Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@21:44:34 GMT

صحبت‌های خودمانی آقای بازیگر درباره عشقش

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۲۹۷۹۸

منوچهر آذری  با بیان اینکه خوبی‌های دنیا را برای مردم ایران آرزو می‌کند، در پاسخ به این پرسش که رادیو کوچکتر است یا شما با طنز؟ گفت: رادیو در حال حاضر از من کوچکتر است، چون می‌توانیم آن را در موبایلمان گوش کنیم. در زمان قدیم بود که رادیو بزرگ بود و حجم زیادی را می‌گرفت. ما در گذشته رادیو را به کمک ناودان خانه خود می‌گرفتیم؛ به این صورت که سیم نازکی را به ناودان وصل می‌کردیم و گوشی را در گوش خود قرار می‌دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان فقط رادیو ایران بود و برنامه‌های قشنگی هم داشت.

این بازیگر رادیو و تلویزیون درباره‌ی اولین رادیویی که خریدند، یادآور شد: شب‌ها در بالکن، گوشی را در گوش خود می‌گذاشتم و داستان شب را گوش می‌دادم. در نهایت با اصراری که داشتم پدرم رادیویی را خرید به قیمت ۳۰۰ تومان که بسیار گران بود. در آن زمان تلویزیونی وجود نداشت و رادیو برنامه‌های سرگرم‌کننده‌ای تولید می‌کرد که تهیه اغلب آن‌ها با شاهرخ نادری بود.

او ادامه داد: رادیو از لحاظ سنی از من بزرگتر است. من سال ۱۳۵۳ زمانی که ۲۶ سال داشتم به رادیو آمدم. من از کلاس پنجم دبستان در مدرسه برای بچه‌ها کار تئاتر می‌کردم و نمایش می‌گذاشتم. همچنین صدای معلم‌ها را تقلید می‌کردم. بعد از مدتی در هنرکده هنر‌های دراماتیک، فن بیان، کارگردانی و هنرپیشگی خواندم.

آذری با اشاره به ورود خود به تلویزیون اظهار کرد: زمانی که در تالار فرهنگ برای تئاتر مدرسه‌مان رفته بودم با فرهنگ مهرپرور آشنا شدم و با هم دوست شدیم. هر دوی ما پیش حسن خیاط باشی رفتیم و آن زمان هم تازه تلویزیون تأسیس شده بود. در واقع من از تلویزیون به رادیو آمدم. یک روز برنامه‌ای را اجرا می‌کردم و آقای حمید قنبری کار من را دید و خوشش آمد و گفت: چقدر خوب و زنده اجرا می‌کنی. در همان زمان بود که به رادیو آمدم و رادیو عشق من بود.

او ادامه داد: در آن زمان رادیو شنونده زیادی داشت و برنامه‌های خوبی با نویسنده‌های بزرگی که در آن همکاری می‌کردند، تولید می‌شد. من در رادیو برنامه‌های مختلفی را اجرا کردم.

این طنزپرداز رادیویی درباره سختی ورود به رادیو در زمان گذشته بیان کرد: تعداد زیادی از مردم عشق رادیو را داشتند، اما آن زمان برای ورود به رادیو شرایطی مانند درس خواندن و استعداد وجود داشت و به هر کسی اجازه داده نمی‌شد که به رادیو وارد شود. در واقع اگر این روز‌ها شنونده رادیو کم شده، به این دلیل است و رادیو ارزش و اعتبار گذشته را ندارد. به دلیل اینکه شبکه‌های ماهواره‌ای ظهور کردند و شبکه‌های اجتماعی زیاد شدند؛ بنابراین کسی رادیو گوش نمی‌کند.

آذری با اشاره به فعالیت خود در رادیو گفت: من ۴۰ سال عمر خود را قبل و بعد از انقلاب در رادیو گذاشتم. صدای من برای مردم بسیار آشناست. آقای توکل در گذشته از مردم نظرخواهی کردند و من بین ۵۲ هنرپیشه رادیو در صدا نفر اول شدم. در آن زمان که اولین جشنواره رادیو برگزار شد، از من تقدیر کردند. همچنین شبکه مستند هم تصمیم دارد از من برنامه‌ای بسازد.

او در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون لحظاتی بوده که از ورود به رادیو پشیمان شده باشد؟ بیان کرد: من از آمدن به رادیو پشیمان نیستم، چون از طریق آن مردم من را شناختند؛ البته ما در برنامه «جمعه ایرانی» که ۱۲ سال روی آنتن بود کار می‌کردیم تا اینکه آقای سرافراز آمد و برنامه ما قطع شد؛ بعد از آن من با آقای توکل که تهیه‌کننده بسیار خوبی است ماندم و اکنون در سایت شادشو فعالیت می‌کنیم و کار‌های من در این سایت وجود دارد.

آذری ادامه داد: آن‌هایی که باید در رادیو فعالیت کنند، در حال حاضر نیستند؛ زیرا توی ذوقشان زدند یا خودشان رادیو را رها کردند و رفتند. اگر برنامه «دورهمی» توانسته جذب مخاطب کند به این دلیل است که برنامه‌های قشنگ و دلچسبی دارد و متنوع است. ما هم در «جمعه ایرانی» کار می‌کردیم، چرا برنامه ما را قطع کردند؟ ما فقط در این برنامه صدا داشتیم و تصویری نبود که بتوانند ایراد بگیرند. من به رادیو نمی‌آیم مگر اینکه با همان تیم قبلی خود به رادیو برگردیم.

این گوینده رادیو با اشاره به برنامه تلویزیونی که به‌زودی به روی آنتن می‌آید، اظهار کرد: من برنامه‌ای با اکبر عبدی در تلویزیون دارم که در دو برنامه او که ضبط شد، حضور داشتم. اسم این برنامه «شبی با عبدی است» که به زودی به روی آنتن می‌رود.

او با بیان اینکه من با رادیو زندگی کردم، اضافه کرد: نه تنها من بلکه تمام هنرمندانی که فوت کردند مانند منوچهر نوذری، عزت‌الله مقبلی و فرهنگ مهرپرور و همچنین عده‌ای از گزارشگر‌هایی که برای رادیو کار می‌کردند و به جبهه رفتند و شهید شدند، برای رادیو زندگی کرده‌اند.

آذری با اشاره به وضعیت مالی رادیو بیان کرد: رادیو در حال حاضر پول ندارد، اما تعداد زیادی با عشق و علاقه در رادیو کار می‌کنند. البته برخی نیز به شبکه‌های تلویزیونی می‌روند برای اینکه در تلویزیون بیشتر دیده می‌شوند و پول بیشتری هم داده می‌شود.

این گوینده رادیو در پایان گفت: اگر رادیو برنامه‌های خوبی داشته باشد مردم گوش می‌دهند. رادیو باید ۷۰ درصد موسیقی و ۳۰ درصد گفتار باشد. اگر رادیو پیام دیده شد به این دلیل است که هر چهار ساعت مجری و گوینده‌هایش عوض می‌شوند و گروه دیگری برای اجرا می‌آیند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مردم ایران ایران رادیو و تلویزیون مدرسه تئاتر تلویزیون عشق انقلاب اکبر عبدی فوت پول عشق و علاقه موسیقی منوچهر آذری بازیگر پیشکسوت هنرمند رادیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۹۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلافی که پس از سال‌ها فیتیله‌اش در بین عمو‌های فیتیله‌ای‌ روشن شد!

آفتاب‌‌نیوز :

اختلاف میان عمو‌های فیتیله‌ای با مجید قناد (عمو قناد) که به بیش از یک دهه پیش برمی گردد، این روز‌ها با یک گفت و گوی تلویزبونی در فضای رسانه تازه شده است.

مجید قناد به تازگی در برنامه‌ای که کامران نجف زاده اجرای آن را برعهده دارد (برمودا) اظهاراتی جنجالی داشته که باعث شده یکی از عمو‌های فیتیله‌ای پس از سال‌ها به موضوع قهرشان واکنش نشان بدهد.

مجید قناد با حضور در این برنامه تلویزیونی در واکنش به اینکه آیا می‌خواهید بعد از این همه سال درباره تعطیل شدن برنامه فیتیله حرفی بزنید؟ در بخشی از صحبتهایش اینگونه گفته بود: معمولا کسی از خانه خودش چیزی را بیرون نمی‌برد، ولی آن زمان واقعاً دل من شکست به خاطر اتفاقی که افتاد و جالب اینجاست که بعد از اینکه دیگر در برنامه نبودم حتی خود مردم هم متوجه شده بودند.

قناد دلیل رفتنش از برنامه فیتیله را اینگونه روایت کرده است: «از نظر من دیگر آن برنامه، برنامه همیشگی من نبود. فقط کاری که آن زمان می‌کردم این بود در حین اینکه روز‌های جمعه ساعت ۶:۳۰ صبح به شبکه دو می‌آمدم در خیابان‌های خلوت با صدای بلند فریاد می‌زدم. دلم می‌خواست با کسی که دعوا می‌کنم تصور کنم روبروی من است و من با شدت حرف‌هایم را می‌زدم، آنقدر که ناراحت بودم. من تاکیدم این بود که این بچه دیگر این را نمی‌خواهد و دیگر این برنامه مال بزرگتر‌ها شده است.».

اما اختلاف میان این گروه برنامه ساز ـ عمو‌های فیتیله‌ای و مجید قناد ـ به دهه ۹۰ و کمی قبل‌تر برمی گردد که در نهایت به رفتن عمو قناد از برنامه منجر شد. برنامه با مجری‌های دیگری، چون محمود شهریاری و مهرداد نظام آبادی مدتی ادامه پیدا کرد، اما در سال ۹۴ بود که دیالوگ‌هایی بین شخصیت‌های این برنامه ردوبدل شد که موجب اعتراض گروهی از مردم آذری زبان و در نهایت توقف پخش از شبکه دو، توبیخ و برکناری برخی از عوامل آن و عذرخواهی مسئولان صدا و سیما شد.

البته ناگفته نماند که در ادامه این طور به نظر می‌رسید که خود سه عموی فیتیله‌ای نیز با هم مشکل پیدا کرده اند. هرچند این اتفاق از سوی آن‌ها تایید نشد، اما محمد مسلمی در عمل راهش را از حمید گلی و علی فروتن جدا کرد. آن‌ها که در ابتدا با عنوان گروه تئاتر چهره نما کار خود را شروع کرده بودند، در نیمه دوم دهه ۸۰ با عنوان عمو‌های فیتیله‌ای از پرکار‌ها و محبوب‌های تلویزیون بودند، اما این اختلاف‌ها و اشتباهاتی که در ادامه رخ داد، باعث شد که پرونده یکی از برنامه‌های پربیینده تلویزیونی در حوزه کودک برای همیشه بسته شود.

مجید قناد هم این روز‌ها کلا از تلویزیون دور است و مدتهاست برنامه‌ای برای اجرا ندارد. آخرین برنامه او در تلویزیون در قامت مجری به سال ۱۴۰۰ در برنامه‌ای تحت عنوان «لوبیا فردا زود بیا» مربوط می‌شود.

مجید قناد در گفت و گویی که آبان ۹۷ داشت، تاکید کرده بود که مشکلی با مدیران شبکه دوم سیما ندارد و دلیل کمرنگ شدن برنامه‌هایش برای کودکان بُروز برخی مشکلات مالی است.

این مجری قدیمی برنامه‌های کودک تلویزیون در صحبت هایش با اشاره به لزوم وجود اسپانسر در برنامه‌ها گفته بود که: «ما از نبود اسپانسر و مشارکت‌کننده در تولید برنامه‌های گروه سنی کودک و نوجوان رنج می‌بریم و تمام تلاش‌مان این است تا به نوعی این مشکل را برطرف کنیم.»

البته اظهارات اخیر مجید قناد در برمودا اولین واکنش به این جدایی نبوده است. آذرماه سال ۹۶ ـ دو سال پس از تعطیلی ـ عمو‌های فیتیله‌ای با حضور در برنامه زنده «فرمول یک» سید علی ضیا که از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رفت، درباره ماجرای جدایی‌شان از عمو قناد سخن گفته بودند.

عمو‌های فیتیله‌ای در پاسخ به اینکه آیا رابطه‌ای با او (مجید قناد) دارند با اشاره به پشتکار و ویژگی‌های این مجری محبوب اعلام کردند که دیگر رابطه تنگاتنگی با او ندارند و به خاطر اختلاف سلیقه از او جدا شدند.

علی فروتن اعلام کرده که با عمو قناد مثل قبل دیگر رابطه تنگاتنگی ندارند، چون او درگیر کار خود است و آن‌ها نیز درگیر کار خودشان هستند.

او همچنین تصریح کرده بود که «آقای قناد جزو بهترین‌ها در حوزه کار کودک است و فقط گاهی اختلاف سلیقه پیش می‌آید. ما ۷ سال با او برنامه داشتیم و تهیه کننده اول برنامه هم خودش بود، اما به دلایلی که گفتنش درست نیست، ارتباط مان قطع شد… ما مجبور شدیم برای این که توی روی آقای قناد که برای ما عزیز است نایستیم، از گروه جدا شویم.»

محمد مسلمی، دیگر عموی فیتیله‌ای هم درباره جدایی از عمو قناد گفته بود که عمو قناد استادشان است و یادآور شده بود که «من اولین کارم را سال ۷۰ با ایشان شروع کردم. کسی که دست من را گرفت آقای قناد بود و هیچ وقت فراموش نمی‌کنم که اول خدا و بعد ایشان به من کمک کردند که در کارم این اتفاق بیفتد.»

وی در پاسخ به این که آیا فیتیله‌ای‌ها دنبال به شهرت رسیدن از طریق مجید قناد و سپس رها کردن او بودند هم گفته بود: «گروه ما با تهیه کننده‌های زیادی، چون ذاکری، طبیبی، مناجاتی و در مجموع ۷، ۸ تا تهیه کننده کار کرده است. به هر حال همه همکاری‌ها ادامه پیدا نمی‌کند، نمی‌شود گفت اگر همکاری با کسی به پایان رسید، یعنی ما می‌خواستیم از همکارمان سوء استفاده و سپس او را رها کنیم! اگر چنین تفکری داشته باشیم زیر پای خودمان را خالی کردیم.»

حالا پس از گذشت سال ها، دوباره ماجرای قهر و اختلاف میان عمو‌های فیتیله‌ای و عمو قناد با پخش یک برنامه تلویزیونی از سر گرفته شده است. در پی صحبت‌های مجید قناد در برنامه برمودا، حالا یکی از عمو‌های فیتیله‌ای نیز به این جریان واکنش نشان داده است.

علی فروتن در واکنش به اظهارت اخیر مجید قناد گفته است: آقای قناد در صحبت‌های خود گفتند که آدم حرف خانه‌اش را بیرون نمی‌برد، اما متاسفانه تمام حرف‌هایش را زد. من خیلی دوست داشتم که شفاف‌تر صحبت می‌کردند وای کاش این برنامه‌ای که ایشان را دعوت کرده بود به جای اینکه یک نفر را دعوت کند تا جماعتی را محاکمه کند عملا می‌توانست نظر همه را بپرسد که چرا این اتفاق افتاد.

او همچنین تاکید کرده که صحبت‌های مجید قناد را اصلا قبول ندارد و ادامه داده است: با تمام احترامی که برایشان قائل هستم، اما متاسفانه آن امانت داری و واقعیت قضیه را نگفتند؛‌ای کاش آقای قناد هم به جای اینکه در برنامه‌ای دیگر دلش بشکند شروع به کار کردن و تولید محتوا می‌کرد همینطور بجای اینکه ساعت شش صبح در خیابان‌ها فریاد بزند بهتر بود که با کسی که مشکل داشت صحبت می‌کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اختلافی که پس از سال‌ها فیتیله‌اش در بین عمو‌های فیتیله‌ای‌ روشن شد!
  • برنامه «پل مدیریت» از رادیو تهران
  • ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم
  • چهارم اردیبهشت سالروز تأسیس رادیو
  • تولید بیش از ۱۴ ساعت برنامه رادیویی در مرکز خلیج فارس
  • پیگیری مشالبات مردم در برنامه رادیویی «ساوالانیم» از رادیو اردبیل
  • رادیو کرمان محبوب مخاطبان
  • برنامه «باغ فردوس» از رادیو تهران
  • چند نکته درباره رادیو در ۸۴ سالگی
  • پای صحبت‌های ژوزه مورینیو: آن شادی در اولدترافورد زندگی من را تغییر داد