Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: پیام رسان‌ها به طور مستقل مجاز به نقل و انتقال پول نیستند، مگر اینکه از بانک مرکزی برای این امر مجوز داشته باشند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، علی دیواندری صبح امروز در حاشیه نشست خبری ششمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا در پاسخ به سوالی درباره قانونگذاری مشخص برای پرداخت از طریق پیام رسان‌ها اظهار کرد: پژوهشکده پولی و بانکی هنوز اقدامی را در این زمینه انجام نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیام رسان‌های داخلی زیر چتر بانک‌ها مجوز برخی کار‌ها را دارند، افزود: پیام رسان ها به طور طبیعی و مستقل مجاز نیستند تا نقل و انتقال پولی انجام دهند مگر اینکه از بانک مرکزی مجوز داشته باشند.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی همچنین درباره بنگاه داری بانک‌ها و راهکار‌های وصول مطالبات معوق که از جمله محور‌های ششمسن همایش تجاری و بانکی ایران و اروپاست، گفت: مطالبات معوق ابعاد مختلفی دارد؛ یکی از ابعاد آن تبدیل شدن این موضوع به یک روند و عارض شدن بیشتر مشتریان است.

وی افزود: باید به دنبال راه حل‌های سیستمی برای وصول مطالبات معوق بود و در ششمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا قصد داریم از تجارب کشور‌های عضو اتحادیه اروپا که با مشکل مطالبات معوق روبرو بوده اند، استفاده کنیم.

دیواندری در ادامه خاطرنشان کرد: زمانی با یک بدهکار بانکی و چگونگی وصول مطالبات از وی طرف هستیم، ولی زمانی این موضوع به یک مشکل اقتصادی تبدیل می‌شود که برای آن باید به دنبال راه حل‌های سیستمی باشیم.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی تمرکز ششمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا را بر روی رسیدن به راهکار‌های علمی در زمینه وصول مطالبات معوق دانست و گفت: تاکنون از سوی پژوهشکده پولی و بانکی در قالب یادداشت‌های سیاستی، توصیه‌هایی به نهاد‌های تصمیم گیر شده؛ با این حال این موضوعی نیست که یکبار بررسی و راه حل دائم داشته باشد، بلکه به طور دائم در حال پیشرفت است.

وی افزود: در حال حاضر بیشتر بانک‌ها دارایی‌ها و ملک‌های مازاد خود را برای فروش گذاشته اند و از طرف دیگر قوه قضاییه و نهاد‌های نظارتی نیز در حال همکاری با بانک‌ها در زمینه وصول معوقات هستند.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی درانت‌ها گفت: در مقطعی اوراق بورسی مانند اسناد خزانه با توافق وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه منتشر شد و این موضوع از جمله راهکار‌هایی بود که در چنین همایش‌هایی به آن رسیدیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • دریافت متن آهنگ‌ها در اسپاتیفای پولی می‌شود
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی