Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملکه مرادی، مدیر خانه قرآن روستایی عمیدآباد ابهر در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان اظهار کرد: این خانه قرآن از سال 88 مجوز فعالیت خود را دریافت کرده و تاکنون با استقبال خوب بانوان و دانش‌آموزان روستای عمیدآباد فعالیت دارد.
وی با اشاره به اینکه عمده فعالیت این خانه قرآن در زمینه روخوانی و روانخوانی قرآن کریم است که با توجه به درخواست مخاطبان برگزار می‌شود، تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان ختم قرآن کریم و آموزش احکام نیز در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرادی با بیان اینکه فعالیت پیش‌دبستانی قرآنی نیز در این خانه قرآن از دیگر برنامه‌ها است، گفت: هم‌اکنون 17 نوآموز در این پیش‌دبستانی حضور دارند و تحت آموزش‌های قرآنی هستند.
مدیر خانه قرآنی فاطمیه روستای عمیدآباد ابهر که مادر دو فرزند است با تاکید بر اینکه بانوان حضور جدی در فعالیت‌های قرآنی داشته باشند، گفت: در منزل نیز تلاش می‌کنم نمونه یک بانوی قرآنی با همسر و فرزندانم باشم و در حال حاضر نیز دخترم که فرزند بزرگ خانواده است علاقه زیادی به قرائت و فراگیری آیات نورانی وحی دارد.
این فعال قرآنی با اشاره به اینکه از همان دوران کودکی علاقه به فراگیری قرآن داشته و کسب مقام در مسابقات قرآنی شهرستانی، استانی و منطقه‌ای را در کارنامه قرآنی خود دارد، تاکید کرد: حمایت مسئولان از فعالیت‌های قرآنی مورد توجه باشد.
وی افزود: تاکنون همه فعالان این خانه قرآن بسیجی‌وار و فقط به عشق آیات نورانی وحی در این عرصه حضور داشتند این در حالی است که با قدری حمایت مالی علاوه بر تهیه و تامین کتاب‌های دینی و مذهبی می‌توانیم جوایزی به رسم تشویق و یادگاری برای نوآموزان قرآنی تدارک ببینیم که انگیزه حضور برای ادامه راه باشد.
مرادی با بیان اینکه تشویق، یکی از مولفه‌های مهم حضور در فعالیت‌های قرانی است، تصریح کرد: بانوان به عنوان قشر اثرگذار در تربیت نسل، حضور در فعالیت‌های قرآنی را جدی بگیرند و علاوه بر فراگیری معارف قرآنی، به سهم خود در این عرصه ایفای نقش داشته باشند.
گفتنی است روستای عمیدآباد با 1200 خانوار در 35 کیلومتری شهر ابهر استان زنجان قرار دارد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)

محمد مقومی، سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی در گفتگو با خبرنگار آستان نیوز، گفت: دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز ترویج و انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) در ایران، در سال‌های اخیر با گسترش فعالیت‌های خود در بخش‌های آموزش، محافل، تفسیر، هنر و ارتقای مبلغین قرآنی، گام‌های بلندی در مسیر تعالی و نشر فرهنگ قرآنی برداشته است.
 

وی ضمن تشریح فعالیت‌های این مجموعه، اظهار داشت: دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی با سابقه‌ای دیرینه در زمینه ترویج قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند و در سال اخیر با مصوبه آستان قدس رضوی، به عنوان اداره دارالقرآن کریم شناخته می‌شود.
 

فعالیت‌های آموزشی
سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی بیان داشت: بخش آموزش دارالقرآن الکریم با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های متنوع در سطوح مختلف، به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی آموزش‌های قرآنی ارائه می‌دهد. از جمله این دوره‌ها می‌توان به آموزش قرائت نماز، تصحیح تلاوت، روخوانی، روانخوانی، تجوید، ترتیل، صوت و لحن و حفظ اشاره کرد.
 

محافل انس با قرآن
وی یادآور شد: ترتیل‌خوانی قرآن کریم در طول روز، هفته و سال در حرم مطهر رضوی از جمله برنامه‌های ثابت دارالقرآن است. محافل انس با قرآن نیز با عنوان کرسی تلاوت رضوی هر روز برای خانم‌ها و آقایان در رواق امام و رواق حضرت زهرا برگزار می‌شود.
 

تفسیر و حدیث
مقومی گفت: بخش تفسیر و حدیث دارالقرآن الکریم با بهره‌مندی از اساتید برجسته، برنامه‌های متنوعی از جمله برنامه‌ریزی و اجرای بیان معارف اذان‌گاهی، برگزاری نشست‌های تفسیری و کلاس‌های تفسیر، محفل انس با نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و نهج الفصاحه را در دستور کار دارد.
 

هنرهای قرآنی
وی افزود: علاوه بر آموزش و تلاوت، دارالقرآن الکریم در زمینه هنرهای قرآنی نیز فعال است. در این بخش، شاهد خلق آثار هنری فاخر توسط هنرجویان و اساتید در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، تذهیب و سایر رشته‌های هنری هستیم.
 

ارتقای مبلغین قرآنی
مقومی خاطرنشان کرد: دارالقرآن الکریم با برگزاری جلسات ارتقای مبلغین قرآنی با حضور استاد قرائتی در ماه مبارک رمضان و تداوم این جلسات به صورت هفتگی پس از ماه رمضان، گامی مهم در جهت ارتقای سطح دانش و مهارت مبلغان قرآنی برداشته است.

سرپرست اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی در پایان، ضمن دعوت از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی برای شرکت در برنامه‌های متنوع این مجموعه، ابراز امیدواری کرد که دارالقرآن الکریم در مسیر ترویج و انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) و ارتقای سطح دانش و معرفت زائران و مجاوران این بارگاه ملکوتی، بیش از پیش موفق باشد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • کاپیتان سابق، بمب روحیه استقلالی‌ها(عکس)
  • برگزاری آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • بزرگترین رویداد قرآنی کشور با حضور بیش از ۱۶۰۰ حافظ از خراسان رضوی برگزار شد
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن