Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@03:53:51 GMT

تکذیب خبر آلودگی آب در استان یزد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۰۴۵۸۷

تکذیب خبر آلودگی آب در استان یزد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد درگفتگو باخبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ با اشاره به انتشار برخی مطالب در فضای مجازی مبنی بر اینکه قطع آب انتقالی به این استان موجب بروز مشکلات گوارشی در کودکان شده است، گفت: آب شرب استان سالم است و هیچ گونه مشکلی ندارد.

 لطفی افزود: طی چند روز گذشته در برخی شبکه‌های اجتماعی یزد مطالبی منتشر شد که قطع آب انتقالی به یزد و استفاده از آب چاه‌ها با املاح و نیز درجه شوری بالا باعث شیوع بیماری‌های گوارشی، اسهال و استفراغ گسترده در کودکان یزدی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حوزه بهداشت در زمینه آب در دو بخش میکروبی و شیمیایی دغدغه دارد با توجه به قطعی آب و کمبود‌هایی که وجود داشت تاکنون آب شرب آشامیدنی مردم هیچگونه مشکلی نداشته، آب سالم و بهداشتی و بدون آلودگی میکروبی و شیمیایی است.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت : گرچه در برخی مناطق به دلیل استفاده از آب برخی چاه‌ها که درجه شوری آن‌ها بالاست، اما به حدی بالا نیست که موجب ضربه به سلامت شهروندان شود.

وی ادامه داد: وقتی موضوعی حاد باشد، طیف وسیعی از مردم به مراکز درمانی مراجعه کنند، هنوز در این مدت چنین اتفاقی رخ نداده و شهروندان مطمئن باشند آب شرب سالم و بهداشتی است.

انتهای پیام/ی

آب شرب استان یزد سالم و بهداشتی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبارسلامت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • اهواز رکورددار آلودگی هوا / شاخص کیفی ۲۱ شهر سالم و پاک است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • هوای ۶ شهر اصفهان سالم است/ شاخص زرین‌شهر بر مدار نارنجی آلودگی
  • نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است
  • چرا رتیل‌ها مودار هستند؟
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق