور از طریق جامعه تجاری پاکستان و پیگیری رفع موانع ورود سیب درختی ایران به پاکستان را از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته از سوی بخش تجارت ایران با طرف پاکستانی خواند.

وی گفت:در این راستا نشست های متعددی با فدراسیون اتاق های بازرگانی، انجمن میوه و تره بار پاکستان و گمرک برگزار شده و مشکل ورود کامیون های ایرانی به پاکستان رفع شد.

به اعتقاد کارشناسان با وجود مناسبات خوب سیاسی و امنیتی ایران و پاکستان و تعلقات فرهنگی و تاریخی دو حوزه اسلامی و فرهنگ فارسی به عنوان ریشه اصلی مشترکات دو ملت، فضای حاکم بر تعاملات اقتصادی ایران و پاکستان چندان مناسب و قابل قبول نیست.

پاکستان به عنوان کشوری با جمعیت بیش از 200 میلیون نفر اگر چه خود، صادرکننده مواد غذایی از جمله محصولات کشاورزی و دامی است، اما می تواند به عنوان مقصد صادراتی محصولات ایران در زمینه های مختلف به ویژه لوازم ساختمانی، کاشی، سرامیک و سیمان مطرح شود.

مواد غذایی بسته بندی یا کنسرو شده، انواع محصولات لبنی و گوشتی، انواع خشکبار، مواد شوینده و بهداشتی، نوشیدنی های مختلف، انواع میوه و ظروف و لوازم آشپزخانه تنها بخشی از کالاهای وارداتی قابل دسترس و پرطرفدار در فروشگاه های پاکستان است که البته مشابه پاکستانی همه آنها با کیفیتی نسبتا پایین تر و با بسته بندی های نه چندان شکیل در بازارهای این کشور وجود دارد.

نکته قابل توجه درباره کالاهای سبک وارداتی پاکستان که در سوپرمارکت ها یافت می شوند، برندهای این کالاها است که نشان می دهد بیشتر آنها از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به ویژه عربستان وارد شده اند.
در میان این کالاها محصولاتی با برندهای چینی، ترکیه ای، آمریکایی، انگلیسی، آلمانی، دانمارکی و برخی دیگر کشورهای اروپایی هم به چشم می خورد.

کالاهای با کیفیت و مرغوب ایرانی غایب بزرگ قفسه های فروشگاه ها در پاکستان است که مملو از کالاهای عربی – غربی شده اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۲۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است