Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محسن جوادی روز سه شنبه در آیین رونمایی از رادیو کتاب و پایگاه جامع کتاب گویا افزود: راه اندازی رادیو کتاب می تواند فرصت خوبی برای ترویج کتاب و کتابخوانی در جامعه ایران فراهم کند چون صدای کتاب؛ صدای دانایی، زندگی و ایمان و منشا زندگی و حیات است.
وی ادامه داد: در مورد رادیو کتاب توجه به دو نکته لازم است؛ صدای کتاب فقط محدود به خواندن کتاب نباشد، بلکه باید به فرآیند نشر، کتابفروشی، مشکلات و موانعی که مانع ترویج کتابخوانی است و به مجموعه آنچه منتهی به کتابخوانی می شود، بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فرهنگی وزیر ارشاد افزود: هدف اصلی این برنامه، ترویج اندیشیدن به ویژه در نسل جوان است، کشور ما زمانی نامش با نام کتاب بلندآوازه بود و وقتی نام ایران را می بردند تداعی کننده نام حافظ و سعدی و شاهنامه و دیگر بزرگان شعر و ادب بود.
جوادی با تاکید بر تداوم فرهنگ کتابخوانی و نگارش کتاب های تاثیرگذار همچون گذشتگان ادبی این سرزمین گفت: باید زمینه های نوشتن و تالیف های بزرگ پیش بیاید و در این صورت است که می توانیم امیدوار باشیم صدای کتاب، صدای دانایی و تفکر و صدای نوشتن آثار بزرگ و ارزشمند شود.
وی سرانه مطالعه در کشور را یکی از شاخص های توسعه عنوان و تاکید کرد: در این مسیر از تمامی روش های نوین و خلاقیت در شیوه های ترویج کتابخوانی باید بهره برد.
 در این آیین از برخی گویندگان و فعالان رادیو مانند بهروز رضوی، رضا سرشار، جواد پیشگر، میکاییل شهرستانی و امید زندگانی تجلیل شد.
رادیو کتاب با پیام «صدای کتاب؛ صدای دانایی» در این مراسم رونمایی شد، این رادیو به صورت 24 ساعته از موج اف ام ردیف 95.5 قابل دریافت است.
نشانی پایگاه کتاب گویای ایران نیز Book.iranseda.ir است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز

نویسنده کتاب «نقاشی قشنگ» درباره اقتضائات نگارش ادبیات دینی گفت: ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا(ع) به نویسندگی لعیا اعتمادی، نویسنده حوزه کودک و نوجوان از سوی انتشارات به‌نشر منتشر و راهی بازار کتاب‌های کودک و نوجوان شد. این اثر یکی از جلدهای مجموعه 12 جلدی «یک قصه، یک حدیث» است. هر داستان این مجموعه بر اساس یکی از احادیث امام رضا(ع) است. نویسنده کتاب حاضر داستان را براساس سخنان ارزشمند امام رضا(ع) مبنی بر اینکه «تدبیر قبل از عمل، تو را از پشیمانی باز می‌دارد» نوشته که در کتاب عیون اخبار‌الرضا ذکر شده است.

اعتمادی درباره تجربه نوشتن داستان «نقاشی قشنگ» بر اساس یک متن دینی گفت: نوشتن این دست از داستان‌ها نشان می‌دهد که می‌توان آثار دینی را مطابق با شرایط جامعه امروز برای نسل کودک و نوجوان روایت کرد.

این نویسنده درباره ماجرای کتاب حاضر یادآور شد: ماجرای داستان «نقاشی قشنگ» در مدرسه دخترانه و روابط بین دو همکلاسی روایت می‌شود که یکی از آنها علاقه‌مند است تا با هم دوست باشند و برای همین، کاری انجام می‌دهد که از قضا این عمل باعث ناراحتی همکلاسی می‌شود و... . پایان کتاب نیز تلاش شده است براساس حدیثی از امام رضا(ع) نتیجه رفتار شخصیت‌های داستان به مخاطبان واگذار شود.

"اسوه"های زندگی را با این کتاب بشناسیم

اعتمادی به اقتضائات امروز برای نوشتن کتاب ویژه نسل جدید اشاره و اضافه کرد: مخاطبان امروز ما بخصوص کودکان با فضاهای زیادی روبه‌رو هستند؛ بنابراین فکر می‌کنم نوشتن داستان‌های مذهبی با حجم کم باعث می‌شود کتاب با اقبال بیشتری برای خوانده شدن توسط مخاطبان روبه‌رو شود. نوشتن داستان‌های مذهبی بخصوص داستان درباره زندگی و سیره ائمه(ع) به قلم نویسنده بستگی دارد؛ اما ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است.

اعتمادی که فقط همین یک داستان را در مجموعه «یک قصه یک حدیث» از خود به یادگار گذاشته است، درباره ارتباط نویسنده با تصویر گر اثر، گفت: در کتاب «نقاشی قشنگ» تا حدودی تعامل با تصویرگر داشتم ؛البته به طور غیرمستقیم. به این صورت که در طول کار تصاویر به طور فرم به فرم برایم فرستاده می‌شد. ارتباط بین تصویر گر و نویسنده منجر می‌شود که ارتباط بهتری بین متن و تصویر در اثر ایجاد شود.

کتاب «نقاشی قشنگ» به قلم لعیا اعتمادی و تصویرگری حدیث جزایری به تازگی از سوی کتاب‌های پروانه (گروه کودک و نوجوان به‌نشر) در 24 صفحه مصور رنگی، شمارگان دو هزار نسخه و به بهای 40 هزار تومان منتشر شده است. این کتاب برای نخستین‌بار در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه کودک و نوجوان انتشارات به‌نشر عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدای مرحوم مسعود اسکویی را بشنوید
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • انعکاس صدای انتخابات در رادیو
  • نقدهای مسعود اسکویی خیلی محترمانه بود/ رادیو ورزش گوش می‌کنم
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • عمو مسعود باشکوه بدرقه شد
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی