Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان گفت: آب سد سفیدرود برای تسریع در فعالیت های کشاورزی از 8 اردیبهشت رهاسازی می شود.

به گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری در حاشیه آغاز نخستین نشاء مکانیزه برنج در استان بر اساس تقویم زراعی با اشاره به بارندگی های روزهای گذشته و تاثیر مثبت آن در ذخیره‌سازی آب اظهار داشت: طی روزهای اخیر میزان ورود آب به سد منجیل بیش از 95 مترمکعب در ثانیه بود، در حالی‌که بر اساس آمارهای موجود پیش از این میزان ورود روزانه آب  حدود50مترمکعب گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه میزان ذخیره آبی تحت مدیریت استان نسبت به سال گذشته بسیار کمتر است، بر لزوم هم افزایی و همدلی مردم و مسئولان تاکید کرد و گفت: در سایه همدلی می‌توان سال زراعی خوبی را سپری کرد.

 سالاری، شخم زمستانه کشاورزان را اقدامی اثرگذار در مدیریت بهینه مصرف آب کشاورز  از سوی کشاورزان گیلانی خواند و افزود: لایروبی بیش از هزار کیلومتر از نهرها و شبکه های آبی گیلان در زمستان سال گذشته تاثیر مثبتی برای مدیریت آب کشاورزی استان داشته است.

نماینده عالی دولت در گیلان گفت: همکاری کشاورزان در مدیریت بهینه آب قابل تقدیر است و در جهت سهولت بخشی به روند اجرایی فعالیت های آنها رهاسازی آب سد از 8 اردیبهشت رهاسازی می شود.

وی با اشاره به تدابیر اتخاذ شده در نشست‌ها و کارگروه‌های کشاورزی استان برای مدیریت حوزه آبی، خاطر‌نشان کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته براساس الگوهای جوی، سال زراعی دشواری را پیش رو داریم اما در سایه الطاف الهی،تلاش مسئولان و همدلی کشاورزان پایان خوشی را شاهد خواهیم بود.

 سالاری بر ضرورت انجام بیمه کشاورزی به عنوان بیمه‌ای حمایتی برای مزارع تاکید کرد و گفت: با اتکاء به برنامه‌ریزی‌های مدون، همت کشاورزان و پشتوانه بیمه کشاورزی می‌توان وضع موجود را به بهترین شکل کنترل کرد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 برنج تقویم زمستان کشاورزی آب موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،  رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: کشاورزان بخش‌های وراوی، مرکزی، اسیر و گله دار شهرستان مهر بیش از ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را زیر کشت ملون و جانا بردند.

محمد محمودی افزود: برداشت این دو محصول از نیمه دوم فروردین از مزارع شهر خوزی بخش وراوی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهر بیان کرد: پیش بینی می‌شود امسال صیفی کاران این شهرستان بیش از هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف کشور کنند.
شهرستان مهر در جنوب فارس و در فاصله ۳۲۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس