Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@04:19:09 GMT

طرح مشاغل خانگی در بیجار نیازمند حمایت مسئولان است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۲۳۳۲۶

طرح مشاغل خانگی در بیجار نیازمند حمایت مسئولان است

سنندج - ایرنا - طرح مشاغل خانگی با هدف اشتغال و درآمدزایی افراد در منزل، این روزها با اعطای تسهیلات قرض الحسنه با اقساط بلند مدت، بسیاری از زنان، دختران و حتی مردان را در لیست شاغلین قرار داده ولی همچنان ایجاد شغل در این بخش نیازمند توجه و حمایت مسئولان است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ایجاد شغل در بستر مشاغل خانگی با دریافت تسهیلات ارزان قیمت با نرخ سود چهار درصد برای متقاضیان، در راستای کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال توسط دولت تدبیر و امید مورد توجه قرار گرفته و روزنه امیدی برای ایجاد اشتغال بویژه با کسب و کارهای نیازمند به سرمایه کم بر روی جامعه بیکاران گشورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارگروه اشتغال شهرستان بیجار به صورت مرتب و منظم برگزار می شود و طرح های متقاضیان اشتغالزایی را بررسی می کند تا در صورت داشتن توجیه و قابلیت اجرایی شدن، برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی کند.
طرح های اشتغالزایی هر کدام به نوبت در کارگروه مورد بررسی قرار می گیرند و با تایید اعضا، طرح های کمتر از 250 میلیون ریال پس از تصویب کارگروه به صورت مستقیم جهت دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی می شوند.
طرح مشاغل خانگی از آن دسته اموری است که تحقق آن در زمان کم و بازده مناسبی دارد که در صورت حمایت و تقویت توسط متولیان امر، می تواند در کاهش نرخ بیکاری بویژه در میان جامعه زنان، دختران و زنان سرپرست خانوار و افرادی با تونایی مالی کم ولی ذهن خلاق موثر باشد.
ایجاد یک طرح اشتغالزای خانگی نیازمند دریافت تسهیلات ارزان قیمت در حداقل زمان است تا به سرعت ایده تبدیل به فرصت شغلی شود و سودهی و بازگشت تقریبی سرمایه را تضمین کند.
به جرات می توان گفت درآمدزایی در یک شغل خانگی، آن هم در چند ماه ابتدایی شروع به کار، چندان عملی نیست لذا ارائه مهلت تنفس جهت باز پرداخت اقساط، بهترین همیاری بخش دولتی برای تثبیت شغل و راه اندازی اینگونه کسب و کارها است.
مشاغل خانگی فرش بافی، چرم دوزی، مروارید بافی و سوزن دوزی از جمله حرفه هایی هستند که بیشترین تقاضا برای دریافت تسهیلات این حوزه را دارند که بیشتر متقاضیان نیز زنان خانه دار و سرپرست خانوار هستند.
یکی از متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بعد از گذشت چند ماه از ثبت درخواست اولیه در سایت، تایید کارگروه و ارائه مدارک به بانک عامل، تسهیلاتی با نرخ چهار درصد دریافت کردم.
رضایی افزود: در سایت ثبت نام فرصت لازم جهت شروع به کار و ایجاد سرمایه در گردش را حدود 6 ماه ثبت و پس از اعلام بانک مبنی بر آمادگی پرداخت تسهیلات، متوجه شدم فقط یک ماه تا پرداخت اولین قسط فرصت شروع به کار دارم.
وی تاکید کرد: پرداخت اقساط ماهیانه سه میلیون ریال در مدت زمان 36 ماه برای یک شغل خانگی جدید و نوپا، توان فکری و تولید را تحت تأثیر قرار می دهد و شاغلین این گونه طرح ها را از همان ابتدا درگیر مشکلات پرداخت اقساط می کند.
گلی یکی دیگر از متقاضیان ایجاد مشاغل خانگی معتقد است: پس از چند ماه طی کردن مراحل تکمیل پرونده در بانک عامل، وقتی زمان دریافت تسهیلات فرا رسید متوجه فرجه یک مااه برای پرداخت اقساط وام شدم و چون در این مدت امکان راه اندازی شغل و کسب درآمد و پرداخت اقساط را نداشتم از گرفتن تسهیلات انصراف دادم.
وی تاکید کرد: روزی که در سایت اشتغالزایی ثبت نام کردم زمان تنفس برای بازدهی اقساط تسهیلات را پنج ماه پس از دریافت وام اعلام کردم و با اطمینان از اینکه در این مدت می توانم شرایطی را فراهم کنم که اقساط را در سر رسید پرداخت کنم، در این طرح ثبت نام کردم.
او با ابراز نگرانی از اینکه با وضعیت فعلی بازار و اقساط سه میلیون ریالی تسهیلات گفت: نمی توانم از عهده پرداخت آن بر آیم و به ناچار مجبور می شوم به جای ایجاد شغل، تسهیلات دریافتی را نزد بانک دیگری سپرده گذاری بلند مدت کنم تا از محل سود آن اقساط وام را بپردازم.
با این شرایط تعداد کمی از متقاضیان طرح مشاغل خانگی در شهرستان بیجار، تسهیلات دریافتی را در طرح معرفی شده هزینه می کنند و بیشتر متقاضیان با هدف بازپرداخت اقساط، تسهیلات دریافتی را در بانک ها و موسسه های مالی بصورت سپرده های بلند مدت سرمایه گذاری می کنند.
سرپرست اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی بیجار می گوید: در طرح مشاغل خانگی بیش از 97 نفر با نیازمندی به 10 میلیارد و 700 میلیون ریال تسهیلات به کارگروه اشتغال شهرستان معرفی شدند.
پرویز نظری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تنها 70 نفر از متقاضیان این طرح به بانک های عامل معرفی شدند و از این تعداد، 46 نفر موفق به دریافت تسهیلات شده اند.
وی گفت: سهم شهرستان بیجار در طرح مشاغل خانگی 10 میلیارد و 700 میلیون ریال است ولی اعتبار جذب شده توسط متقاضیان تاکنون چهار میلیارد و 440 میلیون ریال بوده است.
سرپرست اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی بیجار یادآور شد: طرح مشاغل خانگی و پشیبان فاقد فرصت یا تنفس برای شروع به کار است و متقاضیان پس از دریافت تسهیلات باید پس از یک ماه برای پرداخت اقساط اقدام کنند.
شهرستان بیجار در شرق استان کردستان و حدود 89 هزار نفر در آن سکونت دارند.
7350/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مشاغل خانگي تسهيلات توليد و اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مولوی ظهر پنج شنبه در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی استان با نماینده معزز ولی فقیه در استان چهارمحال وبختیاری اظهار کرد: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پول، پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی سال گذشته بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به ۱۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی افزود: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی اذعان داشت: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

کد خبر 6088574

دیگر خبرها

  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • ۱۱ هزار متقاضی در اردبیل تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان