Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-02@03:28:09 GMT

تعمیرات جهادی توزیع برق در 65 نقطه غرب مازندران

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۲۳۱۳۶

تعمیرات جهادی توزیع برق در 65 نقطه غرب مازندران

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، کیوان فرح‌زاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تجارب حاصل از تأمین برق مطمئن در زمان وقوع حوادث سبب افزایش روز افزون اهمیت موضوع برنامه‌ریزی‌های پیشگیرانه و تمرین وظایف محوله در شرایط اضطراری برای بهنگام‌سازی ظرفیت‌های مدیریت بحران و افزایش توان آمادگی و مقابله شده است.

وی افزود: به همین منظور در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در امر اقتصاد مقاومتی، در سال 96 به میزان 152 کیلومتر اصلاح شبکه با 307 اکیپ عملیاتی و بیش از 11 میلیارد ریال اعتبار و هزار و 230 نفر از همکاران اجرایی در قالب مانور تعمیرات جهادی محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهره‌برداری شرکت توزیع برق غرب مازندران نیز در تشریح اجرای این سیاست‌ها گفت: با توجه به اصول حاکم در مدیریت بحران، تعمیرات پیشگیرانه با رویکرد مقوله پدافند غیرعامل موجب افزایش پایداری شبکه و کاهش پیامدهای بحران شده و امکان بازسازی مناطق آسیب دیده را با کمترین هزینه فراهم می‌کند.

ابراهیم قلی‌نژاد تصریح کرد: در مانورهای تعمیرات جهادی که توسط شرکت توزیع غرب مازندران برگزار شد تعداد 676 زون کاری در65 نقطه در حوزه‌های اصلاح و بهینه سازی رابط‌های ورودی و خروجی قطع کننده‌ها و توقف‌های خط20 کیلوولت با سیم روکش‌دار، تعویض مقره و براکت، نصب اسپیسر، شاخه‌زنی، تعمیرات ترانس و تنظیم فلش سیم و...  رفع عیب شده است.

علیرضا آزادبر رئیس دفتر پدافند غیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران نیز به دستاوردهای برگزاری مانورهای جهادی تعمیرات خطوط شبکه در سال 96، گفت: تحقق منویات مقام معظم رهبری در امر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، کاهش خاموشی‌های ناخواسته، کاهش هزینه‌های جاری شرکت، جلب رضایت مشترکان، آمادگی در صورت بروز بحران‌های مختلف، همدلی و همراهی همکاران و پیمانکاران در کار گروهی بوده است.

 با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته اجرای مانورهای جهادی تعمیرات بر روی خطوط برق غرب مازندران در سال 97 نیز ادامه دارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۳۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود

محمدطاهر بابازاده مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شد، گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

او افزود: در مازندران ۱۰۰ نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. بر همین اساس نیز از سرمایه‌گذاران خواستیم که در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند.

بابازاده گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است. با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است. با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران محترم در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار