Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه فایننشیال تایمز در گزارشی با اشاره به تعدیل اشتیاق ترامپ نسبت به مذاکره با کره شمالی، نوشت: دونالد ترامپ روز یکشنبه در پیامی توئیتری نوشت: اقدام پیونگ یانگ در توقف آزمایش‌های هسته‌ای و نیر تعطیلی سایت آزمایش هسته‌ای پیونگ ری را یک پیشرفت بزرگ در زمینه اطمینان از توقف برنامه هسته‌ای رژیم کیم پیش از انجام دیدار میان رهبران کره جنوبی و شمالی در این هفته دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری ایسنا: یک نشریه برجسته آمریکا با پرداختن به زوایای پنهان تمایل اون و ترامپ برای نیل به یک توافق هسته‌ای، نوشت: گزارش‌ها حاکی از آن است که رهبر جوان کره شمالی اقدام خود برای توقف آزمایش‌های هسته‌ای را در راستای دستیابی به هدف خلع جهانی تسلیحات هسته‌ای می‌داند؛ بنابراین از دیدگاه او هرگونه اقدام برای خلع تسلیحات هسته‌ای کره شمالی مشروط به خلع تسلیحات هسته‌ای آمریکا و همه ابرقدرت‌های هسته‌ای است.

نشریه فایننشیال تایمز در گزارشی با اشاره به تعدیل اشتیاق ترامپ نسبت به مذاکره با کره شمالی، نوشت: دونالد ترامپ روز یکشنبه در پیامی توئیتری نوشت: اقدام پیونگ یانگ در توقف آزمایش‌های هسته‌ای و نیر تعطیلی سایت آزمایش هسته‌ای پیونگ ری را یک پیشرفت بزرگ در زمینه اطمینان از توقف برنامه هسته‌ای رژیم کیم پیش از انجام دیدار میان رهبران کره جنوبی و شمالی در این هفته دانسته است.

ترامپ اگرچه در پیام توئیتری دیگری در واکنش به هشدار کارشناسان که دولت وی احتمالا رویکرد محتاطانه خود را در قبال کیم جونگ اون نادیده گرفته است، نوشت: ما از نتیجه نهایی فاصله داریم، ممکن است این روند نتیجه‌بخش باشد و همچنین احتمال بدون نتیجه ماندن آن نیز وجود دارد.

این در حالی است که ترامپ پیشتر اقدام اون در راستای تعهد وی به خلع تسلیحات هسته‌ای بوده است.

دولت ترامپ ماه‌هاست که تلاش می‌کند تا رژیم کره شمالی یک گام جدی علنی را برای اثبات جدیت خود در راستای ورود به مذاکرات هسته‌ای بردارد که می‌تواند به آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ای میان دو طرف منجر شود.

یک مقام کاخ سفید در این باره به فایننشیال تایمز، گفت: ما در حال بررسی صداقت و جدیت پیونگ یانگ هستیم. این‌که کیم جونگ اون برای نخستین بار در این باره با مردم کره شمالی صحبت کرده است. نشانه‌های مثبتی است، اما توقف آزمایش‌های هسته‌ای امر قابل بازگشت است و البته ما اطلاع داریم که سایت پیونگ ری نیز دیگر قابل استفاده نبوده است.

تصمیم کیم جونگ در این راستا پس از برگزاری نشست کنگره حزب این کشور انجام شد و این نخستین بار بود که اون درباره توقف برنامه هسته‌ای خود با مردم سخن گفته است.

سخنان وی همچنین این نکته را شامل می‌شد که به دلیل آن‌که به اهداف هسته‌ای خود دست یافته است نیازی به آزمایش هسته‌ای ندارد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که کیم جونگ اون این اقدام خود را در راستای دستیابی به هدف خلع جهانی تسلیحات هسته‌ای دانسته است که به نظر می‌رسد این دیدگاه او هرگونه اقدام برای خلع سلاح کره شمالی را مشروط به خلع تسلیحات هسته‌ای آمریکا و دیگر ابرقدرت‌ها می‌کند.

بروس کلینجر، تحلیلگر پیشین سازمان سیا در رابطه با کره شمالی می‌گوید که سایت پیونگ ری که کره شمالی اخیرا از تعطیلی آن خبر داده است، می‌گوید این تنها سایت آزمایش‌های اتمی کره شمالی بوده است، اما آزمایش هیدروژنی اخیر که در آن انجام شده به احتمال زیاد خسارت‌های فراوانی را به این سایت وارد ساخته که دیگر آن را غیرقابل استفاده کرده است.

ویپین نارانگ، یک کارشناس تسلیحات هسته‌ای در دانشگاه ام‌آی‌تی در این باره به فایننشیال تایمز، گفت: تعطیلی سایت هسته‌ای پیونگ ری به معنای آن نیست که پیونگ یانگ قادر نخواهد بود آزمایش‌های هسته‌ای خود را در مکانی دیگر انجام دهد. این موضوع همچنین باعث مهار کردن زرادخانه هسته‌ای این کشور نخواهد شد.

وی افزود: این جملات جدیدی نیست. در نوامبر ۲۰۱۷ پس از انجام آزمایش بمب هیدروژنی آن‌ها اعلام کردند که برنامه هسته‌ای آن‌ها تکمیل شده است و دیگر نیازی به انجام آزمایش‌های هسته‌ای دیگر نیست.

این در حالی است که مقامات دولت ترامپ تاکید دارند که این دولت مایل نیست اشتباهات گذشته را با اعطای امتیازات که برای خلع تسلیحات هسته‌ای پیونگ یانگ موثر نباشد، تکرار کند.

یک مقام کاخ سفید در این باره می‌گوید: ما قصد نداریم تا زمانی که پیونگ یانگ به طور جدی برنامه هسته‌ای خود را متوقف نکرده است به آن‌ها امتیازات جدی واگذار کنیم.

یک منبع نزدیک به مقامات کره شمالی ماه گذشته عنوان کرد که پیونگ یانگ به شدت تمایل دارد تا به یک توافق جامع دائمی با آمریکا دست یابد تا اختلافات میان دو طرف رفع شود، اما این مذاکرات به شدت حساس و با بی‌اعتمادی همراه خواهد بود.

این منبع آگاه همچنین گفته است: آن‌ها (کره شمالی) از این موضوع که با از دست دادن تنها محافظت خود (توانایی هسته‌ای) بقای خود را در هاله‌ای از ابهام ببینند بسیار واهمه دارند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003NTS

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که کشورش با ایران در موضوع برجام هیچ مذاکره مستقیمی ندارد.   به گزارش ایسنا، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام (توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.   مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.   ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.   مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.   در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.   کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.   وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.   کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.   پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم