Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@07:35:11 GMT

درخواست مرضیه ابراهیمی "قربانی اسیدپاشی" از مسئولان

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۲۰۳۲

پول‌نیوز - یک قربانی اسیدپاشی پیشنهاد کرد که همانطور که برای فروش دلار و ارز محدودیت اعمال شده برای فروش اسید نیز چنین محدودیتی اعمال شود.

مرضیه ابراهیمی با اشاره به وقوع سه حادثه اسیدپاشی طی حدود یک ماه گذشته در کشور اظهار کرد: واقعیت این است که اسیدپاشی دردی نیست که با یک دوره درمان و با چند عمل جراحی به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دردی است که تا پایان عمر با آن درگیریم و علاوه بر آنکه زیبایی ظاهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد دردهای جسمی و عوارض فراوانی را برای ما قربانیان ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا در رابطه با اسید پاشی دو اقدام مهم صورت بگیرد، گفت: اول اینکه می‌خواهیم در قوانین و مجازات‌های مربوط به اسیدپاشی تجدید نظر شده و مجازات‌های مربوط به آن افزایش یابد و دوم اینکه به دنبال ممنوعیت فروش و عرضه اسید هستیم و من امیدوارم همانطور که در فروش دلار و ارز محدودیت اعمال شده است در مورد فروش و عرضه اسید نیز این محدودیت و نظارت ایجاد شود. این قربانی اسید پاشی با بیان اینکه باید هر فردی که می‌خواهد اسید بخرد مجوز لازم به آن را نیز دریافت کند، خاطرنشان کرد: همانطور که خرید و فروش مشروبات الکلی و حمل آن مجازات دارد باید حاملان و خرید و فروش کنندگان غیرمجاز اسید نیز چنین مجازاتی را تحمل کنند. ابراهیمی با بیان اینکه حکم‌های صادر شده برای اسید پاش‌ها نیز پایین است، گفت: شرایط قصاص نیز عملا طوری است که امکان قصاص وجود ندارد.

اگر نگاهی به زندگی قربانیان اسیدپاشی بیندازید معلوم می‌شود که بسیاری از آنها نتوانستند حق خود را آنطور که باید از قانون بگیرند. بنابراین لازم است که در این قوانین بازنگری شود.
این قربانی اسیدپاشی که همچنان نمی‌داند چه کسی به رویش اسیدپاشی کرده است اضافه کرد: علاوه بر اینکه قوانین باید بازدارنده‌تر شود معتقدم که باید مجازات‌های مربوط به قربانیان اسیدپاشی نیز بیشتر در جامعه اطلاع رسانی شود تا افراد از عواقب آن باخبر شوند.

وی با بیان اینکه اسید نه سلاح سرد است و نه سلاح گرم، گفت:‌ این مایع خطرناک می‌تواند تمام زندگی یک فرد را نابود کند و حالا من به عنوان یک قربانی و فردی که زندگی‌اش نابود شده می‌خواهم که قانون از ما حمایت کند.

ابراهیمی با بیان اینکه بهانه‌های اسید پاش‌ها عمدتا بهانه‌هایی دم دستی و زودگذر است، گفت: با قربانیان اگر صحبت کنیم بسیاری از آنها به خاطر حسادت همکار، اختلاف نظر با جاری، عقده، کینه، اختلافات خانوادگی و ... قربانی اسیدپاشی شده‌اند. بنابراین طبیعی است اگر اسید به راحتی در دسترس آنها قرار نداشته باشد خیلی زود از این تصمیم منصرف خواهند شد و از سوی دیگر هزینه بالای این ارتکاب جرایم نیز می‌تواند آنان را از تصمیم خود منصرف کند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۲۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • سه منبع گیاهی و فوق‌العاده امگا۳
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی