Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران بر اساس تازه‌ترین گزارش سامانه «نما» در دو نمایه‌نامه «وب‌آوساینس» و «اسکوپوس» جایگاه نخست منطقه را کسب کرد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  سیروس علیدوستی گفت: گزارش «نمای نمایه‌های استنادی ۲۰۱۷: جایگاه ایران در نمایه‌های استنادی جهانی» که توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برای بازنمایی چکیده‌ای از گزارش دو نمایه جهانی «وب‌آوساینس» و «اسکوپوس» منتشر شده جایگاه ایران در این دو نمایه در سال ۲۰۱۷ پایش شده است و داده‌های این گزارش در پایان اسفند ماه ۱۳۹۶ گردآوری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه این گزارش روند سالانه جایگاه ایران در این نمایه‌ها را نیز ارائه می‌کند، افزود: شمار انتشارات، شمار استنادها، سرانه استناد به انتشارات (سالانه)، سرانه استناد به انتشارات (پنج ساله)، شاخص «اچ»، همکاری علمی جهانی، شمار مقاله‌های داغ، و شمار مقاله‌های پراستناد از محور‌های کلیدی این گزارش هستند.

رئیس ایرانداک گفت: بر پایه گزارش تازه سامانه «نما»، رتبه ایران از دیدگاه شمار انتشارات در نمایه‌نامه «وب‌آوساینس» ۱۷ است که نسبت به سال ۲۰۱۶ پیشرفت داشته است.

وی ادامه داد: همچنین رتبه ایران در شمار انتشارات در سال ۲۰۱۷ در نمایه «اسکوپوس» ۱۶ است و از دیدگاه شمار استناد‌ها در نمایه اسکوپوس، در جایگاه ۱۸ جهان قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: سرانه سالانه استناد به انتشارات پژوهشگران ایرانی در سال ۲۰۱۶ نزدیک به ۰.۹۶ بوده که کشور ایران را در جایگاه ۱۲۷ جهان و ۹ منطقه جای داده و نسبت به سال ۲۰۱۵ پیشرفت چشم‌گیری داشته است. این در حالی است که سرانه استناد به انتشارات پدیدآوران ایرانی در پنج سال گذشته ۴.۲۷ بوده که نسبت به ویرایش پیشین این شاخص رشد داشته است (میانگین پیشین ۳.۸۴)

علیدوستی گفت: گزارش ۲۰۱۷ نمایه‌نامه‌های استنادی نشان می‌دهد که شاخص «اچ» ایران تا پایان ۲۰۱۶ برابر ۲۳۴ بوده که از این دیدگاه ایران در جایگاه ۴۲ جهان و چهارم منطقه ایستاده است.

وی ادامه داد: همکاری علمی پژوهشگران ایرانی با پژوهشگران خارج از کشور در سال ۲۰۱۷ نزدیک به ۲۵.۶۳ درصد بوده است که در مقایسه با ۲۳.۷۴ درصد سال پیش رشد داشته است. ایران بیشترین همکاری‌های علمی را در سال ۲۰۱۷ با کشور‌های آمریکا، کانادا، ایتالیا، انگلستان، آلمان، استرالیا، مالزی، چین، و اسپانیا داشته است.

علیدوستی افزود: گزارش ۲۰۱۷ نمایه «وب‌آوساینس» نشان می‌دهد که ایران ۹۰ مقاله داغ در این پایگاه داشته که نسبت به گزارش پیشین ۲۵ مقاله افزایش داشته است. از دیدگاه انتشار مقاله‌های داغ ایران در جایگاه ۲۴ جهان و پس از عربستان سعودی در جایگاه دوم منطقه جای گرفته است.

وی افزود: در گزارش ۲۰۱۷ «وب‌آوساینس» نشان می‌دهد که ۱۶۹۵ مقاله پژوهشگران ایرانی پراستناد شده است که نسبت به ۱۲۷۶ مقاله در ویرایش پیشین پیشرفت داشته است. از دیدگاه انتشار مقاله‌های پراستناد ایران در جایگاه ۳۲ جهان و سوم منطقه جای گرفته است.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) با پشتیبانی دبیرخانه شورای‌عالی عتف، با راه‌اندازی سامانه «نما» (جایگاه علم، فناوری، و نوآوری ایران در جهان) می‌کوشد نتایج نظام‌های گوناگون ارزیابی علم، فناوری، و نوآوری را پایش کند و گزارش‌های کاربردی گوناگونی را در اختیار سیاست‌گذاران بگذارد. سامانه «نما» در نشانی NEMA.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۲۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| تصمیم عجیب سازمان لیگ درباره زنان هوادار تراکتور

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در این نامه که امضای محمدرضا کشوری‌فرد، دبیر سازمان لیگ فوتبال ایران را دارد، آمده که پیرو جلسه روز 29 فروردین در ورزشگاه یادگار امام «فرصت‌ها و تهدیدهای مرتبط» با ورود زنان به استادیوم مورد بررسی قرار گرفت.

در گزارش ورزش سه آمده است: ادامه این نامه به مشکلات استادیوم اشاره دارد و سازمان لیگ تاکید کرده که باتوجه به «نواقص مرتبط با زیرساخت موجود ورزشگاه و عدم تامین ایمنی بانوان از مسیرهای پیرامونی ورزشگاه» این استادیوم تا رفع این مشکلات، «فاقد شرایط پذیرش» زنان است.

به این ترتیب بعد از حضور بانوان در دیدار با ذوب آهن که با شکست 4-1 تراکتور همراه بود و البته حضور پرشور آنها رکورد تعدادی بانوان را هم شکست، دوباره مانع جدیدی بر سر راه حضور زنان در استادیوم ایجاد شده است.

251 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898754

دیگر خبرها

  •  درست‌ترین تصمیم علی دایی!
  • عکس| تصمیم عجیب سازمان لیگ درباره زنان هوادار تراکتور
  • آرنه اسلوت، گزینه غافلگیرکننده لیورپول برای جانشینی یورگن کلوپ
  • عکس| ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • جزییات تفاهمنامه ۴ جانبه بغداد منتشر شد
  • جزییات تفاهم نامه ۴ جانبه بغداد
  • دیدار نخست وزیر قطر با مشاور امنیت ملی امارات در دوحه
  • امضای ۸ سند همکاری بین ایران و پاکستان
  • رئیسی وارد پاکستان شد
  • رئیس جمهور وارد پاکستان شد