Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-08@23:41:35 GMT

امضای بزرگ‌ترین قرارداد نفتی ارتش در مکران

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۰۸۱۵۳

امضای بزرگ‌ترین قرارداد نفتی ارتش در مکران

قرارداد خط لوله ایرانشهر – چابهار بین وزارت نفت و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور وزرای دو وزارتخانه امضا شد.

بیژن نامدار زنگنه در مراسم امضای قرارداد خط لوله گاز ایرانشهر – چابهار که بین وزارت نفت و وزارت دفاع امضا شد، اظهار داشت: امروز روز مهمی برای صنعت نفت و منطقه مکران است. از این جهت که این منطقه به لحاظ راهبردی و توسعه اهمیت داشته و تاکید جمهوری اسلامی ایران بر توسعه آن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بخشی از منطقه مکران از جاسک آغاز می‌شود که پایانه نفتی در آن احداث شده که ابتدای سال ۹۹ فعال می‌شود همچنین برنامه احداث پالایشگاه و پتروشیمی را در منطقه داریم. بخش شرقی مکران نیز منطقه چابهار و کنارک است که علاوه بر نقش بندری واحدهای پتروشیمی در آن احداث خواهد شد که منجر به تحول در این منطقه کلیدی و دسترسی به اقیانوس هند خواهد شد.

وزیر نفت با بیان اینکه گازرسانی به سیستان و بلوچستان برای ما اهمیت زیادی داشته است گفت: سیستان و بلوچستان تنها استانی است که گاز نداشتیم که گازرسانی به این استان را از اردیبهشت سال گذشته افتتاح کردیم و اکنون توسعه در حال انجام است و یکی دیگر از برنامه‌های ما نیز گازرسانی به چابهار و کنارک و مکران است که البته پیش از گازرسانی به منازل به لحاظ تامین گاز صنعت اهمیت دارد.

وی با اشاره به پروژه خط لوم گاز ایرانشهر – چابهار تصریح کرد: این پروژه با اهتمام و سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی نیروهای مسلح ا نجام می‌شود و تمام منابع ۱۳۰۰ میلیارد تومانی آن غیر از ورق لوله که توسط شرکت گاز تامین می‌شود را تامین خواهند کرد.

زنگنه ادامه داد: با اجرایی شدن این پروژه دو کارخانه تولید متانول احداث می‌شود که سود آ‌ن از محل بازپرداخت هزینه‌ها برداشته می‌شود.

وی با یادآوری اینکه پروژه خط لوله گاز ایرانشهر – چابهار طی چهار سال به نتیجه خواهد رسید بیان کرد: این پروژه نمایانگر اراده وزارت دفاع برای اتمام سریع کار است ضمن اینکه بزرگترین پروژه‌ای است که تاکنون وزارت نفت با بخش ارتش وزارت دفاع داشته و این به دلیل اهمیت استراتژیک توسعه در منطقه مکران است. 

زنگنه خاطرنشان کرد: این قرارداد به لحاظ راهبردی اهمیت دارد و اهتمام دو طرف بر تکمیل آن طبق زمان‌بندی است و بنده نیز حمایت می‌کنم که پروژه در زمان تعیین شده به اتمام برسد.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۸۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد گلستان‌باغ با بیان اینکه مجوز امضای ۷ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران صادر شده است، گفت: با امضای این قرارداد‌ها مجموع قرارداد‌های تولید بار اول مناطق نفت‌خیز جنوب به رقمی حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

وی با اشاره به تحول مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه پژوهش و به هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری، افزود: تحقق این موضوع، اثرگذاری بالایی در شبکه زیست‌بوم نوآوری کشور داشته است و بی‌شک این رویداد بین‌المللی فرصت ارزشمندی در حوزه توسعه همکاری‌ها و نهادی‌سازی مذاکره‌ها منتهی به قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی است.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بیان کرد: جهش اقتصادی و تولید از درگاه دانش‌بنیان‌ها، مراکز علمی و تخصصی می‌گذرد و مشارکت جمعیت متخصص و نخبگانی مردمی حوزه صنعت به همین منظور اهمیت بسیاری دارد که باید بیش از پیش توجه شود.

گلستان باغ ادامه داد: در دو ماه نخست امسال تعداد ۸ قرارداد پژوهشی به ارزش حدودا ۳۵ میلیارد تومان امضا شده و ۸ بسته قرارداد پژوهشی نیز به ارزش حدودی ۷۰ میلیارد تومان با مراکز دانشگاهی، پژوهشی و دانش‌بنیان در دست اقدام قرار دارد که برنامه‌ریزی لازم برای امضای این قرارداد‌ها در خردادماه امسال انجام شده است.

وی در پایان گفت: عملکرد شاخص دو ساله گذشته شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه پژوهشی و فناوری با انتخاب شرکت برتر کشور در حوزه قرارداد‌های تولید بار اول و شرکت برتر در سطح وزارت نفت در حوزه قرارداد‌های پژوهشی و فناوری بدون شک جز با تلاش و پیگیری همه مدیران و همکاران فعال در حوزه پژوهش و کارگروه‌های تخصصی در همه مدیریت‌های ستادی و شرکت‌های پنج‌گانه بهره‌بردار حاصل نمی‌شد.

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند