Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-18@19:47:40 GMT

در قرون وسطا مجازات زنان پر حرف چه بود؟ + تصاویر

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۱۴۷۴

در قرون وسطا مجازات زنان پر حرف چه بود؟ + تصاویر

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، درباره ی قرون وسطا بسیار شنیده و خوانده ایم، که به آن عصر تاریکی اروپا می گویند؛ زمانی که انحطاط و تباهی در همه ی امور به چشم می خورد.

 

در قرون وسطا زنانی که بسیار پرحرفی می کردند توسط شوهرانشان به شکل علنی مورد اهانت و تذلیل قرار می گرفتند تا جایی که آنها را مجبور می کردند تا ابزارهایی که به (افسار زن پر حرف) شهرت داشت بر صورت های خود بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجازات هولناک تا ساعت های زیادی طول می کشید.

 

این افسار از یک نقاب آهنی و همچنین بندهای آهنی ساخته شده بود که آن را بر روی صورت زنان پر حرفقرار می دادند. البته مردم قرون وسطا به این حد هم بسنده نمی کردند بلکه یک تکه آهنی را هم در دهان او می گذاشتند تا نتواند حرف بزند. گاهی این تکه آهن ، نوک تیز و خاردار بود تا در صورت تلاش برای حرف زدن به زبان فرد مورد نظر آسیب بزند.

 

 

وقتی همسران این زنان متوجه می شدند که آنها دریک هیاهویا قیل وقال شرکت کرده اندبرای تنبیه افسارآهنی را بر صورت آنها می زدند.آنهارا زنجیر می کردند و با خودشان به خیابان ها می بردند و از مردم می خواستند تا به آنها اهانت کنند و بر رویشان آب دهان بیندازند. گاهی هم برای اینکه توجه عابران بیشتری را به این موضوع جلب کنند بر روی زنجیرها، زنگوله می بستند تا با هر حرکت و با پیچیده شدن صدای زنگوله ها فحش و اهانت بیشتری متوجه زنان شود. خوشبختانه با آغاز قرن شانزدهم این ابزار هولناک محبوبیت خود را از دست داد و استفاده از آن کمرنگ شد و در نهایت به فراموشی سپرده شد.

 

 

تابناک

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: افسارزن پرحرف قرون وسطا گوناگون صورت جام نیوز زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون مجازات اسلامی اصلاح شد

بنا به این گزارش، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در خصوص طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی، با تصویب جزئیات این طرح به شرح زیر موافقت کردند:

«ماده واحده- در ماده (۱۰۴) قانون مجازات اسلامی اصلاحی ۲/۲۳/ ۱۳۹۹ عبارت «و (٧٤٤) کتاب پنجم» به عبارت «، (٧٤٤) و (٧٤٦) کتاب پنجم» اصلاح و عبارت «و جرائم انتقال مال غیر و کلاهبرداری موضوع ماده (۱) قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۳۹۷/۹/۱۵ مجمع تشخیص مصلحت نظام، به شرطی که مبلغ آن از نصاب مقرر در ماده (۳۶) این قانون بیشتر نباشد و نیز کلیه جرائم در حکم کلاهبرداری و جرائمی که مجازات کلاهبرداری درباره آنها مقرر شده یا طبق قانون کلاهبرداری محسوب می‌شود، در صورت داشتن بزه دیده و سرقت موضوع مواد (٦٥٦)، (٦٥٧)، (٦٦١) و (٦٦٥) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده مصوب ۱۳۷۵/۳/۲ به شرطی که ارزش مال مورد سرقت بیش از دویست میلیون (۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال نباشد و سارق فاقد سابقه مؤثر کیفری باشد» حذف می‌شود.»

بر اساس این گزارش، متن ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی (اصلاحی ۱۳۹۹/۰۲/۲۳) به شرح زیر است:

«- علاوه بر جرائم تعزیری مندرج در کتاب دیات و فصل حد قذف این قانون و جرائمی که به موجب قوانین خاص قابل گذشت می‌باشند، جرائم مندرج در مواد ((۵۳۶)، (۵۹۶)، (۶۰۸)، (۶۰۹)، (۶۲۲)، (۶۳۲)، (۶۳۳)، (۶۴۱)، (۶۴۷)، (۶۴۸)، (۶۶۸)، (۶۶۹)، (۶۷۳)، (۶۷۴)، (۶۷۶)، (۶۷۷)، (۶۷۹)، (۶۸۲)، (۶۸۴)، (۶۸۵)، (۶۹۰) در مواردی که املاک و اراضی متعلق به اشخاص خصوصی باشد)، (۶۹۲)، (۶۹۳)، (۶۹۴)، (۶۹۷)، (۶۹۸)، (۶۹۹)، (۷۰۰)، (۷۱۶)، (۷۱۷) و (۷۴۴) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌ های بازدارنده) مصوب ۱۳۷۵/۳/۲ و جرائم انتقال مال غیر و کلاهبرداری موضوع ماده (۱) قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۳۶۷/۹/۱۵ مجمع تشخیص مصلحت نظام، به‌ شرطی که مبلغ آن از نصاب مقرر در ماده (۳۶) این قانون بیشتر نباشد و نیز کلیه جرائم در حکم کلاهبرداری و جرائمی که مجازات کلاهبرداری درباره آنها مقرر شده یا طبق قانون کلاهبرداری محسوب می‌ شود در صورت داشتن بزه ‌دیده و سرقت موضوع مواد (۶۵۶)، (۶۵۷)، (۶۶۱) و (۶۶۵) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌ های بازدارنده) مصوب ۱۳۷۵/۳/۲ به‌ شرطی که ارزش مال مورد سرقت بیش‌ از دویست میلیون (۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال نباشد و سارق فاقد سابقه موثر کیفری باشد و شروع و معاونت در تمام جرائم مزبور، همچنین کلیه جرائم تعزیری درجه پنج و پایین‌تر ارتکابی توسط افراد زیر هجده سال در صورت داشتن بزه دیده، مشمول تبصره (۱) ماده (۱۰۰) این قانون و ماده (۱۲) قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۴ بوده و قابل گذشت است.

تبصره (الحاقی ۱۳۹۹/۰۲/۲۳)- حداقل و حداکثر مجازات های حبس تعزیری درجه چهار تا درجه هشت مقرر در قانون برای جرائم قابل گذشت به نصف تقلیل می‌یابد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • زنان غیرشاغل روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند به‌صورت رایگان بیمه می‌شوند
  • ۳۰ فروردین مهلت آخر ثبت‌نام بیمه رایگان ویژه آینده زنان خانه‌دار
  • تخریب بقیع؛ اهانت به آیات الهی
  • تشدید مجازات سرقت‌های زیر ۲۰ میلیون تومان
  • رهایی یک محکوم به قصاص در شادگان پس از ۱۰ سال
  • طرح اصلاح مجازات سرقت‌ها و جرایم زیر ۲۰ میلیون تومان تصویب شد
  • موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی
  • مجازات‌ سرقت‌های کمتر از ۲۰ میلیون تومان تشدید یافت
  • قانون مجازات اسلامی اصلاح شد
  • کلیات «طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی» تصویب شد