Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس مرکز ملي فرش ايران گفت: فرش دستباف ايران در کنار بازارهاي سنتي مثل آمريکا، آلمان و ايتاليا، بازارهاي جديدي در چين، روسيه، آفريقاي جنوبي و برخي از کشورهاي آمريکاي لاتين يافته است.

«حميد کارگر» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا، افزود: به طور معمول فرش دستباف ايران 2 دسته بازار دارد؛ نخست بازارهايي که از ديرباز مشتري فرش ايراني بودند يا فرش ايراني در سبک زندگي مردم آن کشورها حضور دارد؛ دسته دوم، بازارهايي جديد که در سال هاي اخير به جمع مشتريان فرش ايراني پيوسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: مشتريان قديمي فرش ايراني، يا خودشان مصرف کننده فرش دستباف ايران اند يا به عنوان محلي براي صادرات مجدد فرش دستباف، شهرت پيدا کرده اند.
رئيس مرکز ملي فرش ايران اظهار کرد: آلمان، ايتاليا، فرانسه و سوئيس در اروپا، آمريکا در آمريکاي شمالي، امارات، کويت قطر و لبنان در غرب آسيا و ژاپن در شرق آسيا، از بازارهاي سنتي ما محسوب مي شوند.
وي در مورد دسته دوم مشتريان فرش دستباف ايران گفت: اين بازارها، بازارهايي جديدي هستند که در سال هاي اخير به جمع مشتريان فرش ايراني پيوسته اند.
کارگر گفت: شاخص ترين بازار جديد فرش دستباف ايراني چين است که روزگاري يکي از رقباي شاخص ما در فرش دستباف بود.
رئيس مرکز ملي فرش دستباف ايران، اظهار کرد: براساس آمارهاي 10 ماهه صادرات فرش دستباف، چين در مقام هفدهم کشورهاي خريدار فرش دستباف ايران قرار دارد.
به گزارش ايرنا، صادرات فرش دستباف در سال 1395 نسبت به سال پيش از آن 23 درصد رشد داشت و اين روند افزايشي صادرات فرش دستباف که از آخر 1394 آغاز شد، در سال 1396 نيز ادامه يافت.
براساس آمارهاي گمرک جمهوري اسلامي، از ابتداي سال 96 تا پايان دي ماه، 336 ميليون دلار فرش دستباف به بازارهاي بين المللي صادر شد که در مقايسه با مدت زمان مشابه سال پيش از آن، 20 درصد رشد داشت.
اقتصام**9189** 2023
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۰۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران

به گزارش تابناک، لایحه جدیدی که به جو بایدن اختیار تشدید تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را می‌دهد، در آستانه تبدیل شدن به قانون است. با این حال، به نظر می‌رسد رئیس جمهور آمریکا تمایلی به اعمال فوری این تحریم‌ها در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و در شرایط حساس بازار انرژی جهانی نداشته باشد.

تحریم‌های جدید در واکنش به تنش‌ها

این تحریم‌ها که اواخر هفته گذشته توسط مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، در پاسخ به حمله موشکی ایران به اسرائیل اعمال شده است. طبق این مصوبه، دامنه تحریم‌ها علیه صادرات نفت خام ایران گسترش یافته و بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی که در تجارت نفت ایران دخیل هستند نیز هدف قرار خواهند گرفت.

اما آیا بایدن ماشه تحریم‌ها را می‌چکاند؟

با وجود لحن قاطعانه قانون جدید، تحلیلگران بازار نفت معتقدند که بایدن تمایلی به اقدامی که منجر به افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود، ندارد. برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که او با اعطای معافیت‌هایی، اجرای کامل تحریم‌ها را به تعویق خواهد انداخت.

این رویکرد مشابه سیاستی است که دولت بایدن در قبال روسیه و تهاجم این کشور به اوکراین در پیش گرفته است. کاخ سفید با اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه، سعی در محدود کردن درآمدهای این کشور دارد، اما در عین حال برای جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی نفت و تشدید تورم، اجازه داده است صادرات نفت روسیه ادامه یابد. این ملاحظات، به‌ویژه در سال انتخابات ریاست‌جمهوری، از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر این، آمریکا حتی با وجود تمدید تحریم‌ها، به ونزوئلا نیز اجازه داده است به صادرات نفت خود ادامه دهد. این اقدامات نشان می‌دهد که بسیاری از بازیگران بازار نفت، تحریم‌های جدید علیه ایران را چندان جدی نمی‌گیرند، چرا که انتظار دارند مشابه تحریم‌های روسیه، معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران نیز در نظر گرفته شود.

تأثیر نامشخص بر بازار

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد جزئیات اجرای این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی قانون جدید است، اما انتظار نمی‌رود تا پیش از پاییز، تأثیر قابل‌توجهی بر بازار نفت داشته باشد.

با این حال، بازار نفت در حال حاضر به شدت به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل به بالاترین سطح 6 ماه گذشته یعنی بیش از 92 دلار در هر بشکه رسید. این افزایش قیمت در شرایط تقاضای جهانی بالا و تداوم طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش رخ داده است.

دیگر خبرها

  • نوه نلسون ماندلا: اراده فلسطینی‌ها الهام بخش ماست
  • وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی است
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • آفریقای جنوبی تحقیق درخصوص گورهای جمعی غزه را خواستار شد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه