Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@16:11:12 GMT

همه بخشداران باید در بین مردم و در کنار آنان زندگی کنند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۵۶۸۰

به گزارش ایلنا از ساری، محمد اسلامی، استاندار مازندران در نشست بخشداران استان بر نقش و جایگاه بخشداران تاکید کرد و با بیان این که بخشداران بعنوان یکی از ارکان مهم نظام جمهوری اسلامی نباید اهمیت این جایگاه را دست کم بگیرند، گفت: باید آنقدر قوی و کارآمد ظاهر شوید تا مردم حضور دولت در بخش را احساس کنند و تعلقشان به نظام بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام عالی دولت در استان، بیان داشت: رخوت، سستی، بی تعهدی، تبعیض و هرگونه مظهر ناکارآمدی نباید در رفتار و عملکرد شما دیده شود.

استاندار نظارت بر عملکرد دهیاری ها را یکی از مهم ترین تکالیف بخشداران عنوان کرد و با اشاره به این که با ساماندهی سیستم ها و نظامات مالی واحد، می توان فعالیت دهیاری ها را شفاف نمود، یاد آور شد: مردم عملکرد خدمتگزاران خود را زیر ذره بین دارند و باید طوری رفتار و عمل کنید که مردم خرسند شوند.

اسلامی با اشاره به این که در سال چهلم انقلاب نباید شاهد هیچ محرومیتی در مناطق مختلف استان باشیم، خاطر نشان ساخت: محرومیت زدایی از ماموریت های اصلی شماست، رفع محرومیت را در تکالیف اصلی خود ببینید و در سال چهلم انقلاب، نهضتی برای محرومیت زدایی در بخش راه بیندازید.

وی با اشاره به این که منابع اختصاص یافته به اشتغالزایی و محرومیت زدایی باید در جای خود صرف و کاملا جذب شود، افزود: باید نظارت کامل و دقیقی صورت گیرد تا با ایجاد اشتغال و توانمندسازی، افراد محروم از محرومیت خارج شوند و فقرزدایی بمعنای واقعی آن اتفاق بیفتد.

استاندار با اشاره به منابع 10 هزار میلیارد ریالی اشتغال روستایی اختصاص یافته به استان، تاکید نمود: باید افراد اهل که توانایی ایجاد اشتغال را در روستاها دارند شناسایی شوند و از محل این منابع هم چنین جوانان دانش آموخته همراه با خانواده هایشان برای ایجاد اشتغال اقدام کنند.

نماینده عالی دولت در مازندران به ضرورت گسترش بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اشاره کرد و افزود: بخشداران کمک کنند تا پوشش این بیمه به 100 درصد برسد.

اسلامی، ایجاد سامانه روستا کالا از سوی دولت تدبیر و امید را گامی اساسی برای عرضه محصولات و خدمات جوانان تحصیلکرده به بازار بدون دخالت دلالان توصیف نمود و تصریح کرد: توسعه سامانه رسام موجب گسترش کسب و کار می شود و باید از سوی بخشداران جدی گرفته شود.

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که دولت کار می کند و دستاوردهای بزرگی در بخش های مختلف دارد، گفت: نمی شود عده ای خدمات دولت را سیاه نمایی کنند و دستاوردها را بنام خودشان تمام نمایند. اجازه سیاه نمایی خدمات دولت را ندهید.

اسلامی با بیان این که هرگاه متحد نباشیم لطمه می خوریم و اتحاد و هم افزایی از مولفه های نشاط و امنیت اجتماعی است، افزود: بخشداران باید بین ظرفیت های دستگاه های مسئول و صاحبان نفوذ و قدرت اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، همگرایی بوجود آورند تا با ید واحده، بخش به توسعه برسد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایجاد اشتغال خانواده نظام جمهوری اسلامی ساری روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۵۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • هشدار فیفا به محرومیت رئال، بارسا و تیم ملی اسپانیا
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند