Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از ساری،علی اصغر میرزایی بر لزوم تدوین راهکارهای تخصصی جهت کاهش آسیب های اجتماعی در استان تاکید کرد و افزود: دستگاه های اجرایی متولی در این زمینه برنامه محور عمل کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در گفتگویی با اشاره به اینکه مقابله و پیشگیری از گسترش آسیب های  اجتماعی مورد تاکید مقام معظم رهبری و از اولویت های دولت تدبیر و امید است، گفت: برای کنترل و مهار آسیب های اجتماعی در جامعه بایستی دستگاه های متولی این امر برنامه های مدون و راهکارهای اثر بخش ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزایی، با بیان اینکه امروزه دامنه مصرف مواد مخدر مرز نمی شناسد و می تواند همه اقشار جامعه را درگیر خود کند بر لزوم آگاهی بخشی جامعه از مضرات سوء مصرف مواد مخدر  تاکید کرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: برای تحقق این رویکرد نیازمند مشارکت همه جانبه خانواده ها و جامعه هستیم.

وی، به نقش موثر رسانه ها در آگاهی بخشی جامعه از مضرات، خطرات و آسیب های ناشی از مصرف انواع مواد مخدر اشاره کرد و گفت: ایجاد حساسیت در سطح جامعه و افزایش روحیه مشارکت در سطوح مختلف اجتماع  نظیر جامعه مبلغین ، دانشگاهی، اصحاب رسانه، سازمان های مردم نهاد و غیره برای اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر امری ضروری است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

 دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، در ادامه به اقداماتی که در حوزه مقابله با مواد مخدر نظیر اجرای برنامه های فرهنگی، پیشگیری و اقدامات درمانی این حوزه صورت گرفته، اشاره کرد و افزود: پاکسازی 33 محله آلوده و آسیب خیز استان در دولت یازدهم، اقدام موثری بود که از گسترش آسیب های اجتماعی در این مناطق جلوگیری به عمل آورد ضمن اینکه در مناطق 33گانه یادشده اقدامات مناسب عمرانی، فرهنگی، آموزشی و ... صورت گرفته یا در حال اجرا است.

میرزایی، در ادامه، همکاری و هم افزایی، تمرکز و بسیج ظرفیت ها و توانمندی های دستگاه های اجرایی و تشکل های مردم نهاد را در ارتقاء سلامت جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی موثر و با اهمیت خواند و بر ضرورت برنامه ریزی مدون و ارائه راهکارهای تخصصی توسط دستگاه های متولی تاکید کرد.

وی، ظرفیت سازمان های مردم نهاد را در استان مورد اشاره قرار داد و گفت: برای اجتماعی کردن امر مبارزه و پیشگیری از اعتیاد می طلبد از این ظرفیت بهره گرفت و بر اساس برنامه ششم توسعه؛ بایستی آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد 25درصد کاهش پیدا کند.

علی اصغر میرزایی، در ادامه کاهش 25درصدی اعتیاد را نیازمند  تغییر در سایر شاخص ها نظیرکاهش نرخ شیوع مصرف مواد مخدر، افزایش نرخ پوشش درمان،کاهش نرخ مرگ و میر و افزایش مشارکت تشکل ها و سازمان های مردم نهاد دانست.

میرزایی، در خاتمه با بیان اینکه مدیریت ارشد استان بر موضوع کاهش آسیب های اجتماعی با مشارکت همه دستگاه های اجرایی استان تاکید دارد، ادامه داد: توجه به نشاط اجتماعی، اهمیت دادن به موضوع ورزش، استفاده از راهکارهای اثر بخش و تخصصی و ...توسط دستگاه های ذیربط  گامی موثر در جهت کاهش آسیب های اجتماعی همچون گرایش به مصرف مواد مخدر و اعتیاد محسوب می شود که می طلبد مورد توجه قرار بگیرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی جامعه دولت رسانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۸۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین؛ کاظمی در اولین نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان افزود: طبق آمار منابع رسمی روند رشد آسیب‌های اجتماعی در استان قزوین متوقف شده است، در بسیاری از مولفه‌ها در مقیاس آمار‌های کشوری و در مقایسه با جمعیت استان قزوین وضعیت بهتری در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد که این روند باید با برنامه ریزی در سال جدید هم دنبال شود.


وی اضافه کرد: در تعطیلات نوروز با کاهش برخی از جرائم در قزوین روبه‌رو بودیم، مثلا در قزوین بیش از ۳۰ درصد جرایم مهم از جمله سرقت کاهش پیدا کرده است که مهمترین علت این توفیق مدیریت معتادان متجاهر بود.
معاون استاندار با اشاره به محل در نظر گرفته شده برای ساخت کمپ ماده ۱۶ جهت نگهداری و درمان معتادان به ویژه معتادان متجاهر گفت: برای ضمانت اجرایی تصمیمات، شهرداری تعهد دارد که ۵ هکتار زمین برای ساخت این کمپ اختصاص دهد.


کاظمی تاکید کرد: این مسئله باید رسیدگی و این کمپ طبق موارد تعیین شده ساخته شود چراکه ایجاد اشتغال برای معتادان متجاهر باعث عدم بازگشت معتادان به انجام جرائمی مانند سرقت می‌شود.

دیگر خبرها

  • جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در شهرستان پیرانشهر
  • روند کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان
  • محمدیه به شهر بدون دخانیات تبدیل می‌شود
  • جلسه شورای اجتماعی استان یزد برگزار شد
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • قرص‌های لاغری غیرمجاز، تهدید جدی برای سلامت جامعه 
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • سرقت‌ها در استان بوشهر ۷ درصد کاهش یافت
  • کاهش جرائم مربوط به سرقت در ۱۵ حوزه قضایی 
  • خراسان شمالی دومین استان کشور در مبارزه با مواد مخدر