Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 محمدرضا تابش به نمایندگی از فراکسیون امید در جلسه مشترک سه قوه در مجلس که یکشنبه شب برگزار شد، اظهار کرد: ما به عنوان مسئولان کشور حق نداریم صرفاً بیان کننده مشکلات کشور و مردم باشیم بلکه باید قدرت فهم اینکه چرا این مشکلات به وجود آمده‌اند را داشته باشیم و راهکارهای فائق آمدن بر آنها را ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشور با تنگناها و مشکلات متعددی روبروست که باید نگران ابعاد و روند رشد آنها باشیم، افزود: جز در سایه فهم مشترک و گفتگو بر سر کمیت، کیفیت و اولویت آنها و جلب مشارکت همه نهادها نخبگان و همه شهروندان برای حل و فصل آنها راهی نیست.

تابش ادامه داد: می‌توان فهرست بلندبالایی از چالش ها و ابر چالش‌هایی که کشور با آنها روبه‌روست تا مسائل آنی و عاجل را برشمرد. نهادهای معتبر علمی و مطالعاتی در سال‌ها و حتی ماه‌های اخیر به درستی عنوان کردند کشور با چه روندها و یا حتی بحران‌هایی روبروست. بحران آب، فرسایش خاک، ناکارآمدی عملکردها، بیکاری، فرسایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی، فساد گسترده و دامن‌گیر بحران گریز جامعه از ارزش‌ها و الگوهای رسمی، ناهنجاری‌های ساختاری اقتصاد ایران، بحران بانک‌ها، بحران تهدیدهای بین‌المللی و منطقه‌ای، بحران چالش‌های قومی و بحران صندوق‌های بازنشستگی از جمله این موضوعات هستند.

نماینده مردم اردکان در مجلس برخی دیگر از مسائل مهم را به این شرح برشمرد: معضل بیکاری و تنگناهای معیشتی مردم، آسیب های اجتماعی و جلوه های ناراحت کننده و هم هشدار دهنده آن، موضوع رفع حصر و محدودیت‌ها، سیاست خارجی و نقش و تاثیر دولت، محدودیت و انحصاری کردن پیام‌رسان‌ها، انفعال در موضوع تغییر تشکیلات دولت، قیمت لجام‌گسیخته ارز، دخالت نهادهای نظارتی خارج از وظیفه در شئون اداری و برخورد متفاوت در موضوعات واحد از طرف قوه قضاییه، مساله قومیت‌ها و بحران‌هایی که خود دامن می زنیم، لزوم حل موضوع ورزشکاران در میادین بین‌المللی، حل مشکل زندانیان زیست‌محیطی، اهتمام ویژه به نقش و جایگاه زنان در جامعه.

نایب رییس فراکسیون امید مجلس همچنین گفت: باید به جای طرح موضوعات دسته چندم در مجلس و تصویب قوانین نه‌چندان ضروری، بیشتر به ایفای وظایف نظارتی بپردازیم و صحن علنی بیشتر محل طرح مطالبات مردم و پاسخگویی مسئولان امر باشد.

وی با تاکید بر لزوم عمل به وعده های رییس جمهور و یا احیانا ارائه گزارش درباره موانع تحقق آنها اظهار کرد: غلظت دو قطبی موجود در جامعه که همه شئون اجرایی، اداری و قضایی را در نوردیده است و امنیت ملی را به مخاطره می اندازد و اینکه به لحاظ شیوه حکومت داری مواجه با مشکل شده ایم و باید متناسب با تحولات جهانی، جمعیتی و خواستها و انتظارات مردم طرحی نو در اندازیم. از میان انبوه این مسائل و مشکلات بحران ها باید در جستجوی آن باشیم که چه اقتضائاتی برای کاهش و حل این مسائل باید در نظر گرفت.

تابش یادآور شد: جامعه و نخبگان و شهروندان باید حس کنند که همه مسئولان و قوا اولا به فکر آن ها و حل مشکلاتشان هستند، ثانیاً قدرت حل آن ها را دارند، ثالثا به ضرورت گفتگو، تفاهم و همکاری با یکدیگر واقفند. متاسفانه بر اساس گزارش های نهادهای بین المللی، ما در مبحث "حکمرانی خوب " -که مولفه های حاکمیت مافوق، پاسخگویی و حق اظهارنظر، اثربخشی دولت، بی ثباتی سیاسی رگولیشن، فساد و امثالهم را مدنظر قرار می دهد- از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۶ در همه شاخص ها پایین‌تر از حد متوسط بوده ایم و با کمال تاسف  غیر از شاخص اثر بخشی دولت وضعیتمان همواره رو به افول بوده است.

این نماینده مجلس با تاکید بر ضرورت اولویت بندی موضوعات اساسی کشور و تمرکز هر سه قوه به حل آنها، بر لزوم شفاف سازی حوزه اختیارات قوا و رفع تعارضات موجود، اصلاح قوانین اصلی و مادر متناسب با تحولات جهانی و نیازهای روز ، جلب مشارکت مردم، تمرکززدایی و جوان گرایی تاکید کرد.

نایب رییس فراکسیون امید مجلس همچنین گفت: بررسی میزان رضایت‌مندی مردم از عملکردها و اعمال اصلاحات لازم، توجه به سرمایه های معنوی و اساسی کشور، توجه به اینکه جامعه خواستار فهم این است که مدیریت نظام و همه دستگاه ها تغییر در رویه ها و حکمرانی خوب را پذیرفته اند و حکومت قائل به اعمال محدودیت ها نیست، تمایل به حل مسئله حصر و محدودیت ها و ممنوع التصویری و باز کردن راه برای استعدادهای برجسته کشور (داخلی و خارجی) از جمله موضوعات مهم است و حاکمیت باید نشان داده که حاضر به استفاده از اندیشه و توان همه نیروها و جریان های وفادار به انقلاب اسلامی و نظام هست و موانع مشارکت آنها را در مدیریت ها و انتخابات از پیش رو بر می دارد.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۹۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا جان‌نثاری امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: اگر به نظام جمهوری به دید تشکیلاتی نگاه کنیم، در مقایسه با همه نظام‌های جهان می‌بینیم که سایر کشورها بر اساس پادشاهی یا رأی مستقیم مردم یا مجلس و یا به‌صورت دیکتاتوری اداره می‌شود، اما حکمرانی در جمهوری اسلامی متفاوت است و مقامات با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند.

وی افزود: گفتمان جدیدی را تحت عنوان «مردم سالاری دینی» در دنیا اختراع کردیم و همین کلمه دینی چیزی است که دشمن از آن می‌ترسد؛ در دکترین جمهوری اسلامی عبارت مردم سالاری دینی یعنی همه امور در کشور از صفر تا صد در اختیار مردم است و مردم با معیارهای دینی خود ساختار سازی می‌کنند، بنابراین در چنین ساختاری دولت، مجلس، شوراها قاعده دارند با این حال اگر مردم سالاری به صورت دینی شکل گرفت کارآمدی بالایی خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند؛ شوراها در ریزترین واحد کشور تا بزرگترین سطح تشکیلات حاکمیت به صورت مویرگی و قاعده‌مند وجود دارند تا جایی که در اقشار و صنوف هم شورا وجود دارد.

وی تاکید کرد: وظیفه شوراها این است که بدون تعارف آنچه در بطن جامعه می‌گذرد را به حکمرانان ارائه کرده و مطالبه گری کنند و در ادامه آنچه را که توسط حاکمیت انجام می‌شود را به مردم منتقل کنند، کارآمدی نظام را نشان دهند و سبد اقدامات نظام را سنگین کنند، اما در زمینه نشان دادن کارآمدی نظام ضعف‌هایی وجود دارد.

وی تاکید کرد: حلقه میانی باید مطالبات مردم را پیگیری کند، اما همین حلقه امور انجام شده را در سبد انقلاب به مردم منعکس نمی‌کند و جفا به جمهوری اسلامی می‌شود.

جان‌نثاری با اشاره به خدمات جمهوری اسلامی در حوزه راهسازی، بهداشت و درمان و عمرانی گفت: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم، مراقب باشیم آن را با دست خود سوراخ نکنیم؛ ما باید از خدمات نظام در بین مردم دفاع کنیم، چرا که جریان‌های ضد انقلاب از این حفره‌ها علیه نظام استفاده می‌کنند؛ حفره‌هایی که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌های دو سال اخیر خود همواره بر آن تاکید داشته‌اند.

کد خبر 749978

دیگر خبرها

  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست نهایی جبهه انقلاب جهت مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود