Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان مربوطه باید جهت توضیحات لازم زمانی که کمیسیون اقتصادی از آن‌ها دعوت به عمل می‌آورد، در کمیسیون حضور یابند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، محمدرضا پورابراهیمی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش وزارت اقتصاد و بانک مرکزی درباره مواد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید یعنی واگذاری بنگاه‌های اقتصادی بانک‌ها گفت: بانک مرکزی هیچ همکاری مشخصی با کمیسیون اقتصادی ندارد و چندین جلسه دراین باره تشکیل شده که آقای سیف و معاون ارزی ایشان علی رغم اینکه به جلسه دعوت شده بودند، در نشست کمیسیون اقتصادی حضور نیافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ گزارش مشخصی درباره واگذاری بنگاه‌های اقتصادی از سوی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد به مجلس ارائه نشده است، افزود: اعداد و ارقامی که جدیداً از سوی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد درباره بنگاه داری بانک‌ها ارائه می‌شود، نیازمند بررسی در مجلس است.

وی با تاکید بر اینکه واگذاری بخشی از بنگاه‌ها و شرکت‌ها که عملیات غیربانکی انجام می‌دهند، از وظایف بانک مرکزی بوده است، ادامه داد: یکی از تکالیف بانک مرکزی این بوده که عملیات بانکی و غیربانکی را درحوزه فعالیت بانک‌ها مشخص کند، چرا که هیچ آیین نامه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

نماینده مردم کرمان و راور درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه براساس گزارش ارائه شده از سوی بانک مرکزی ۱۵ بانک و موسسه اطلاعات آن‌ها حسابرسی و تایید شده است، یادآور شد: براساس گزارش بانک مرکزی اطلاعات ۱۸ بانک و موسسه که حسابرسی آن‌ها انجام شده، تایید نشده است در حالی که براساس قانون مصوب شده ظرف مدت ۳ سال مازاد دارایی‌های بانک‌ها واگذار شود.

پورابراهیمی افزود: در شرایط کنونی که صحت و سقم گزارش‌ها و اطلاعات ۱۸ بانک تایید نشده، چگونه می‌توان درباره واگذاری‌ها اقدامی انجام داد، لذا بانک مرکزی در این باره کوتاهی کرده است.

وی با بیان اینکه واگذاری‌های بنگاه‌های اقتصادی بانک‌ها که بخشی مرتبط با دولت بوده، باید با رعایت اصل ۴۴ قانون اساسی صورت می‌گرفته است، ادامه داد: هیچ اطلاعاتی درباره چگونگی واگذاری این بنگاه‌ها وجود ندارد و کمتر از ۴۰ درصد اطلاعات ارائه شده درباره حسابرسی‌ها مورد تایید است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سازمان امور مالیاتی نیز باید گزارشی درباره اخذ مالیات از بنگاه‌های اقتصادی بانک ها، ارائه دهد، اظهار داشت: از زمانی که نرخ مالیات از بنگاه‌های اقتصادی بانک‌ها ۲۸ درصد اعلام شده آیا از سوی سازمان امور مالیاتی مبلغ از آن‌ها اخذ شده است، چرا که مقرر شده بابت هر سال تاخیر عددی به مالیات بنگاه‌های اقتصادی بانک‌ها افزوده شود تا تشویق شوند به جای بنگاه داری به مسائل پولی و مالی بپردازند.

وی افزود: هیچ نظارتی بر اقدامات بانک مرکزی درباره آیین نامه‌هایی که درباره واگذاری بنگاه‌های اقتصادی بانک‌ها تهیه شده، انجام نشده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: باید این فرصت داده شود که یک گزارش جمع بندی توسط کمیسیون اقتصادی ظرف یک ماه آینده تهیه شود تا گزارشی درباره این موضوع مهم یعنی نحوه واگذاری بنگاه‌های اقصادی انک‌ها و میزان آن به نمایندگان ارائه شود.

پورابراهیمی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در واگذاری بنگاه‌های اقتصادی بانک‌ها موضوع افزایش سرمایه‌ها است، افزود: گفته شده که ۱۵ هزار میلیارد تومان واگذاری وجود داشته که این رقم باید به حساب افزایش سرمایه برود، اما گزارشی درباره افزایش سرمایه وجود ندارد.

به گزارش خانه ملت رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این نماینده گفت: رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان مربوطه باید جهت توضیحات لازم زمانی که کمیسیون اقتصادی از آن‌ها دعوت به عمل می‌آورد، در کمیسیون حضور یابند.

لاریجانی تصریح کرد: بانک مرکزی باید گزارش دهد که در چه بخشی افزایش سرمایه داشته است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد

معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در این سازمان به حکومت کنونی کابل شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالسلام حنفی» معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با «حنان حسن بلخی» رئیس منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در این سازمان به حکومت کنونی کابل شد.

ارگ در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت حنفی خواستار بازگرداندن عضویت افغانستان در نشست‌های منطقه‌ای کمیته اجرایی این سازمان شده است.

ریشه کنی فلج اطفال (پولیو) با همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تأمین واکسن و فعال سازی آزمایشگاه‌های تشخیص فلج اطفال از دیگر موارد گفتگوی حنفی و حنان حسن بلخی بوده است.

معاون اداری نخست وزیر طالبان همچنین خواستار ایجاد مرکز درمان سرطان، کلینیک‌های بهداشتی درمانی در مناطق دوردست، همکاری برای پیشگیری از سوءتغذیه کودکان، تامین آب آشامیدنی سالم، تجهیز کلینیک‌ها و درمانگاه‌ها به تجهیزات پزشکی پیشرفته و آموزش متخصصان شدند.

وزیر بهداشت طالبان: افغانستان با کمبود پزشک زن مواجه استطالبان: جامعه جهانی با بخش بهداشت افغانستان برخورد سیاسی نکنددیدبان حقوق بشر: کاهش کمک‌های خارجی نظام بهداشت افغانستان را با بحران مواجه کرده است

عبدالسلام حنفی در این دیدار با اشاره به جاری شدن سیلاب شدید در ولایت‌های مختلف افغانستان بر حمایت و همکاری سازمان‌های بین‌المللی از فراهم‌آوری کشت و معیشت جایگزین برای کشاورزان تأکید کرد.

حنان حسن بلخی با تاکید بر این که موضوع سلامت، غیرسیاسی است، اظهار داشت امیدواریم در زمینه بهتر بهداشت و درمان شرایط آموزشی بهتری برای مردم افغانستان فراهم شود زیرا مردم افغانستان شایستۀ دسترسی به خدمات بهتر در عرصۀ مختلف از جمله بهداشت و درمان می‌باشند.

بلخی همچنین اذعان داشت با همکاری نهادهای بین المللی و اتحادیه اروپا پروژه سه ساله ایجاد مراکز بهداشت و درمان در ولایات مختلف افغانستان در دست اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!