Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@07:10:44 GMT

دولت از کالای ایرانی حمایت کند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۹۷۷۵

دولت از کالای ایرانی حمایت کند

همدان- دبیر اجرایی خانه کارگراستان همدان گفت : سیاست های حاکمیتی ، دولتی و مردمی باید به سمت حمایت از کالای ایرانی معطوف شود.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی خانه کارگر استان همدان ، چنگیز اصلانی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هرساله از ۵ تا ۱۱ اردیبهشت‌ماه به نام هفته کارگر نامگذاری شده و هدف از این نامگذاری یادآوری مشکلات کارگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی افزود: طبق آمارهای ارائه شده ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بیکار در کشور داریم که اگر یک دولت به نیروی کار خود عملیاتی کند، می‌تواند در برابر ادعاهای دشمنان ایستادگی کند.  وی به برنامه‌های هفته کارگر اشاره کرد و یادآور شد: دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان در بین کارگران کارخانه صنایع تبدیلی سیب‌زمینی الوند انجام خواهد شد که در این مراسم ایشان از نزدیک در جریان مشکلات قرار می‌گیرند.  اصلانی اضافه کرد: دیدار با خانواده‌های شهدای کارگر و مراجع عظام در روز دوم، حضور کارگران در نمازهای جمعه سراسر کشور در روز جمعه و مراسم تجلیل از زنان کارگر در کارخانه فیلتر سرکان تویسرکان در روز چهارم انجام خواهد پذیرفت‌. وی افزود: درصدد هستیم در پنجمین روز از هفته کارگر با هماهنگی شورای کار همایش شوراهای اسلامی کار انجام پذیرد، در ششمین روز هفته کارگران جشنی در سالن فجر شهرداری خواهند داشت و آخرین روز نیز راهپیمایی روز کارگر را مانند سال‌های گذشته درخواست کردیم و امیدواریم که پس از 14سال با این درخواست موافقت شود. دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان ادامه داد: کارگران آینده شغلی، امنیت و معیشت ندارند و با وضعیت معیشت کنونی، کارگران  پس‌اندازی ندارند و پس از قبل انقلاب تا کنون حقوق کارگران هرساله از تورم ۶۷ درصد عقب بوده است.  وی گفت: در کشور ۴۲ میلیون بیمه‌شده تأمین اجتماعی وجود دارد که ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه‌شده اصلی و ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مستمری‌بگیر و بازنشسته هستند. اصلانی به مشکلات سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و یادآور شد: دولت به تامین اجتماعی ۱۶۰ هزار میلیارد تومان بدهکار است و در سطح استان همدان نیز سال ۹۵ تامین اجتماعی یک هزار میلیارد تومان حقوق و مستمری پرداخت کرده و این درحالی است که استان ۶۰۰ میلیارد درامد داشته و 400 میلیارد تومان کسری را از تهران تأمین کرده است.  وی با انتقاد از مسئولان استان برای عدم همکاری با خانه کارگر همدان در احداث سوئیت‌های اقامتی، بیان کرد: خانه کارگر کشور در نقاط مختلف کشور سوئیت‌های اقامتی دارند.  دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان اضافه کرد: خانه کارگر استان سال گذشته ۲ هزار و ۴۲۱ نفر عضو گیری کرده که ۳ هزار و ۹۷۲ نفر در دوره‌های آموزشی شرکت کردند. 

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۹۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای

به گزارش «نماینده»، شهریار حیدری در مورد عدم ثبات بازار مسکن، گفت: در واقع مسکن مطالبه جدی و نیاز عمومی مردم است؛ خواست مجلس، رئیس‌جمهور و برنامه دولت برای ساخت یک‌میلیون مسکن در سال است، بی تردید تولید مسکن در رونق اشتغال اثرگذار است و چرخه تولید را هم فعال می کند. متاسفانه مسکن در کشور ما یا رونق نمی‌گیرد و یا چنانچه رونق می‌گیرد که مردم قدرت خرید ندارند و دلیل اصلی آن به بی برنامگی در این حوزه است.

نماینده مردم سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت مسکن متاثر از افزایش نرخ کالاهای دیگر است، تاکید کرد: افزایش بی رویه تورم، افزایش قیمت حامل‌های انرژی، رشد قیمت ارز و دلار، طلا و سکه و سایر کالاها بر افزایش قیمت مسکن موثر هستند. به همین دلیل سرمایه‌های عمومی به جای هدایت به سمت تولید و اشتغال به سوی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن، ارز، طلا و سکه چرخش پیدا کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم عملیاتی شدن برنامه ریزی‌های دولت در بخش مسکن، افزود: آنچه که دولت برای تولید و ساخت مسکن ملی پیش‌بینی کرده تاکنون به میزان کمی تحقق پیدا کرده است؛ در واقع مجلس قانونگذاری و تسهیل قانون را انجام داده و بارها به دولت اعلام کرده که اگر این قانون نیاز به طرح و لایحه دارد با دو الی سه فوریت می‌توانیم آن را تسهیل کنیم تا بر مشکل مسکن اثر گذار باشد.

مجلس همراه دولت در تصویب قوانین گام برداشت

نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید به همراهی و همکاری‌های مجلس در خصوص تصویب قوانین لازم در حوزه مسکن، یادآور شد: علیرغم اینکه مجلس یازدهم در حوزه مسکن با دولت همکاری‌های مطلوب داشته،اما نه تنها شاهد رفع مشکلات موجود در بخش مسکن نبوده، بلکه به اهداف و برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده نیز نرسیدیم که دلیل آن نقص و ضعف در بخشی مدیریتی است.

حیدری با تاکید بر اینکه مسکن باید از جنبه سرمایه‌ای خارج و در بخش کالاهای مصرفی قرار بگیرد، گفت: در واقع این اقدام نیازمند به یک برنامه‌ریزی دقیق و کار کارشناسی دارد که دولت باید یکبار برای همیشه برنامه‌ریزی دقیقی در بخش مسکن انجام دهد و دستگاه‌های مسئول وذیربط را پای کار بیاورد، چرا که دولت صفر تا صد بحث مسکن و مدیریت آن را به عهده دارد.

هنوز رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن جولان می‌دهند

نماینده مردم در مجلس یازدهم در ‌ادامه با انتقاد از مدیریت مسکن در کشور ادامه داد: عدم کار مطالعاتی علمی و دقیق، آمایش جمعیتی و برآورد نیازمندی‌ها و وجود رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن باعث افزایش قیمت مسکن و جلوگیری از رونق آن شده است، به عنوان مثال در تهران و سایر کلانشهرهای کشور هزاران واحد تولید و بلا استفاده مانده است و نه تنها این واحدها در اختیار مردم قرار نمی‌گیرند بلکه با هدف احتکار به فروش نیز نمی‌رسند.

وی با انتقاد از حضور پررنگ دلالان در بازار مسکن، اظهار داشت: بدیهی است که جلوگیری از شکل گیری مافیا در بازار مسکن، نیاز به مدیریت دارد، به عبارتی تولید، تحویل و تامین منابع مالی ‌در بخش مسکن، نیازمند اشراف مدیریتی هوشمند است.

حیدری در پایان ضمن اشاره به اقدامات افراد فعال در حوزه ساخت مسکن خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی باید دولت تسهیلات در اختیار سازندگان واقعی قرار دهد و به صورت جدی بخش خصوصی را حمایت کند و نقش دولت تسهیل کننده و ناظر باشد تا نیاز مسکن در کشور مرتفع گردد.

دیگر خبرها

  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • گزارش کارگر و کارگاه نمونه استان همدان