Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسن پورمقدم مدیر جهاد کشاورزی نوشهر گفت: فروردین ماه امسال ۷۵۸ تن کیوی، ۶۰ تن خرما و ۳۵ هزار و ۶۵۱ اصله گل و گیاه زینتی از این شهرستان به خارج از کشور صادر شد.

وی افزود: در بخش واردات پس از بازدید و تست‌های آزمایشگاهی، صدور مجوز تخلیه محموله‌های وارداتی شامل، ۴ هزار و ۲۸۰ تن گندم خوراکی، ۲۱ هزار و ۸۰۰ تن جودامی، ۳ هزار و ۱۹۰ تن ذرت دامی، ۶ هزار و ۹۱۸ متر مکعب چوب نراد و ۹۰ متر مکعب چوب راش صادر و از این بندر ترخیص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن مصطفایی معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران گفت: ۳۰ سازه غیرمجاز دریایی در سواحل استان طی دو سال گذشته با همکاری مراجع قضایی و دستگاه‌های اجرایی ذیربط تخریب شد.

وی افزود: با توجه به فرهنگ سازی انجام شده در سطح استان در زمینه صدور مجوز برای متقاضیان حقیقی و حقوقی بمنظور ساخت سازه‌های دریایی، در این مدت ۱۵ مورد مجوز تفریحی و شیلاتی صادر شده است.

مصطفایی گفت: در این مدت تعداد ۶ مجوز توسط کمیته صدور مجوز سازه‌های دریایی سازمان بنادر و دریانوردی بررسی و صادر شد.

معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران افزود: این مجوز‌ها شامل دو شاخه موج شکن اسکله و پرورش ماهی شرکت سمام گستر شمال، سکوی تفریحی هتل نارنجستان، مجتمع تفریحی کاسپین، دو شاخه دستک آبگیر پرورش ماهی کلارگستر نیکو، دوشاخه موج شکن پرورش ماهی خاویاری جویبار و بندر پشتیبانی پرورش ماهی در قفس لاریم است.

وی با اشاره به تصویب جانمایی طرح پرورش ماهی در قفس افزود: با توجه به اینکه اجرای این طرح از اواخر دهه ۸۰ در استان مازندران در دستور کار قرار گرفته بود.

براساس سیاست‌های ابلاغی سازمان شیلات، تا پایان امسال باید حدود ۱۰۰ قفس دریایی با سرمایه گذاری حدود ۵۳۰ میلیون ریال و تولید سالانه ۳۵۰۰ تن در مازندران ایجاد شود که با تصویب جانمایی طرح پرورش ماهی در قفس در استان، این مسیر هموار شده است.
انتهای پیام/آ

محصولات کشاورزی از بندر نوشهر به خارج از کشور صادر شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۷۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان

رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی تاجیکستان در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران همزمان با برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با مدیران برخی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، بازرگانان و فعالان بخش‌های تولیدی و تجاری تاجیکستان که برای بازدید از نمایشگاه ایران اکمسپو ۲۰۲۴ به محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آمده‌اند، در بازدید از غرفه‌های مختلف عرضه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در آی‌هیت (خانه نوآوری و فناوری ایران) استقبال قابل توجهی از تولیدات این شرکت‌ها داشتند و اکثر بازدیدکنندگان تحت تاثیر دستاوردهای دانش‌بنیان بخش کشاورزی قرار گرفتند.

بیش از ۷۰ درصد جمعیت کار تاجیکستان در بخش کشاورزی کار می‌کنند و فرسوده بودن و کمبود ادوات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تاجیکستان میزان تولید را در این کشور که بخش عمده آن به کشاورزی مشغول است، بسیار کاهش داده است.

تاجیکستان بستر بسیار مناسب و آماده‌ای برای عرضه ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی ایران است و تاجیک‌ها نیز در این نمایشگاه نشان دادند که از محصولات ایران به دلیل کیفیت بالا و سازگاربودن با شرایط کشاورزی تاجیکستان به گرمی استقبال می‌کنند.

به گفته باراتو، رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی جمهوری تاجیکستان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی تاثیر مستقیمی در روند افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور دارد.

باراتو با تاکید بر اینکه ما به دنبال تجارت و توسعه همکاری‌ها میان ایران و تاجیکستان هستیم، اظهار کرد: امیدوار هستیم بازدید امروز ما موجب آشنایی بیشتر تجار و بازرگانان تاجیک با دستاوردهای ایران و معرفی توانمندی‌های تولیدی و صنعتی ایرانیان شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در ادامه به جذابیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در حوزه پرورش ماهی اشاره کرد و افزود: ما در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) با مدیرعامل یک شرکت پرورش ماهی که دارای بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در مناطق غیــرساحلی ایران است، مذاکراتی انجام دادیم. این شرکت با پیشرفتــه‌ترین تکنولوژی روز، سالانه ۱۲۰ تن گوشت و سه تن خاویار را به بازار عرضه می‌کند که این قابلیت و توانایی برای ما بسیار جذاب و کاربردی است. امیدوار هستیم در آینده نزدیک بتوانیم با این شرکت همکاری‌های خوبی را رقم بزنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان