Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بیتوته»
2024-04-26@02:30:33 GMT

تکرار می‌کنم؛ با تاج به بهشت هم نمی‌روم!‍

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۲۰۳۱۰



در شرایطی که ابهامات و نگرانی‌ها درباره انتخاب سرمربی تیم‌ملی امید و زمان شروع به فعالیت این تیم برای آماده‌سازی حضور در بازی‌های آسیایی جاکارتا زیاد شده بود،‌ رئیس فدراسیون فوتبال از انتخاب سرمربی در روزهای پیش‌رو خبر داد. جالب اما این‌جاست که مهدی تاج خبر حضور علی کریمی بزرگترین منتقد فدراسیون و خودش در بین گزینه‌ها را تایید کرد!‌ اتفاقی که سرمربی کنونی سپیدرود رشت در گفت‌وگویی کوتاه با روزنامه شهروند به آن واکنشی جالب نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکونام اصلی‌ترین گزینه تیم امید

از مدت‌ها قبل حرف و حدیث‌های زیادی درباره گزینه نهایی سرمربیگری تیم امید در رسانه‌ها منتشر شده است. از علیرضا منصوریان،‌ اسکوچیچ،‌ مجید جلالی،‌ مارکار آقاجانیان، امید نمازی، مهدی مهدوی‌کیا، ‌وحید‌ هاشمیان و جواد نکونام البته به‌عنوان اصلی‌ترین گزینه‌ نام برده شد.

در این بین کارلوس کی‌روش در بیانیه‌ای به صورت رسمی اعلام کرد که بهترین گزینه برای سرمربیگری تیم امید جواد نکونام است و همین اعلام حمایت سرمربی فعلی نساجی قائم‌شهر را به‌عنوان اصلی‌ترین گزینه از بقیه جدا کرد. پیش‌بینی می‌شود نکونام علاوه بر سرمربیگری تیم امید احتمال دارد دوباره به‌عنوان دستیار کی‌روش به کادر فنی تیم بزرگسالان هم بازگردد و در جام‌جهانی حضور داشته باشد. البته چند وقت قبل تاج پس از بررسی‌های مختلف حمید استیلی را به‌عنوان مدیر تیم المپیک انتخاب کرد تا انتخاب سرمربی و انجام سایر امور توسط استیلی با هماهنگی فدراسیون فوتبال انجام شود.

انتخاب سرمربی ظرف امروز و فردا

فدراسیون فوتبال تاکنون ١٢٥ بازی رده سنی امید را به مسئولان برگزاری بازی‌های آسیایی اندونزی ارسال کرده است. به این ترتیب سرمربی نفرات نهایی را از این لیست ١٢٥ نفره انتخاب خواهد کرد. رئیس فدراسیون فوتبال هم البته روز گذشته در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود نکونام،‌ علی کریمی و‌ سیروس پورموسوی جزو گزینه‌های اصلی هدایت تیم امید هستند به خبرنگاران گفت: «هم گزینه خارجی و هم گزینه داخلی داریم. همه این عزیزان در لیست ما حضور دارند و درنهایت ظرف یکی دو روز آینده انتخاب نهایی را انجام خواهیم داد تا بالاخره ضمن موفقیت در بازی‌های آسیایی به طلسم بیش از ٤٠‌سال ناکامی در رسیدن به المپیک پایان بدهیم.»

واکنش کریمی: با تاج به بهشت هم نمی‌روم!

علی کریمی دیروز در گفت‌وگوی کوتاهی با روزنامه شهروند درباره اعلام نامش بین گزینه‌های سرمربیگری تیم امید صحبت‌های جالبی داشت و گفت: «من هم در جلسه خصوصی که چند ماه قبل با تاج داشتم به خودش این حرف را زدم و هم در یک مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها! باز هم باید آن جمله را تکرار کنم که من با تاج به بهشت هم نمی‌روم و با دارودسته او امکان ندارد که همکاری داشته باشم. بارها گفته‌ام آنها در خدمت فدراسیون نیستند و این فوتبال است که در خدمت آنهاست و تا وقتی که مدیریت دست آنها باشد، یک روز خوش هم نخواهیم دید.

همین‌ حالا هم فدراسیون ٥ستاره نتوانسته خواسته‌های تیم‌ملی بزرگسالان را در آستانه جام‌جهانی به معنای واقعی فراهم کند و شما می‌بینید که چه فجایعی در این مدت رخ داده است. آن وقت برای تیم المپیک که مدت‌هاست تعطیل است، چه کار می‌خواهند بکنند؟ حتی اگر فرض بگیریم این تیم را تشکیل بدهند و به موفقیتی هم برسند، باز هم مشکلات سرجای خود باقی خواهند ماند، چون تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها روی اصول انجام نمی‌شود.» کریمی در پایان گفت: «آقایان با این صحبت‌هایی که من درباره آنها در این مدت داشتم، ترجیح می‌دهند اصلا علی کریمی در این فوتبال نباشد، چه برسد به این‌که بخواهند یک‌درصد هدایت یکی از تیم‌های ملی را به من بدهند. من البته بیکار بودن را به کارکردن با آنها ترجیح می‌دهم.»

شهروند

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۰۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است

به گزارش خبرنگار مهر، انتخاب سرمربی برای تیم ملی پرونده جدیدی است که در فدراسیون بسکتبال باز شده است. این موضوع از آنجایی در دستور کار قرار گرفته که قرارداد یک ساله «هاکان دمیر» به پایان رسیده و لازم است برای تعیین جایگزین او یا تمدید قراردادش، بررسی های لازم انجام شود.

به همین منظور نام مربیان داخلی و خارجی که خود هاکان دمیر هم یکی از آنها است، در فهرست گزینه های موردنظر فدراسیون بسکتبال قرار گرفته است. این فهرست و رزومه نام های مطرح در آن، در نشست شنبه گذشته کمیته فنی در اختیار اعضا قرار گرفت تا هر یک از آنها بررسی جداگانه خود را داشته باشند و آن را به منظور تصمیم گیری جمعی، ارائه دهند.

البته که در رابطه با انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و صلاحیت گزینه های مطرح، ابتدا باید در مورد لزوم داخلی یا خارجی بودن او جمع بندی حاصل شود سپس مربیان کاندیدا بر اساس شاخص های موردنظر و تطابق آنها با یکدیگر، مورد ارزیابی قرار بگیرند.

اینکه در شرایط فعلی و با در نظر گرفتن مجموع شرایط، مربی داخلی برای تیم ملی بسکتبال چاره ساز است یا اینکه بهتر است این مسئولیت به مربی خارجی سپرده شود، موضوعی است که در گفت و گو با علی توفیق کارشناس بسکتبال و از اعضای کمیته فنی به آن پرداخته شد. وی با تاکید بر اینکه قلبش با مربی ایرانی است، معتقد است که رویکرد فدراسیون دراین زمینه بیش از هر مسئله ای تعیین کننده است.

اتمام قرارداد هاکان دمیر، فدراسیون بسکتبال را وارد پروسه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی کرده است

ابهامات پیرامون انتخاب سرمربی جدید

علی توفیق در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در رابطه با انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال، موضوعات مختلفی مطرح است. معیار انتخاب چیست؟، می خواهیم با این انتخاب به قهرمانی جهان برسیم، قهرمان آسیا شویم و یا اصلا چه جایگاهی را دنبال کنیم؟، درکل چه هدفی را دنبال می کنیم؟ و .... اینها همه پرسش هایی است که در رابطه با انتخاب سرمربی تیم ملی مطرح است. اتفاقا همه اینها و خیلی سوالات دیگر، پرسش و ابهام خود من و دیگر اعضای کمیته فنی هم بود که در نشست نخست کمیته مطرح شد.

لزوم تعیین هدف گذاری

وی با یادآوری اینکه در نشست نخست کمیته فنی فهرستی از مربیان داخلی و خارجی ارائه شد، ادامه داد: قرار شد ابتدا هدف گذاری اصلی و اینکه با در نظر گرفتن آنها مربی منتخب، داخلی باشد یا خارجی انجام شود سپس اقدامات بعدی برای ارزیابی گزین ها و انتخاب یکی از آنها انجام شود.

مهم بودن فاکتور مالی در جذب مربی خارجی

«به عنوان یک کارشناس بسکتبال و با توجه به شناختی که از وضعیت امروز تیم ملی و در کل بسکتبال ایران دارید، با مربی خارجی موافق هستید یا داخلی؟»، این پرسشی بود که علی توفیق در پاسخ به آن گفت: برای تصمیم گیری در این زمینه فدراسیون باید ابتدا بر اساس شرایط خود به خصوص به لحاظ مالی به جمع بندی برسد. قطعا و حتما در مورد مربی خارجی مسائل مالی بیش از هر فاکتوری تعیین کننده است. البته که سطح مربی خارجی هم ملاک است. در هر صورت فدراسیون ابتدا باید در مورد جذب اسپانسر، حمایت وزارت و کمیته به یک جمع بندی کلی و قابل اطمینان برسد سپس در این زمینه تصمیم گیری کند.

تنور بسکتبال با مربی داخلی داغ می شود

توفیق که خود سابقه همکاری با کادر فنی تیم ملی بسکتبال را دارد در پاسخ به تکرار این پرسش که و اینکه «خود شما با گزینه داخلی موافق هستید یا خارجی؟»، خاطرنشان کرد: من قلبا به مربیان داخلی و زحمات آنها اعتقاد دارم، این مربیان داخلی هستند که چرخه بسکتبال را به گردش در می آورند و تنور آن را داغ نگه می دارند با همه اینها در مورد انتخاب سرمربی برای تیم ملی، سیاست های فدراسیون تعیین کننده است و اینکه مربی موردنظر را برای بازه زمانی کوتاه مدت میخواهد یا بلند مدت.

مرور پروسه همکاری با یک مربی خارجی

وی در این زمینه به پروسه ای که در زمان مرحوم محمود مشحون رییس پیشین فدراسیون بسکتبال برای جذب «بائرمن» طی شد، اشاره داشت و گفت: زمانی که مرحوم مشحون بعد از مدتی دوری دوباره به ریاست فدراسیون بازگشت، قرارداد دوماهه با بائرمن امضا شد چون در آن مقطع فرصت زیادی تا مسابقات قهرمانی آسیا نبود و صرفا قرار بود برای این رقابت ها تصمیم گیری شود. بعد از آن فصل جدید از همکاری بسکتبال ایران و این مربی آغاز شد. چون رضایت خاطر از عملکرد بائرمن در مسابقات قهرمانی آسیا ایجاد شده بود، قرار داد جدیدی برای مدت چهار سال با او امضا شد. امروز هم در مورد تیم ملی و سرمربی آن باید ابتدا سیاست و رویکرد کلی مشخص شود.

عضو کمیته فنی فدراسیون باید و نبایدهایی را در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی به خصوص از میان گزینه های خارجی مطرح می کند

قلبی که با مربی ایرانی است

مربی پیشین تیم ملی بسکتبال تاکید کرد: به عنوان یک عضو کمیته فنی قلب من با مربی ایرانی است اما بازهم می گویم مهمتر از هر مسئله ای، سیاست گذاری فدراسیون است. با لحاظ کردن این سیاست، می توان در مورد مربی خارجی یا داخلی به جمع بندی رسید سپس شاخص های لازم برای انتخاب رادر نظر گرفت و با تطابق دادن آنها با یکدیگر، از میان گزینه ها به جمع بندی رسید.

بسکتبال قادر به جذب مربی خارجی ۲ هزار دلاری نیست

توفیق در بخشی از این گفت و گو تصریح کرد: انتخاب درست نیازمند در نظر گرفتن خیلی موارد است. مثلا اینکه تیم ملی وارد پروسه پوست اندازی شده است. باید حتی این را در نظر داشت که مربی منتخب، با این روندی که آغاز شده، موافق است و می تواند آن را ادمه دهد یا نه، در عین حال باید به این موضوع توجه داشت بسکتبال ایران می تواند مربی خارجی جذب کند اما قطعا قادر به جذب مربی خارجی ۲ هزار دلاری نیست. نهایت مربی خارجی در سطح و لول مربیان خارجی قبلی باید جذب شود.

دوست ندارم جای رییس فدراسیون باشم

دبیر پیشین فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: من جای داوری رییس فدراسیون نیستم و دوست هم ندارم باشم اما او باید این موضوع را در نظر گرفته شود که امسال تیم ملی دو پنجره انتخابی برای کاپ آسیا دارد که شاید خیلی مهم نباشند اما خودِ کاپ آسیا که سال ۲۰۲۵ برگزار می شود، خیلی مهم است. سرمربی تیم ملی باید کیفیت مسابقات را بلد باشد و به بازیکنان هم اشراف داشته باشد و خیلی مسائل دیگر؛ فقط مسائل فنی مهم نیست.

مربی نیاید که فقط به دنبال رزومه باشد

وی یادآور شد: اگر قرار به جذب مربی خارجی شد باید به این موضوع خیلی توجه شود که حضور در بسکتبال ایران تاثیرگذار باشد نه اینکه فقط فرصتی برای جمع کردن رزومه باشد.

کد خبر 6086291 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است
  • پایان پیولی: زلاتان سرمربی میلان را انتخاب کرد
  • توضیح مدیرعامل تراکتورسازی درباره جذب گل‌محمدی
  • واکنش رسمی تراکتور به جذب گل‌محمدی
  • صحبت‌های مدیرعامل تراکتور درباره حضور گل‌محمدی در تبریز
  • نصیرزاده: مشکل یحیی به کمک خودش حل می‌شود
  • باشگاه تراکتور: مشکل یحیی فقط به دست یک نفر حل می شود | پاسخ صریح در خصوص مخالفت با گل محمدی
  • مشکل عجیب یونایتد برای اخراج تن‌هاخ: مربی نیست!
  • پیگیری جلسات کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال
  • ۹ کاندیدای سرمربی‌گری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌برتر تا قلب اروپا