Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش در برنامه پاسخگویی استودیو الفبا، نیاز سنجی، تربیت اجتماعی و تربیت سیاسی ومشارکت در تصمیم سازی‌ها را از دستاوردهای مجلس دانش آموزی دانست.در ادامه سلسله برنامه‌های پاسخگویی، علیرضا کاظمی ضمن حضور در استودیو الفبا، با اشاره به تشکیل آخرین نشست دوره هشتم مجلس شورای دانش آموزی در تهران اظهار کرد: دانش آموزان در این نهاد فرهنگ تعامل و مهارت‌های ارتباطی را فرا گرفته و با مقوله‌های فرهنگی آشنا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ایجاد روحیه انتقادی و انتقادپذیری و کمک به مسئولان برای تصمیم گیری در حوزه‌های مختلف آموزشی و پرورشی را از دیگر دستاوردهای مجلس دانش آموزی برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از بزرگ‌ترین موانع در حوزه تعلیم و تربیت را آموزش زدگی، دانش محوری و کنکور زدگی دانش آموزان اعلام و از آن به عنوان بلای جان نظام آموزشی یاد کرد و گفت: تمامی تمرکز دانش آموزان بر دانش اندوزی است به همین خاطر زمانی باقی نمی‌ماند که دانش به رفتار تبدیل شود.

کاظمی برگزاری آزمون‌ها و کنکور را سدی بزرگ در مسیر تحقق مسائل تربیتی و پرورشی دانست و اظهار کرد: همین مساله مانع تحقق کامل سند تحول نظام آموزشی شده است.

معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مجلس دانش آموزی از سال ۸۰ ۱۳و بنا بر مصوبه ۶۷۲ شورای عالی آموزش و پرورش راه اندازی شد و انتخابات آن هر دو سال یک بار برگزار می‌شود، گفت: حدود ۹۲ هزار مدرسه و ۱۱ میلیون دانش آموز در انتخاب نمایندگان این مجلس مشارکت دارند.

کاظمی تصریح کرد: در ابتدا دانش آموزان در سطح مدرسه اقدام به برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی کرده و ۶۲ هزار نفر به عنوان نماینده دانش آموزان در شورا انتخاب می‌شوند.

وی اضافه کرد: روسای این شوراهای دانش آموزی سپس وارد مرحله شهرستانی شده و با شرکت در انتخابات به مرحله استانی راه می‌یابند و در ‌‌نهایت به ازا هر صد هزار دانش آموز در استان یک نفر به عنوان نماینده وارد مجلس دانش آموزی می‌شود.

معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مجامع مشورتی مجلس دانش آموزی سال تحصیلی آینده در استان‌ها فعال می‌شود، گفت: بنای این مجلس بر کارهای اجرایی نیست بلکه هدف ایجاد بستری برای تربیت دانش آموزان است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد

خواجه‌ای رییس آموزش و پرورش بافق در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان گفت: سال تحصیلی جدید را با کمبود بیش از ۲۰۰ معلم آغاز کردیم و از طرف دیگر به علت مهاجرپذیر بودن شهرستان به علت وجود معادن، بالاترین تراکم دانش آموزی استان مربوط به بافق است.

او افزود: در سند تحول بنیادین مطرح شده بود که دانشگاه فرهنگیان باید مجددا به نسبت نیروی بازنشسته، نیرو بگیرد، اما متاسفانه این مقوله مغفول مانده و به تبع خروجی بازنشستگی، ورودی نداشتیم. 

خواجه‌ای تصریح کرد: ۶۵ درصد نیرو‌های مقطع متوسطه ما، بازنشستگان هستند. 

او ادامه داد: از ۵۳۰ نفر شرکت کننده آزمون استخدامی، تنها ۵ مرد بافقی شرکت کرده بودند و همین دلیل کمبود نیروی معلم مرد در مفطع ابتدایی است. 

خواجه‌ای خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تا کنون، بالغ بر ۴ میلیارد تومان (از جمله ۷۱۹ میلیون تومان برای هزار صندلی، ۷۶۰ میلیون تومان برای میز و صندلی معلم، ۶۵۰ میلیون تومان برای دستگاه کپی، ۸۰۰ میلیون تومان حصارکشی یکی از مدارس، ۵۰۰ میلیون تومان برای تعمیرات مدارس و..)، از سوی فرمانداری بافق به آموزش و پرورش شهرستان کمک شده است. 

او تصریح کرد: نوسازی مدارس استان تاکنون ۵۵ میلیارد تومان به بافق کمک کرده است. 

رئیس آموزش و پرورش بافق گفت: باتوجه به گفته استاندار در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی، ۲۰ درصد از منابع درآمدی شهرستان و استان باید به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند، اما هنوز اجرایی نشده است. 


او افزود: برای انگیزه دهی به دانش آموزان در تحصیل، در حوزه آموزش در نقطه پیک که سال دوازدهم است درمورد فرصت‌های مطالعاتی، مشاور، روش‌های مطالعاتی و... برنامه ریزی داریم. 

خواجه‌ای بیان کرد: در حوزه پرورش و مشاوره‌ای نیاز ما بیش از اینهاست؛ تنها یک مشاور آقا و سه مشاور خانم در سطح شهرستان داریم و با وجود این، سهمیه‌ای برای ما درنظر گرفته نشده است. 

او ادامه داد: درنظر داریم دوره‌های دانش افزایی روانشناسی، تربیتی و توسعه شخصیتی، برای معلمان برگزار شود تا بخشی از این نیاز برطرف شود. 

رئیس آموزش و پرورش بافق گفت: ۱۰-۱۲ تا از پست‌های اداری ما خالی است و نیروی تخصصی نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی طرح بوم در اردبیل
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج