Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@22:13:18 GMT

محرومیت شهر کوت عبدالله از شبکه دفع فاضلاب

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۵۶۷۷

محرومیت شهر کوت عبدالله از شبکه دفع فاضلاب

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، خلیل الهایی، شهردار کوت عبدالله در گفتگو با خبرنگاران رسانه ها، نبود شبکه جمع آوری فاضلاب را مهم ترین مشکل این شهر عنوان کرد و اظهار داشت: به همین دلیل شهرداری برای لایروبی جوی های روباز هزینه زیادی می پردازد.

وی با اشاره به اینکه لایروبی جوی، انهار و جمع آوری فاضلاب در حیطه وظایف شهرداری نیست تصریح کرد: نبود سامانه فاضلاب سبب ایجاد اختلال در کارهای عمران شهری شده و مشکلات زیادی گریبانگیر شهروندان کوت عبدالله را گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الهایی بر احداث شبکه فاضلاب بعنوان ضروری ترین کار عمرانی در این شهر تاکید کرد و بیان داشت: نبود فاضلاب سبب بروز مشکلات بسیاری برای مردم این شهر در فصل بارندگی شده است.

شهردار کوت عبدالله در ادامه افزود: ناچارا شهرداری برای رهایی مردم از مشکلات، وارد عمل می شود و با بکار گرفتن 36 نیروی شهرداری اقدام به لایروبی جوی ها و انهار می کند.

وی گفت: درحال حاضر 165هزار متر جوی روباز فاضلاب در این شهر وجود دارد و ساماندهی و شبکه گذاری آن ها الزامی است.

خلیل الهایی با بیان اینکه بودجه امسال شهرداری طبق مصوبه شورای اسلامی این شهر 550 میلیارد ریال است اذعان کرد: این میزان بودجه نسبت به سال 1396 حدود 10درصد افزایش یافته است.

این مقام مسئول تامین بخش مهمی از اعتبارات شهرداری را از محل مالیات ارزش افزوده عنوان کرد و بیان داشت: خواستار کمک مستقیم دولت برای اجرای طرح های عمرانی و زیباسازی این شهر هستیم.

الهایی با بیان اینکه درآمد شهرداری کوت عبدالله بسیار ناچیز است گفت: این درآمد ناچیز پاسخگوی طرح های عمرانی این شهر نیست.

وی تصریح کرد: احداث ایستگاه سلامت با اعتباری بالغ بر 6.2میلیارد ریال، آسفالت 70 خیابان، اجرای طرح 'هر محله یک پارک'، ساماندهی خیابان اصلی امام حسن(ع)، ایجاد سرعتکاه های ترافیکی جدید، پیگیری و شروع ساخت کارخانه آسفالت و زیباسازی از طرح های مهم امسال شهرداری کوت عبدالله است.

شهردار کوت عبدالله با اشاره به اینکه این شهر تا قبل از سال 1389 جزء شهرداری منطقه 5 اهواز بود و هنوز املاک بسیاری که می تواند درآمد داشته باشد همچنان به نام شهرداری اهواز است اظهار کرد: خواستار انتقال اسناد املاک به نام شهرداری کوت عبدالله هستیم.

حمید باوی بحره، نائب رئیس شورای اسلامی کوت عبدالله در این نشست نبود سیستم بهداشتی دفع فاضلاب را مهم ترین مشکل این شهر عنوان کرد و افزود: ایجاد تغییرات شهری و بهبود وضعیت رفاهی این شهر هدف کاری این شورا است و شهرداری باید در این راستا همکاری داشته باشد.

وی از احداث شهرک گاومیش داران که بدون مطالعات اجتماعی در جنوب این شهر و با هدف انتقال دامداری های شهر کوت عبدالله احداث شد انتقاد و بیان کرد: این طرح به هیچ وجه به اهداف خود که همان انتقال و خروج دامداری های از شهر بود نرسید.

باوی بحره از پرداخت نشدن سهم اعتباری این شهر با گذشت سال ها از شکل گیری شهرستان کارون، انتقاد نمود و از استاندار خوزستان خواست اجرای پروژه های ورزشی را با توجه به ظرفیت خوب تیم های ورزشی این منطقه پیگیری و نسبت به رفع مشکلات آن اقدام نماید.

نائب رئیس شورای اسلامی کوت عبدالله خواستار تعیین دقیق حوزه شهری کوت عبدالله و اجرای اصلاحیه جدید حوزه شهری آن شد.

انتهای پیام/گ

شهر کوت عبدالله شبکه دفع فاضلاب ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۵۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود

رضا داودی، مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه در راستای حل مشکلات آب در شهر جوانرود با بیان اینکه پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است، گفت : این پروژه با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه این پروژه اعلام کرد: تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله اجرای ۱۲ کیلومتر لوله‌گذاری، با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، متصل کردن خط برق، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق‌آباد، انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: با بهره‌برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی‌رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال‌جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

داودی درخصوص اقدامات انجام شده توسط شرکت آبفا در سال گذشته در این شهرستان، گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۴۸ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد: در سال گذشته هزار و ۷۰۵ متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزار و ۱۲۵ متر لوله‌گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه اجرا شده است.

داودی خاطرنشان کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی‌اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌متر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب، ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ میلی‌متری ساخته شده است.

وی افزود: در راستای تأمین و حفظ بهداشت آب شرب شهری و روستایی در جوانرود، سال گذشته ۲۶ هزار و ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزار و ۳۹۴ مورد آزمایشات میکروبیولوژی و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.

داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزار و ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزار و ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب و فاضلاب در سال گذشته در شهرستان جوانرود بوده است.

وی با اشاره به شست‌و‌شو و گند‌زدایی ۳۳ باب مخزن و شست‌و‌شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش، یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان‌بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب ۸۷ هزار و ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع، ۴هزار و ۲۹۰ فقره انشعاب نشت‌یابی شده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تأمین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی عنوان کرد: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳.۸ کیلومتر و طول شبکه جمع‌آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد فاضلاب درپی بارندگی‌های اخیر ایلام
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پشت پرده محرومیت گران‌قیمت ویسی؛ بچه سردار مملکت باید بمیرد؟ حفاظت اطلاعات بازی‌ها را رصد کند!
  • پیاده‌روی چهارراه عضد اراک تعریض می‌شود
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان