Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@19:29:53 GMT

چینی‌ها چه خودرویی سوار می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۲۷۱۲

شاید برای بسیاری از افرادی که در شهر‌های ایران خودروهای چینی را می‌بینند این سوال به وجود بیایید که آیا مردم چین هم از خودروهای چینی استفاده می‌کنند یا نه؟ با این گزارش همراه باشید تا پاسخ این پرسش را بیابید.  در خیابان‌های این شهر بیشتر خودروهایی با  برندهای مرسدس بنز، فولکس واگن، تویوتا و آئودی به وفور دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند خودروهایی با برندهای چینی نیز کم و بیش در این شهر بزرگ دیده می شوند.

جالب است بدانید با وجود این خودروها که با برندهای ژاپنی و اروپایی شناخته می‌شوند به نوعی می‌توان برخی از این خودروها را تولید چین نامید. بر اساس قانون هر کمپانی خارجی که بخواهد خودروهایش را در کشور چین عرضه کند باید با یک شرکت چینی به صورت مشترک این کار را انجام دهد و با توجه به اینکه این کشور بازار بزرگی برای بسیاری از خودروسازان محسوب می‌شود لذا برندهای مطرحی مانند بی ام دبلیو ( بی. ام. و) و برخی دیگر با خودروسازان چینی وارد شراکت شده و خودروهایشان را در همان کشور تولید و به بازار عرضه می‌کنند .

با توجه به توضیحات فوق شاید بتوان گفت مردم چینی به نوعی غیر‌مستقیم در حال استفاده از خودروهای تولید خودشان هستند و برندهای بزرگ خودروسازی با مشارکت شرکت‌های چینی اقدام به تولید خودرو در این کشور می‌کنند.

خودروسازان چینی در کنار مشارکت با خودروسازان بزرگ دنیا برای تولید محصولات‌شان خود نیز به شدت در حال پیشرفت هستند و برندهای چینی هر سال نسبت به سال گذشته رشد و پیشرفت محسوسی را تجربه می‌کنند. این موضوع را می‌توان در مقایسه  خودروهای تولیدی این کشور حتی در ایران در طی چند سال  گذشته نیز دید.

جدای بحث خودرو و در چارچوب بحث تردد یکی از نکات مثبت در زمینه تسهیل رفت و آمد و بهبود ترافیک تردد با دوچرخه در خیابان‌ها است. در سطح شهر دوچرخه‌های زیادی برای عابرین وجود دارد وشهروندان می‌توانند با ارائه کارت ملی از آنها استفاده کنند. همچنین سه چرخه‌هایی نیز برای جابه جایی مسافران دیده می شود که علاوه بر هزینه کمتر نسبت به خودرو فضای کمتری را نیز اشغال می‌کنند.

   

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۲۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها

نادر علیزاده رییس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه سازی شالیزار‌های روستای بزمینان شهرستان آمل، از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی ویکپارچه سازی حدود ۶۵ هزارهکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی به خصوص شالیزار‌های استان‌های شمالی کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها خبر داد.

او افزود: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی و آب وخاک کشور حدود ۳ ساله است و پیش بینی‌های لازم انجام وطرح‌های مورد نیاز این طرح نیز تهیه شده است.

علیزاده، اجرای طرح یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر بکارگیری ماشین آلات در مراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره بری در تولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی درحوزه بخش کشاورزی دراستان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه سازی زمین‌ها به خصوص در شالیزار‌ها می‌توان برای کشت دوم دراین استان‌ها برنامه ریزی کرد.

علیزاده گفت: هدف نهایی در اجرای این طرح این هست که با ظرفیت سرمایه گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور نیز لحاظ کرد.

او با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصور‌ها راحت نیست، افزود: یکی از سختی‌های این طرح به خصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالیکت زمین‌ها و کم شدن اراضی در طی چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه در مدت ۲۰ ساله اجرای طرح یکپارچه سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی درسطح کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، گفت: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب ماندگی زیادی وجود دارد که باید درسال‌های پیش رو با مدیریت وبرنامه ریزی‌های هدفمند جبران شود.

قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که بر اساس آن خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

بر اساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به صورت آزمایشی به اجرا درآمده است

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • حمایت از فلسطین توسط هلندی ها با رژه خودرویی + ویدئو
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است