Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور گفت: تمامی پیام رسان‌ها اگر به صورت موج ناگهانی مردم بخواهند ورود کنند، دچار چالش خواهند شد که ما برنامه خود را در چند مرحله اعلام خواهیم کرد تا به آرامی جمعیت به سمت پیام‌رسان‌ها هدایت شوند. ناطقان: سیدابوالحسن فیروزآبادی – دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور - پس از بازدید از مرکز نگهداری داده مدرن و مجهز که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شده بود تا برای پیام‌رسان‌های داخلی فراهم کند، در نشستی با مدیران پیام‌رسان‌های داخلی در رابطه با نگرانی مدیران پیام رسان‌های داخلی درباره سرعت افزایش کاربران جدید به صورت موج ناگهانی و همچنین عدم ارایه خدمات مناسب از سوی اپراتورها به دلیل کاهش تعرفه استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، گفت: تمامی پیام رسان‌ها اگر به صورت موج ناگهانی مردم بخواهند ورود کنند، دچار چالش خواهند شد که ما برنامه خود را در چند مرحله اعلام خواهیم کرد تا به آرامی جمعیت به سمت پیام‌رسان‌ها هدایت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین تصریح کرد: به این که تعرفه استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی یک سوم استفاده از پیام رسان‌های خارجی است و اپراتورها ممکن است ارتباطات مربوط به پیام رسان‌های داخلی را با کیفیت و اولویت کمتری به کاربران سرویس دهند، رسیدگی خواهیم کرد و اگر موردی به صورت واقعی و عملی بود گزارش دهند تا برطرف کنیم.
او گفت: کوچ سازمان‌ها، دستگاه‌ها و کانال‌های پرظرفیت به پیام‌رسان‌های داخلی و در نتیجه ارایه سرویس بیشتر به مردم برنامه‌ای است که به طور جدی مورد وفاق مسئولان کشور است و قوای سه گانه کشور علاقمندند این کار به سرعت انجام شده و موانع این راه برطرف شود.
وی با اشاره به این که در این مسیر باید پیام رسان‌ها هم تلاش بیشتری داشته باشند، افزود: امیدواریم تا در فرصت زمانی مناسب سرویس پایدار و فنی با استحکام امنیتی و رعایت حریم خصوصی از سوی پیام‌رسان‌ها به شهروندان ارایه شود.
فیروزآبادی با بیان این که در حوزه فضای مجازی می‌توانیم توسعه مناسبی در حوزه اقتصاد دیجیتالی داشته باشیم، اعلام کرد: با توجه به تاکید ویژه برای پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات باید خدمات پایه در کشور به سمتی برود که توسط شرکت‌های داخلی و بخش خصوصی ارایه شود و بومی سازی مناسبی در حوزه اقتصاد دیجیتالی داشته باشیم تا در این حوزه بتوانیم اقتصادی مناسب با استانداردهای بین المللی، پایدار و چالاک در برابر تحولات جهانی در داخل کشور داشته باشیم.
وی با اشاره به سال حمایت از کالای ایرانی تصریح کرد: باید پلت فرم‌ها، سکوها و خدماتی که ارایه می‌شود، ایرانی باشد و در این راه همه مردم نقش ایفا کنند. دولت به عنوان قوه مجریه کشور تصمیم دارد این کار صورت گیرد اما این کار بدون نقش آفرینی مردم امکانپذیر نیست.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: نوع توسعه تکنولوژی مربوط به فضای مجازی توسعه تکنولوژی از نوع مشارکت و تعامل بوده که به صورت افقی است و از نوع عمودی نیست که چند سرمایه دار بخواهند صنعتی را در کشور پیاده سازی کنند و در واقع مبتنی بر مشارکت همراه با تعامل از سوی مردم است.
وی گفت: باتوجه به ویژگی‌های فضای مجازی، رفتار مردم به شدت تابع خدماتی است که ارایه داده می‌شود و ما شاهد تغییر و تحول سریع در رفتار مردم هستیم، بنابراین اگر پیام رسانی رفتار مناسب نداشته باشد، نیازهای مشتریان را برطرف نکند و در ذهن کاربران اقناع لازم را نتواند ایجاد کند، به راحتی در مدت خیلی کوتاه و حتی در کمتر یک شبانه روز کاربران خود را از دست خواهد داد. این در حالی است که در هیچ صنعتی در گذشته شاهد چنین پدیده‌ای نبودیم، یعنی صنعتی برای استقرار در یک کشور در مرحله اول ورود به بازارش زمان می برد و هم چنین خروج آن نیز سالها طول می کشید.
فیروزآبادی با اشاره به حوادث اخیر در جریان فیس بوک و سقوط ارزشی چند ده میلیارد دلاری آن، تاکید کرد: سایز اقتصاد ایران در این حد نیست اما رفتار کاربران می تواند به همان شدت باشد، چون جامعه ما یک جامعه همگرا و پیوسته تر نسبت به جامعه غربی است. در جوامع غربی فردی گرایی و واگرایی بیش از جوامع ماست و بر همین اساس رفتارهای ما نیز می‌تواند خیلی سریع‌تر و عکس العمل‌ها خیلی شدیدتر باشد، بنابراین پیام رسان‌های داخلی باید در ارایه خدمات به مردم رضایتمندی آنها راهدف قرار دهند و رضایتمندی مردم در خدمات مناسب، پایدار و امن و همچنین ارایه خدمات نو است.
وی افزود: ما شاهدیم پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام در جهت ارایه خدمات نو حرکت کرده و علاوه بر این که پیام‌رسان و شبکه اجتماعی هستند، در حال تبدیل به سکوی اقتصادی نیز بوده و می‌خواهند تا اقتصاد کشورها را در اختیار بگیرند. در حوادثی که در روسیه اتفاق افتاد، غول‌های بزرگ اقتصادی آمریکا در این نزاع فضای مجازی میلیاردها دلار متضرر شدند و تلگرام اعتراف کرد که چند صد میلیون دلار متضرر شده و آمازون و گوگل هم قاعدتا به همین میزان باید متضرر شده باشند و این همه با هدف آماده‌سازی برای تصاحب بخشی از اقتصاد این کشور است.
فیروز آبادی اظهار کرد: باید توجه داشت که این هزینه برای نگهداشتن یک جامعه در یک پیام رسان نیست بلکه این هزینه برای تصرف اقتصادی یک کشور صورت می گیرد بنابراین باید در مرحله نخست تلاش کنیم تا پیام رسان خوبی داشته باشیم و نیازهای پیام رسان اجتماعی را در جامعه ایرانی تامین کنیم و امیدواریم که پیام‌رسان‌های داخلی در مرحله بعد تبدیل به سکویی برای ارایه خدمات به مردم شوند و در فضای مجازی در کشور که از تامین پیام‌رسان با هدف خروج از انحصار پیام‌رسان خارجی کشور شروع شده و درنهایت دستیابی به سکوهای قابل توجهی برای ارایه خدمات است، نقطه آغاز یک تحول بزرگ باشیم.
منبع: ایسنا برچسب ها: فیروزآبادی ، پیام رسانهای داخلی ، وزارت ارتباطات ، فیلترینگ تلگرام

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فیروزآبادی پیام رسانهای داخلی وزارت ارتباطات فیلترینگ تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۴۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی فداکار، ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان کرمان اظهار داشت: اطلاع رسانی کامل به فرمانداران و مدیران صورت گرفته است و از آنها می‌خواهیم آمادگی کامل را داشته باشند.

وی افزود: هر چند که در بعضی موارد به دلیل حجم بالای آب توان مدیریت بحران کم می‌شود اما باز هم باید با توجه به ویژگی هر نقطه تصمیمات خاص و شاخص گرفته شود.

استاندار کرمان، با بیان اینکه آمادگی کامل تمام دستگاه‌های خدمات رسان جهت مقابله با بحران لازم است تصریح کرد: اطلاع رسانی به مردم بسیار اهمیت دارد، زیرا یکی از دلایل موفقیت در سیل جنوب نیز همین مسئله آگاهی و کمک مردم بود.

کد خبر 6087789

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • حضور گیلان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی