Web Analytics Made Easy - Statcounter

هتّاکی‌ها به اوج خود رسیده.اهانت‌های مکرری که روز به روز با ظهور ناکارآمدی جریان متبوعشان در برخی رسانه‌های خاص در حال اوج‌گیری است. طوری که به سلفی سیاسی هرروزه این جریان با رئیس‌جمهور تبدیل شده و هیچ نشانه‌ای از اراده برخورد با آنها در دولت دیده نمی‌شود.

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو-سیدمهدی حاجی‌آبادی؛ زیبا کلام در آستانه پیروزی حسن روحانی در سال ۹۲، ضمن اظهار خوشحالی به دوستانش توصیه کرده بود که همه مراقب باشند ماجرای توهین به مقدسات تکرار نشود، زیرا این بار دیگر پدر جدمان نیز نمی‌تواند ما را به قدرت برگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
پیشنهاد وی استراتژی مورچه‌ای بود که باید خیلی آرام به سوی این هدف حرکت کرد تا حساسیت مردم برانگیخته نشود. ظاهرا در این چندسال که گذشته است اصلاح‌طلبان به این توصیه عمل کرده و کمتر وارد این مقوله شده‌اند و احترام‌های ظاهری که از زبان برخی از آن‌ها به، ولی فقیه گذاشته می‌شود از سنخ همین حرکت تلقی می‌شود. ولی این روز‌ها از حالت مورچه‌ای خارج شده ظاهرا با سرعت بیشتری به توهین مقدسات برگشته‌اند. دلیل آن چیست؟ به نظر می‌رسد تصور این جریان فکری این است که عملیات آن‌ها در جنگ نرم و فضای مجازی موفقیت آمیز بوده است از این رو می‌خواهند تا دیر نشده در همین مدت باقیمانده میوه آن را بچینند.
در آخرین ورژن روز گذشته یکی از خبرنگاران حامی دولت که سابقه توهین‌های مکرری در پیج توییترش داشته، در توهینی آشکار به ساحت مقدس امام رضا (علیه‌السلام) گستاخی نمود. درواقع این خبرنگار اصلاح‌طلب با توجه به عناد سیاسی با امام جمعه مشهد مقدس که دارد توئیتی توهین آمیز درباره امام رضا (ع) منتشر کرده است که برای رعایت ادب از نشر محتوای سخیف و زشت آن پرهیز می‌کنیم.
پس از این اتفاق فعالین فضای مجازی به صورت گسترده به توهین خبرنگار حامی دولت پاسخ دادند. وحید یامین‌پور از فعالین رسانه در این مورد نوشت: اینکه لابلای انبوهی از روزنامه‌نگار‌های با شرافت، #خبرنگار_هتاک هم پیدا بشود خیلی عجیب نیست. عجیب این است که این‌ها تا این اندازه احساس امنیت دارند که با اسم و عکس واقعی هتاکی و تجاهر به فسق و کفر می‌کنند!
حسین ابراهیمی با اشاره به لزوم پیگیری و سکوت نکردن مقابل هتک حرمت‌ها نوشت: شک نکنید که گناه این گونه هتک حرمت‌ها و پرده دری‌ها پای عمل کسانی که در این موارد سکوت می‌کنند و ساده لوحانه کوتاه می‌آیند و پیگیری نمی‌کنند نوشته می‌شود.
نازنین کمالی هم خطاب به قوه قضائیه و سازمان‌های امنیتی نوشت: قطعا اگر قوه قضاییه و دستگاه‌های امنیتی با #خبرنگار_هتاک #امیرحسین_میراسماعیلی روزنامه جهان صنعت و حامیان او در جریان اصلاح طلبی کشور برخورد قاطع نکند، در این گناه بزرگ شریک هستند. پس کجا هستند سربازان گمنام امام زمان؟!
کاربر دیگری هم درمورد افرادی که پیش از این با حربه خبرنگار روزنامه جهان صنعت پناهندگی دریافت کردند نوشت: معمولا تیپ #امیرحسین_میراسماعیلی با توهین به مقدسات شروع به فرستادن کد به شبکه‌های جاسوسی میکنند و به راحتی جذب میشن. اگر چند وقت دیگه این آدم سر از شبکه منوتو یا کنار مسیح علینژاد دیده شد تعجب نکنید شرط ورود به این شیکه فروشنده بودن حالا چه شرف چه اعتقاد.
توهین به مقدسات توسط روزنامه‌نگارانی که قرار بود صدای اعتدال باشد و وظیفه نظریه‌پردازی برای دولت داشتند؛ هزینه هنگفتی را متوجه دولت می‌کند، هزینه‌ای که ناشی از همان تعارفات و عدم شفاف‌سازی‌ها درباره رفتار و گفتمان سیاسی مورد اعتقاد دولت و رئیس دولت است.آقای روحانی دوران اصلاحات را خوب به یاد دارد و می‌داند چه جریانی و چگونه تصویری غیر‌دینی از دولت خاتمی به افکارعمومی ارائه کرد! با استناد به آن جمله معروف خاتمی، صدای دشمن از کدام تریبون‌های اصلاحات به گوش می‌رسید؟!
رئیس‌جمهوری که انتخاب خود را نشانه اعتماد مردم به روحانیت می‌داند؛ نباید در اطراف خود کسانی را داشته باشد که در تقید به اسلام و آموزه‌های دینی شل بزنند! متاسفانه اکنون شاهد آن هستیم که در تعریف اعتدال، به تمامی مقدسات توهین می‌شود! خط توهین به مقدسات البته طی چند ماه اخیر نمود یافته است. از روزنامه بهار و اهانت آن به
امیرالمومنین علی (ع) و توهین زشت نشریه چشم‌انداز ایران (نزدیک به نهضت آزادی) به حضرت زهرا (س) گرفته تا توهین مستقیم به احکام قرآنی، توهین به ساحت مقدس امام زمان (عج) و حضرت رضا (ع) مسائلی نیستند که بتوان به سادگی و با خوش‌بینی از کنار آن گذشت. این اهانت‌ها یک بار دیگر خاطرات تلخ دوره اصلاحات و رویه توهین به مقدسات را در اذهان مردم تداعی می‌کند!
آقای رئیس‌جمهور باید برای چنین آسیب‌هایی تدبیر کند. چراکه بدون تردید این قبیل اقدامات اعتماد نهاد‌های دینی و توده‌های گسترده متدین جامعه به دولت را مخدوش می‌کند و از اعتبار دولت می‌کاهد.

توقیف و دستگیری حقیقتا به مزاج اهالی قلم و روزنامه سازگار نیست. اهالی رسانه از توقیف یک رسانه دیگر خشنود نیستند، اما قاعدتا غیرت دینی که ارجح بر همه امورات است نمی‌تواند توهین به مقدسات را تحمل کند. با این حال دوستانی که نسبت به برخورد‌ها منتقدند لطفا تکلیف خود را با این ۲ موضوع مشخص کنند:
۱- این توهین دقیقا همان توهینی بود که وهابیون و حامیان سعودی در رسانه‌های خود مرتکب شد. امام (ره) صریحا نظر خودشان را درمورد اهانت‌کننده به مقدسات اعلام کردند. همانگونه که پیش‌تر گفته شد این «خط امام (ره)» است. شما با «خط امام (ره)» مخالفید؟
۲- کسانی که تا دیروز به خاطر مسائل سیاسی مانند تیتر روزنامه کیهان خواستار توقیف روزنامه‌ها بودند و یک جریان وسیع را برای توقیف منتقدین راه انداختند؛ اکنون در مقابل این توهین آشکار به احکام الهی و مقدسات چه موضعی دارند؟
اما مردم در فضای مجازی ساکت ننشستند. کاربر دیگری با اشاره به ریشه مسائل در تفکر جناح حامی دولت نوشت: خاتمی: به قرآن نمی‌شوداستنادکرد خاتمی:درمقابله‌ی دین وآزادی، این دین است که باید محدود شود نه آزادی اصغرزاده:علیه خداهم میشودتظاهرات کرد روحانی:معصوم روهم میشودنقدکرد گنجی:امام زمان وجودندارد بعدشمااز #خبرنگار_هتاک اصلاحاتی انتظار دارین که به امام معصوم توهین نکنه؟ کارازریشه خرابه.
امیر نجفی از فعالین رسانه با اشاره به سخنان چندی پیش رئیس‌جمهور درمورد امکان نقد امام دوازدهم (عج) و ارتباط با این حرمت‌شکنی‌ها گفت: در دولتی که رئیس جمهوری آن سخن از نقد امام زمان بگوید هیچ بعید نیست که قلم به مزدی هم به امام رضا (ع) توهین کند.
حامد هاشمی روش مظلوم‌نمایی و عقب‌نشینی تاکتیکی پس از قبح‌شکنی و اهانت‌ها را روش معمول حامیان دولت دانست و نوشت: در دولتی که رئیس جمهوری آن سخن از نقد امام زمان بگوید هیچ بعید نیست که قلم به مزدی هم به امام رضا (ع) توهین کند.
کاربر دیگری در کنایه به عنوان جریان آزاد اطلاعات مدعی برخی جناح‌ها گفت: رسانه دست امثال #امیرحسین_میراسماعیلی از بمب اتم تو دستای ترامپ خطرناک تره این جریان آزاد اطلاعات نیست ... جریان فاضلاب فکریه.
رضا حاتمی‌وفا نیز به مجازات پیش‌بینی شده در قانون مجازات اسلامی اشاره کرد و گفت: ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی مقرر می‌دارد: «هر کس به مقدسات اسلام و یا هر یک انبیاء عظام یا ائمه طاهرین (ع) یا حضرت صدّیقه طاهره (س) اهانت نماید، اگر مشمول حکم سابّ النبی باشد، اعدام می‌شود و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد.»
پیمان طالبی هم از تجربه پاسخ‌گویی به یکی از اهانت‌کنندگان اشاره کرد و گفت: یه بابایی محرم پارسال پا شد چندتا رباعی به دردنخور علیه شعائر حسینی گفت. ما شاعرا جمع شدیم قریب به ۵۰۰ تا رباعی گفتیم بالا تا پایینش و شستیم. میخوام ببینم توو خبرنگارا چهارتا جنم دار غیرتی پیدا نمیشه جواب یاوه‌گویی این #خبرنگار_هتاک و بده؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!

وزیر نیرو دولت روحانی از اجرای پروژه‌ای چند منظوره در کشور سریلانکا خبر داد که چند روز قبل، یعنی هشتم آبان، با حضور مایتریپالا سریسینا، رییس‌جمهور وقت سریلانکا و زائری‌امیرانی، سفیر وقت ایران در سریلانکا افتتاح شده بود.

در جلسه مشترکی که پس از افتتاح پروژه چند منظوره برق-آبی اومااویا و بازدید از نیروگاه برگزار شد، رییس‌جمهور وقت سریلانکا ضمن قدردانی از دولت جمهوری اسلامی ایران و پیگیری‌های سفارت ایران در کلمبو گفته بود: این پروژه نتیجه همکاری و روابط دوستانه و دیپلماتیکی است که بین ایران و سریلانکا از سالیان پیش وجود داشته است و سریلانکا همیشه قدردان حمایت‌های بی دریغ دولت جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

محمد زائری‌امیرانی، سفیر وقت ایران در سریلانکا نیز با اشاره به تلاش مهندسان و متخصصان ایرانی که منجر به اجرای چنین پروژه بزرگی شد، متذکر شده بود: روابط ایران و سریلانکا به هزاره‌های گذشته برمی‌گردد و سریلانکا با موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد خود دارای ظرفیت‌های بزرگ طبیعی و گردشگری و اقتصادی است که نقش بسزایی در توسعه اقتصادی این کشور ایفا می‌کند.

توضیح وزیر نیرو دولت روحانی درباره پروژه اومااویا

در همین رابطه رضا اردکانیان، وزیر نیرو دولت روحانی آبان‌ماه ۱۱ آبان سال ۱۳۹۸ در یک برنامه رادیویی درباره این پروژه عنوان کرده بود: اجرای پروژه بزرگ و چند منظوره اوماویا در کشور سریلانکا که شرکت فراب، پیمانکار اصلی و مجری آن و شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، مشاور طراحی آن بوده، افتخاری برای مهندسی ایران است.

او، این دو شرکت را وابسته به وزارت نیروی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده و گفته بود: البته این دو شرکت در قالب صدور خدمات فنی و مهندسی، پروژه‌های متعدد دیگری را نیز در سایر نقاط جهان به ویژه در کشور‌های آسیایی و آفریقایی، اجرا کرده و یا در دست اجرا دارند و امیدواریم خدمات آنها توسعه پیدا کند.

وزیر نیرو سپس درباره ویژگی‌های پروژه اومااویا نیز گفته بود: این پروژه بزرگ و چندمنظوره، بر روی رودخانه‌ای به نام اومااویا در جنوب شرقی کشور سریلانکا و در فاصله ۲۰۰ کیلومتری پایتخت این کشور واقع شده و شامل دو سد بتنی به نام‌های دایرابا و پوهولپولا، یک تونل ارتباطی بین مخزن دو سد به طول ۳۹۰۰ متر و یک تونل انتقال آب به طول ۱۵۲۹۰ متر است.

در همین حال، هدف از اجرای پروژه اومااویا، تامین آب مورد نیاز برای آبیاری ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی، انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب در سال و تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال عنوان شده بود. حجم سرمایه‌گذاری این پروژه نیز توسط ارکانیان، وزیر وقت دولت روحانی، ۵۳۰ میلیون دلار اعلام شده بود که در آغاز قرار بود به صورت مشارکت جمهوری اسلامی ایران و دولت سریلانکا، باشد که با تغییر مدل سرمایه‌گذاری پروژه، همه منابع آن از طرف دولت سریلانکا تامین شد.

افتتاح پروژه برای یک‌بار دیگر

حال پس از گذشت بیش از ۴ سال و نیم از اعلام این خبر، در سفر اخیر رییس دولت سیزدهم به سریلانکا، پروژه اومااویا افتتاح شد. سید ابراهیم رییسی در بدو ورود به سریلانکا، به محل اجرای ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور رفت و به همراه رانیل ویکرمسینگه، رییس‌جمهور سریلانکا، یکی از بزرگترین پروژه‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایرانی را افتتاح کرد.

علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو در همین رابطه با اشاره به ظرفیت‌های عظیم کشور ایران در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، اعلام کرد: ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت در اختیار دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان ایرانی است.

وی متذکر شد: اکنون توان فنی و مهندسی کشورمان در حوزه ابزار‌های مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سدسازی به ۱۰۰ درصد رسیده است و ایران در بین ۴ کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.

محرابیان عنوان کرد: در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم، سریلانکا یکی از کشور‌های هدف وزارت نیرو محسوب می‌شود و در این زمینه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی و بزرگ‌ترین پروژه آبی این کشور از سوی شرکت‌های ایرانی ساخته و هم اکنون آماده افتتاح است.

وی با اشاره به این‌که طرح منحصر به فرد و چند منظوره «اومااویا» با تکیه بر توان و دانش مهندسان و متخصصان ایرانی در جنوب شرقی سریلانکا افتتاح می‌شود، گفت: تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تامین آب مورد نیاز ۵۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک کشور سریلانکا از جمله مزایای این طرح است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه هزینه اجرای پروژه سد اومااویا ۵۳۰ میلیون دلار بود که به صورت نقدی به مجری ایرانی پرداخت شد، تاکید کرد: این طرح از جمله بزرگ‌ترین و فنی‌ترین پروژه‌های صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های ایرانی محسوب می‌شود که صفر تا ۱۰۰ مراحل مطالعاتی و اجرایی آن توسط مهندسان ایرانی صورت گرفته است.

واکنش یک کارشناس به افتتاح پروژه اومااویا

اما در واکنش به افتتاح پروژه اومااویا توسط رییس دولت سیزدهم در سریلانکا، رضا پاکدامن، کارشناس اقتصادی در یادداشتی عنوان کرد: در سال ۱۳۹۸ اردکانیان، وزیر نیرو دولت روحانی در مورد اجرای پروژه اومااویا در سریلانکا توسط شرکت فراب و "افتتاح رسمی آن گفت: در چارچوب پروژه چندمنظوره اومااویا، سد‌های پوهولپولا و دایرابا و تونل‌های انتقال آب این پروژه، ۸ آبان‌ماه ۱۳۹۸ با حضور رئیس جمهور سریلانکا، سفیر ایران در این کشور و مدیر عامل فراب، به صورت رسمی افتتاح شد.

وی در ادامه متذکر شد: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ هم خبر از سفر رئیس‌جمهور به سریلانکا برای شرکت در مراسم افتتاح ابرپروژه چندمنظوره اومااویا آمد.

پاکدامن تصریح کرد: لازم است وزیر نیرو و سایر مقامات دولت رییسی در مورد میزان مشارکت ایرانی در کل این طرح و این‌که آیا «طرح اومااویای در دولت رییسی» که با تبلیغات گسترده آنقدر بزرگ جلوه داده شده که رییسی در اوج مشکلات داخلی دولت، (و غیبت از جلسه مهم چهارشنبه دولت و مجلس درمورد بازار ارز) شخصا برای افتتاح آن به سریلانکا سفر کرده، توضیح دهند چه تفاوتی با «طرح اومااویای در دولت روحانی» که صرفا با حضور سفیر ایران افتتاح شد، دارد؟

وی متذکر شد: موضوع، فراتر از جنبه فنی، از جنبه تعهد و صلاحیت مسوولان اهمیت دارد.

منبع: خبرآنلاین

tags # سید ابراهیم رئیسی سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی