Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، محمدرضا بیکی، امروز 4 اردیبهشت، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: امسال جشنواره خیرین مدرسه ساز با رویکرد مناسبتی بیستمین سالگرد تشکیل مجامع خیرین مدرسه ساز و با شعار «رویش خیران جوان» برگزار می‌شود.

 وی با بیان اینکه این جشنواره، هشت اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد، افزود: اشاعه فرهنگ خیر و خیرخواهی در جامعه، تکریم خیران سال‌های گذشته که تعهدات آنان بیشتر بوده و تحقق یافته و ارائه نیازهای آموزش و پرورش به خیران از جمله اهداف این جشنواره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌جنوبی ادامه داد: با توجه به اینکه نقش بانوان در امر مدرسه سازی پررنگ تر است، امسال شورای بانوان خیر مدرسه ساز فعال تر شده است.

بیکی با بیان اینکه کمیته‌های مختلفی برای برگزاری مراسم خیران مدرسه ساز تشکیل شده است، افزود: در بیشتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز از تقریبا 40 خیر که به تعهدات خود عمل کرده‌ند تقدیر می‌شود.

وی بیان کرد: امسال از دکتر حافظی، رئیس جامعه خیران مدرسه ساز، زینی وند، معاون وزیر آموزش و پرورش، استاندار خراسان‌جنوبی و معاونان برای شرکت در جشنواره دعوت شده است.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌جنوبی ادامه داد: میانگین سرانه استاندارد فضای آموزشی حدود 9.5 متر مربع برای هر دانش آموز است که براساس آن حدود سه مترمربع نیاز است تا به آن سرانه برسیم.

بیکی با بیان اینکه در حال حاضر استان یزد بالاترین و کرج کمترین سرانه فضای آموزشی را دارند و خراسان‌جنوبی تقریباً از میانگین بالاتر است، افزود: با کمک خیران در حال حاضر سرانه فضای آموزشی استان از میانگین کشوری بالاتر است.

 وی با بیان اینکه در حال حاضر 15 درصد کلاس‌های درس استان تخریبی و 48 درصد کلاس‌های درس نیازمند مقاوم سازی هستند، تصریح کرد: در سال‌های گذشته 60 درصد کلاس‌های درس سامانه گرمایشی مرکزی نداشت که تاکنون 25 درصد آنان از سامانه گرمایشی استاندارد برخوردار شدند و در حال حاضر 35 درصدکلاس‌های درس استان فاقد سامانه گرمایش مرکزی هستند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌جنوبی با بیان اینکه احداث هر کلاس درس جدید 200 میلیون تومان اعتبار نیاز است، افزود: در سال‌های اخیر 20 میلیارد تومان در این زمینه گرمایش مدارس هزینه شده و از امسال نیز تعمیر تاسیسات مدارس نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

 بیکی خاطرنشان کرد: مردم باید به این باور برسند که مدارس کم جمعیت و پراکنده با چند پایه درسی و یک معلم نمی‌توانند کارآیی خوبی داشته باشند لذا باید فرزندان خود را به سمت مدارس شبانه‌روزی و با امکانات و خدمات بیشتر هدایت کنند.

وی بیان کرد: در ساخت و افزایش سرانه فضای آموزشی روستای حاجی آباد و امیرآباد در مرکز استان تلاش شده و اکنون 9 کلاس درس در دست اجرا است.

نیاز به احداث 730 کلاس درس در پروژه مسکن مهر خراسان‌جنوبی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌جنوبی با بیان اینکه همچنین ساخت 12 کلاس درس در حاجی آباد در حال اجرا است، اظهار کرد: بر اساس برآوردها در مسکن مهر استان 730 کلاس نیاز بوده که تعدادی ساخته شده، 153 کلاس درس در حال اجرا و 374 کلاس درس دیگر نیاز است.

بیکی با بیان اینکه در حال حاضر 28 کلاس درس دو نوبته است و 130 کلاس درس نیاز است تا از این تعداد از دونوبتی در بیایند، تصریح کرد: از سال 84 تاکنون 119 میلیارد تومان در جشنواره‌های خیرین مدرسه ساز تعهد اخذ شده که 74 میلیارد تومان احداثی بوده و 13 میلیارد تومان نقد و تجهیزات و 32 میلیارد تومان زمین بوده است که 75 درصد آن محقق شده است.

وی با بیان اینکه از میزان تعهدات در این سال‌ها تاکنون 1574 کلاس درس احداث و مابقی سالن تجهیزات بوده است، اظهار کرد: در نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان مبلغ 18 میلیارد و 180 میلیون تومان تعهد خیرین بوده که 60 درصد آن محقق شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌جنوبی بیان کرد: بنیاد علوی، بنیاد مستضعفان و آستان قدس همکاری خوبی در امر مدرسه سازی داشته‌اند.

بیکی ادامه داد: تاکنون بنیاد علوی در احداث 100 کلاس درس 50 درصد مشارکت داشته و بنیاد برکت نیز مشارکت داشته و بیش از 150 کلاس درس احداث شده است.

وی اظهار کرد: آستان قدس نیز قرار است مجتمع بزرگی در مهرشهر احداث کند که زمین این پروژه تأمین شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌جنوبی بیان کرد: شرکت زغال سنگ طبس نیز یک مجتمع آموزشی را در دل مجموعه خود طراحی می‌کنند که امیدواریم به نتیجه برسد.

بیکی ادامه داد: همچنین کمیساریای پناهندگان 12 کلاس درس برای پناهندگان غیر ایرانی در حال ساخت در استان دارد.

وی یادآور شد: طی یک ماه گذشته سه طرح بزرگ پیشنهاد شده که اگر بخشی از آن محقق شود مجموع آن از تعهد سال گذشته خیران بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ساخت ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مفیاس در برنامه هفتم توسعه دیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهریار خواجه‌صالحانی امروز در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به احداث مدارس در دولت سیزدهم، اظهار داشت: در طول دولت سیزدهم، 31 هزار و 877 کلاس درس در کشور احداث شده است.

وی با اشاره به کمک 50 درصد از خیرین کشور و اعتبارات دولتی در احداث این تعداد درس در سطح کشور، عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه، قرار است 200 مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به تلاش دولت بر نهضت جهش مدرسه‌سازی، مطرح کرد: از مهمترین برنامه‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمایت از خیرین و توجه به معماری ایرانی - اسلامی در ساخت مدارس است.

خواجه‌صالحانی ادامه داد: سند توسعه مدارس استان چهارمحال و بختیاری ضروری است که تدوین شود. همراهی همه دستگاه‌های اجرایی در ساخت و نگهداری مدارس در کنار آموزش و پرورش و نوسازی مدارس لازم است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز پیشران ایران قوی هستند، خاطرنشان کرد: باید در خصوص اینکه مدرسه به عنوان کانون پیشرفت و توسعه محله است توجه شود که یکی از برنامه‌های سازمان نوسازی است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • ۸۵۰ کلاس درس در استان بوشهر ساخته شد
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری