Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@09:49:41 GMT

کاهش ۱۱ درصدی ازدواج در کشور/ رشد مثبت ۶.۶ درصدی طلاق

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۰۳۶۲۸

کاهش ۱۱ درصدی ازدواج در کشور/ رشد مثبت ۶.۶ درصدی طلاق

مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد بهزیستی کشور ضمن بیان اینکه طلاق ۶.۶ درصد رشد مثبت و ازدواج ۱۱ درصد رشد منفی داشته است گفت: درصد تغییرات طلاق در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ ، ۱۱ درصد رشد منفی داشته است؛ به عبارت دیگر تعداد ازدواج ثبت شده در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵، ۱۱ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن موسوی چلک در مراسم تجلیل از مددکاران و روانشناسان بهزیستی استان یزد، گفت: به ازای هر سه نفر یک نفر مبتلا به اختلال روانی داریم و از ۱۰ جرم بالای کشور، هشت مورد به «خشونت» بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که شاخص‌های سرمایه اجتماعی، نشانه خوبی برای جامعه را نشان نمی‌دهد، اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ قانون در کشور داریم که به آسیب‌های اجتماعی در آنها اشاره شده اما علی‌رغم همه این قوانین و دغدغه‌هایی که در کشور وجود دارد، بخشی از آسیب‌های اجتماعی را با زور قانون و بخشنامه نمی‌توان حل کرد.

موسوی چلک با تاکید بر این که باید مدیریت هوشمندانه نسبت به حوزه اجتماعی کشور بیشتر صورت گیرد، صداقت را حلقه مفقوده جامعه امروز دانست و گفت: جای ارزش و ضدارزش وقتی تغییر می‌کند، احیای مجدد این ارزش‌ها سخت و دشوار است.

وی با اشاره به بی‌تفاوتی اجتماعی در جامعه، گفت: این موضوع در حوزه اخلاق مورد توجه قرار می‌گیرد که شاخص آن در جامعه بالا نیست.

مشاور رییس و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد بهزیستی کشور، پایه مشارکت و مسئولیت پذیری را اعتماد دانست و گفت: در حوزه اخلاق کار نکرده‌ایم و از بالا به پایین می‌خواهیم تزریق کنیم و این شدنی نیست.

وی افزود: فراموش کرده‌ایم که شادی حق ماست و با محبت کردن می‌توانیم شادی را به یکدیگر هدیه دهیم.

موسوی چلک با ابراز نگرانی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی در کشور، گفت: مسیری که در حال پیمودن هستیم به درماندگی اجتماعی ختم می‌شود.

وی مدیریت حوزه اجتماعی را جدی دانست و افزود: باید با کار تیمی و بهره‌گیری از تخصص‌های مرتبط با حوزه اجتماعی برای آسیب‌های اجتماعی اقدام کرد.

مشاور رییس سازمان بهزیستی کشور تضعیف اخلاق فردی و اجتماعی را منجر به ناآرامی اجتماعی دانست و گفت: جامعه‌ای که در آن مدارای اجتماعی ضعیف می‌شود، حوزه اخلاق نیز در آن ضعیف خواهد شد.

موسوی چلک با اشاره به نادیده گرفتن ظرفیت‌های دینی در حوزه نشاط و شادابی، گفت: جامعه‌ای که در آن نشاط نباشد جایگزین آن خشونت، مشروبات، اعتیاد و سایر آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: شادی و نشاط حق ماست و دین ما نیز این را می خواهد.

مشاور رییس و مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد بهزیستی کشور با اشاره به ۶۰ سال مددکاری در ایران، گفت: متاسفانه به اندازه این ۶۰ سال در ایران رشد علمی در حوزه مددکاری و ارتباط هدفمند با جامعه جهانی نداشته‌ایم.

وی از مددکار خواست به دنبال دانش بومی در حوزه مددکاری باشند و در تولید دانش جهانی نیز سهم داشته باشند.

مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور، حوزه اجتماعی در ایران را غیرفعال دانست و ادامه داد: مددکاران اجتماعی به دلیل ماموریت‌هایی که دارند باید روی تعیین‌کننده‌های اجتماعی توجه کنند.

وی با اشاره به ۶۰ تعیین کننده اجتماعی، گفت: خودمان باید باور کنیم، دانش و مهارتمان را افزایش دهیم و سهم‌مان در توسعه نشاط اجتماعی را نشان دهیم.

موسوی چلک با بیان این که همه اقدامات باید به رفاه اجتماعی جامعه منجر شود، اظهار کرد: اگر جامعه به زیستن اجتماعی را تجربه نکند، بدان معناست که همه اقدامات انجام شده نتوانسته اثربخشی لازم را داشته باشد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۳۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است

به گزارش خبرنگار مهر، هادی بهداد در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه قرچک گفت: در این دولت بیش از هر دولت دیگری در حوزه افزایش اشتغال تلاش شد و به نتیجه رسید و نرخ بیکاری به صورت چشمگیری نسبت به سال‌های گذشته و دولت‌های قبل کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیاستگذاری و برنامه‌ریزی برای تنظیم روابط کار است، گفت: بررسی مسائل و مشکلات جامعه کارگری، بهبود روابط کارگر و کار فرمایی با بهره‌گیری از سازوکارهای سه جانبه‌گرایی در راستای هدف حفظ و صیانت از نیروی کار در اولویت است.

مدیرکل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: کارگران موتور پیشران اقتصاد کشور هستند، قشری از جامعه که تأثیر بسزایی در رونق هرچه بیشتر و حرکت چرخه اقتصاد کشور خواهند داشت جامعه عزیز کارگری هستند.

وی افزود: در این دولت بیش از هر دولت دیگری در حوزه افزایش اشتغال تلاش شد و به نتیجه رسید و نرخ بیکاری به صورت چشمگیری نسبت به سال‌های گذشته و دولت‌های قبل کاهش داشته است.

بهدادی بیان کرد: بهره‌مندی از شرکت‌های دانش‌بنیان در بهبود عملکرد شرکت‌های تابعه برای رونق و توسعه هرچه بیشتر و بهتر بوده که به نوع خود یک اقدامی جدید و مثبت برای اقتصاد کشور است.

کد خبر 6089162

دیگر خبرها

  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد