Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - سخنگوي وزارت کشور از در دستور کار قرار گرفتن لايحه جامع انتخابات در هيات دولت خبر داد و گفت: در اين لايحه پيشنهاد شده است اخذ راي و شمارش آرا به صورت الکترونيکي انجام شود.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا از روابط عمومي وزارت کشور، سيد سلمان ساماني افزود: لايحه جامع انتخابات در کميسيون سياسي - دفاعي دولت نهايي و براي تصويب به صحن دولت ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي يادآور شد: بررسي لايحه جامع انتخابات در دستور کار هيات وزيران قرار گرفته است.
به گزارش ايرنا، اسماعيل جبارزاده معاون سياسي وزير کشور در بهمن سال گذشته در گفت وگو با ايرنا از اتمام بررسي اين لايحه در کميسيون سياسي دفاعي دولت خبر داد و ابراز اميدواري کرد که در سال 97 در دستور کار دولت قرار گيرد.
وي افزود: با بررسي و تاييد لايحه جامع انتخابات در هيات وزيران بلافاصله اين لايحه جهت طي مراحل قانوني به مجلس شوراي اسلامي ارائه مي شود.
سخنگوي وزارت کشور با تاکيد بر اين که در اين لايحه تمامي نواقص قوانين مربوط به انتخابات، رفع شده است؛ تصريح کرد: بر اساس اين لايحه تمامي مراحل برگزاري انتخابات از جمله اخذ راي و شمارش آرا به صورت الکترونيکي انجام مي شود.
** در لايحه جامع انتخابات، تفاوت هاي اجرايي برگزاري انتخابات به حداقل رسيده است
ساماني همچنين از شفاف سازي هزينه هاي انتخاباتي نامزدها بر اساس لايحه جديد خبر داد و گفت: شفاف نبودن در هزينه هاي انتخاباتي از جمله مسائل و ضعف هايي بود که همواره از سوي گروه‌ها و اقشار مختلف از آن ياد مي ‌شد که در اين لايحه پيش‌بيني شده هر يک از نامزدها ملزم شوند شماره حساب انتخاباتي خود را در يکي از بانک‌ ها افتتاح کرده و نماينده مالي خود را هم جهت ارائه گزارش مالي انتخاباتي معرفي کنند.
وي تاکيد کرد: با اجراي اين سازوکار جديد هر يک از نامزدها ملزم به ارائه گزارش مالي هزينه هاي انتخاباتي خود مي شوند که اين مسئله منجر به شفاف سازي هزينه هاي انتخاباتي براي مردم و گروه ها و جريانات خواهد شد.
سخنگوي وزارت کشور با بيان اين که در لايحه جامع انتخابات تمام قوانين مربوط به انتخابات تجميع و سامان داده شده و در برخي موارد هم مورد اصلاح قرار گرفته است، يادآور شد: در لايحه جامع انتخابات، تفاوت هاي اجرايي برگزاري انتخابات رياست جمهوري، مجلس و شوراها به حداقل رسيده که اين مسئله موجب تسهيل فرآيند اجراي هر چه بهتر انتخابات خواهد شد.
ساماني خاطرنشان کرد: در اين لايحه وظايف اجرا و نظارت در انتخابات به صورت کاملا مشخص و شفاف تعيين شده که اين اقدام از تداخل هاي احتمالي وظايف ناظران و مجريان جلوگيري مي کند.
به گزارش ايرنا، شوراي نگهبان نيز به موازات وزارت کشور در حال تدوين لايحه اي به مجلس درباره قوانين و چگونگي برگزاري انتخابات است. تفسير قانون اساسي و نظارت بر انتخابات مجلس و رياست جمهوري بصورت استصوابي برعهده شوراي نگهبان قرار دارد و وزارت کشور مجري برگزاري آن است.
سيام**9103**1336
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها: بی شک آنچه فضای انتخاباتی استان زنجان از دور اول دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تا به امروز خود را نمایان کرده وجود بستر بی قید و بند و افسارگسیخته در روند تبلیغات انتخاباتی چه در فضای حقیقی و چه فضای مجازی بوده است، که مانع از شکل‌گیری فضای عقلانی و منطقی در بستر تبلیغات انتخاباتی شده است.

فرافکنی، توهین، تهمت، بیان الفاظ رکیک و زشت منافی عفت عمومی، بیان مطلب غیرواقع، پول پاشی، خرید رأی و تهدید جامعه رسانه‌ای استان، شاید بخش کوچکی از فضای پرتنش و بی قید رقابت‌های انتخاباتی در زنجان است که برخی کاندیداها خود و یا حامیانشان به عنوان یک بدعت زشت در فضای انتخاباتی استان ایجاد کرده اند. کسانی که قرار است قانونگذار باشند و مدعی هستند برای خدمت آمده‌اند نه کسب قدرت.

این اصل مهم همواره باید در همه رقابت‌های انتخاباتی مورد توجه قرار گیرد که باید بستر مناسب برای بروز و ظهور افکار مختلف البته در چارچوب قانون و در راستای منافع و عفت عمومی در جامعه لحاظ شود تا فارغ از همه تفاوت‌ها در گفتمان‌ها و رویکردها، مردم در فضای بدون چالش و منطقی به جمع بندی درست در انتخاب خود برسند.

برخی مدعیان مسند قانون گذاری حتی برای ستاد خود هم نمی‌توانند قانون داشته باشند

حافظه تاریخی زنجانی‌ها داوطلبانی را به یاد دارد که به هر قیمتی تلاش کردند وارد مجلس شوند، از هزینه کردهای آن‌چنانی تا تهدید منتقدان و رسانه‌ها، کسانی که برای تأمین منافع دیگران وارد صحنه شده بودند و زمانی که وارد مجلس شدند مردم را از یاد بردند و امروز آنچه به عینه نمایان است برخی مدعیان مسند قانون گذاری حتی برای ستاد خود هم نمی‌توانند قانون داشته باشند.

هرچند شهروندان زنجانی بر این باور هستند که نمایندگانی پاک دست، توانمند و متخصص بودند که همواره اعتمادشان و رأی به آنها تکرار کردند.

۲ داوطلب در حوزه انتخابیه زنجان و طارم و ۲ داوطلب از حوزه انتخابیه خدابنده در حالی این روزها در میدان رقابت‌های انتخاباتی وارد صحنه شده‌اند که هر کدام دارای پشتوانه و پایگاه خوب مردمی هستند و هر یک دارای برنامه‌های خوب و منسجم برای توسعه حوزه‌های انتخابیه هستند.

استان زنجان در مجموع چهار حوزه انتخابیه و پنج کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که سه منتخب به مجلس شورای اسلامی راه یافتند

استان زنجان در مجموع چهار حوزه انتخابیه و پنج کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که در دور اول انتخابات با مشارکت بیش از ۴۸ درصدی مردم استان در ۱۱ اسفند، سه منتخب به خانه ملت راه یافتند.

در حوزه انتخابیه زنجان و طارم با ۲ کرسی، مصطفی طاهری به عنوان نفر اول این حوزه با کسب ۴۶ هزار و ۵۶۸ رأی راهی بهارستان شد و ۲ نفر بعدی یعنی نبی الله محمدی با کسب ۲۶ هزار و ۶۷۰ رأی و محمد اسماعیلی با ۱۹ هزار و ۱۶۶ رأی به دور دوم انتخابات راه یافتند.

در حوزه انتخابیه زنجان و طارم نبی الله محمدی نامزد راه یافته به دور دوم در حوزه انتخابیه زنجان و طارم دارای گرایش اصولگرایی و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد است، محمدی در رقابت‌های انتخاباتی مجلس یازدهم هم توانسته بود به دور دوم انتخابات راه یابد ولی در این مرحله از رسیدن به مجلس ناکام ماند.

محمد اسماعیلی دیگر نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در این حوزه، گزینه اصلی شانا و شورای وحدت در حوزه انتخابیه زنجان و طارم بود. او سابقه یک دوره نمایندگی در مجلس نهم را در کارنامه دارد و در این مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بود.

در حوزه انتخابیه خدابنده نیز رقابت تنگاتنگ برای کسب تنها کرسی نمایندگی این حوزه جریان داشت و در نهایت سعید رفیعی با ۱۷ هزار و ۳۶ رأی و احمد بیگدلی با ۱۴ هزار و ۵۳۰ رأی به دور دوم انتخابات راه پیدا کردند

در حوزه انتخابیه خدابنده نیز سعید رفیعی شناسنامه اصولگرایی دارد و در سابقه او معاونت عمرانی و مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری زنجان به چشم می‌خورد.

رفیعی در اکثر لیست‌های متعلق به اردوگاه اصولگرایی از جمله شانا و شورای وحدت قرار گرفته است.

احمد بیگدلی دیگر نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در این حوزه، دندانپزشک است و سابقه نمایندگی مجلس در دوره دهم را دارد.

رئیس ستاد انتخابات استان زنجان در این باره گفت: تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ حوزه انتخابیه زنجان- طارم و خدابنده برای راهیابی ۲ نماینده دیگر از استان به مجلس پیش بینی شده است.

ابوالفضل رفیعی افزود: بر اساس قانون انتخابات در این مرحله از انتخابات، افراد شرکت کننده در مرحله اول باید در همان حوزه انتخابیه که رأی داده اند، شرکت کنند و رأی دهند و افرادی که در مرحله اول انتخابات شرکت نکرده اند می‌توانند در هر یک از حوزه‌های انتخابیه مورد نظر خود رأی دهند.

برگزاری انتخابات در ۲ حوزه انتخابیه نیمه الکترونیکی است

رئیس ستاد انتخابات استان زنجان با بیان اینکه همه شرایط در این ۲ حوزه برای فرایند رأی گیری مهیا است، تاکید کرد: انتخابات در این ۲ حوزه همانند دور قبل نیمه الکترونیکی است و تعداد و محل شعب هیچ تغییری نمی‌کند.

وی افزود: متولدان ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ و ماقبل آن واجد شرایط سنی برای شرکت در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی هستند.

رفیعی گفت: هیأت استانی بررسی تبلیغات نیز فعالیت خود را برای رصد فعالیت‌های انتخاباتی و همچنین برنامه‌ریزی لازم برای برخورداری نامزدها از فرصت برابر استفاده از امکانات تبلیغی به ویژه تهیه و پخش فیلمهای تبلیغاتی و برنامه‌های مناظره نامزدها آغاز کرده است.

رئیس ستاد انتخابات استان زنجان گفت: طبق تقویم دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تبلیغات انتخاباتی نامزدها و طرفداران آنان از ثانیه نخست بامداد روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و تا هشت صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه می‌یابد.

وی با اشاره به کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم انتخابات، گفت: در حوزه انتخابیه زنجان- طارم کد انتخاباتی محمد اسماعیلی ۱۱ و کد انتخاباتی نبی اله محمدی ۲۲ و در حوزه انتخابیه خدابنده نیز کد انتخاباتی احمد بیگدلی ۱۱ و سعید رفیعی ۲۲ تعیین شد.

زنجانی‌ها بار دیگر در ۲۱ اردیبهشت فارغ از همه حواشی‌ها صحنه‌ای باشکوه از حضور در پای صندوق‌های رأی خلق خواهند کرد و بدون توجه به دروغ پردازی‌ها و عوام فریبی‌ها، به صحنه خواهند آمد تا شعور و فهم بالای سیاسی و اجتماعی خود را به منصه ظهور برسانند.

کد خبر 6097819

دیگر خبرها

  • وزارت کشور دور اول انتخابات مجلس تیمی را روانه مشهد کرد
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • پخش مناظره انتخاباتی دو کاندیدای دور دوم انتخابات در صدا و سیمای اردبیل
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • حضور طالبان در نشست کشورهای اسلامی